Konu: Guerrero Cuadrado Hatalı Emote kullanımı.  (Okunma sayısı 180 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.06.2022 01:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Guerrero Cuadrado @berkcankayarr

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vasili Pamirov @PuffyDuffy  Liam Miguel @Afreodit

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı emote kullanımı. (/me)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vasili ve Liam'a olan bir rol üzerine mekanlarına gittik ve ss'lerde görüldüğü üzere arkadaşın /me ve /do kanallarını nasıl kullanıldığını bilmediğini gördük. /do kanalından yazılacak bir şeyi /me kanalından yazıyor, ayrıca ss almadığım için atamadım aynı şekilde /me kanalından "fazla gergin" emotesi attı. Tüm rol zevkini kaçırıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş /me, /do kanallarının nasıl kullanıldığını bilmiyor, kaç level karakter bunları bilmesi lazım ceza alması ve rol bilgisi öğretilmesini istiyorum.
Teşekkürler, iyi forumlar. :vice:

#1 - 30.06.2022 01:18
Onaylıyorum, bu tarz emotelerden işlem gören epey arkadaşım olmuştu.

#2 - 30.06.2022 01:38
Şikayeti onaylıyorum kişinin leveli yüksek olmasına rağmen dikkat etmemiş.

#3 - 30.06.2022 02:25
Merhaba, örnekleme üzerinden gitmek istiyorum. /me ile böyle verilen birçok emote vardır.
Alıntı
bkz: * Guerrero Cuadrado mavi takım elbisesi ile toplantıya katılmış.
* Guerrero Cuadrado üç sene hapiste kalmış, yeni çıkmış.
vesaire vesaire... SA-MP oynuyoruz, bu tür emotelara takılmamanız gerekiyor. Rolü çeşitlendirmek için sizlere yaşanmış bir şeyi aktardım.

Karakterim iki yıl önce Suarez Carteli'nde bulunuyordu ve IC olarak birçok suça karışmış birisiydi. İki yıl sonra hapisten çıktı ve yoluna devam etmeye çalışırken böyle bir senaryo gelişince karakterin geçmişini size paylaştım. Amacım rolü renklendirmekti. Rahatsız olduysanız kusura bakmayın ama ortada rahatsız olunacak bir problem göremiyorum.

#4 - 30.06.2022 13:25
Merhaba, örnekleme üzerinden gitmek istiyorum. /me ile böyle verilen birçok emote vardır.
Alıntı
bkz: * Guerrero Cuadrado mavi takım elbisesi ile toplantıya katılmış.
* Guerrero Cuadrado üç sene hapiste kalmış, yeni çıkmış.
vesaire vesaire... SA-MP oynuyoruz, bu tür emotelara takılmamanız gerekiyor. Rolü çeşitlendirmek için sizlere yaşanmış bir şeyi aktardım.

Karakterim iki yıl önce Suarez Carteli'nde bulunuyordu ve IC olarak birçok suça karışmış birisiydi. İki yıl sonra hapisten çıktı ve yoluna devam etmeye çalışırken böyle bir senaryo gelişince karakterin geçmişini size paylaştım. Amacım rolü renklendirmekti. Rahatsız olduysanız kusura bakmayın ama ortada rahatsız olunacak bir problem göremiyorum.
Attığın emote sence normal mi?

#5 - 30.06.2022 20:08
savunma istedin savunma yaptım, uzatmaya gerek yok. birçok platformda yetkili ekibinde bulundum, birçok sa-mp oyuncusu üzerinde emeğim her türlü vardır. açıklama kısmına ''rol destek alması gerekiyor'' yazmışsın, oraya değinmek bile istememiştim... umarım kapanan birliğinizin rolünü bir daha bizim oluşumumuza gelip rolümüzü baltalayarak yapmazsınız.

keyifli roller

#6 - 01.07.2022 02:24
savunma istedin savunma yaptım, uzatmaya gerek yok. birçok platformda yetkili ekibinde bulundum, birçok sa-mp oyuncusu üzerinde emeğim her türlü vardır. açıklama kısmına ''rol destek alması gerekiyor'' yazmışsın, oraya değinmek bile istememiştim... umarım kapanan birliğinizin rolünü bir daha bizim oluşumumuza gelip rolümüzü baltalayarak yapmazsınız.

keyifli roller
Orada gelip kapanan bir birliğin lafını pek yapmadım, bir çetemiz var diye rol yapıyordunuz ben de bu kadar eski bir çetesi varsa Buffalo birliğini de bilir diye sordum, fakat bilmiyorum dediniz. Attığın emote normal bir emote değil, ama yine de sen bilirsin.
Daha fazla yanıt atıp kirletmeyeceğim. Yönetici kararını bekleyeceğim. İyi forumlar, iyi geceler. :vice:

#7 - 01.07.2022 02:51

keyifli roller
Orada gelip kapanan bir birliğin lafını pek yapmadım, bir çetemiz var diye rol yapıyordunuz ben de bu kadar eski bir çetesi varsa Buffalo birliğini de bilir diye sordum, fakat bilmiyorum dediniz. Attığın emote normal bir emote değil, ama yine de sen bilirsin.
Daha fazla yanıt atıp kirletmeyeceğim. Yönetici kararını bekleyeceğim. İyi forumlar, iyi geceler. :vice:
tamam

yönetici kararı

#8 - 01.07.2022 12:50
İncelendi.

2022 senesi SAMP üzerinde bu tip emoteler oldukça yaygınlaştı, süregelen değişimlerin önüne geçemezsiniz. Bu değişime örnek olarak oyuncu skinleri bile örnek verilebilir. Geçmişte olabildiğince lq skinler yüklenmeye çalışıldıkça bu dönemlerde insanların gözüne iyi gelen mq skinler yüklenmeye başladı, imvu convert vb.

Olabildiğince emoteleri doğru vermeye çalışalım, çok büyük bir problem ve mühim bir konu değil. /do üzerinden eylemin sonucunu veya karakterin durumunu belirtirsiniz, /me üzerinden de eylemi belirtirsiniz.