Konu: Daniel Patruzzo / Silent aimbot, Wall Shot [29.06.2022]  (Okunma sayısı 883 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.06.2022 22:17
Her ne olursa olsun, o mesafeden hit tutturamayacağım gibi bunu destekleyen kanıt da söz konusu değil. Size ateş açtığımı öne sürüyorsun fakat video da, görüntü de bunu hiçbir şekilde nitelemiyor.
Lol. Tamam. Apaçık kullanılan hileyi gören yetkililer gereğini yapacaktır. Hepte polis memurlarını buluyor bu tür Paranormal olaylar. Anlamadım gitti.
Genellemeci bir yaklaşım ile geçmişte bulunduğun, belirli sebeplerden ötürü atıldığın oluşumuna bu şekilde yaklaşımının bir sebebi olmalı diye düşünüyorum. Herkesi aynı kefede tutman, haklı çıkmak adına bencillik yaptığın bir söyleme giriyor. Konudan bağımsız olarak hile kullanmadığımı birkez daha dile getirdim, net kanıt hiçbir şekilde söz konusu değil. Şüphe var, kanıt yok. Birilerini vuruyorsunuz, birilerini kovalıyorsunuz. Bunların getirisi de karşılıklı bir misillemeyi getirebilir, bilemeyiz. Fakat oradan vurabileceğim, hit atabileceğim bir potansiyelim yok. Konunun hasarlar kaydı gözetilerek, lag veya diğer unsurları göz önünde bulundurarak bir kararda kalınmasını yetkililerden temenni ediyorum. Ekstra bir şeyler yazmama gerek yok, iyi geceler.

#11 - 29.06.2022 23:13
Kesinlik barındırmayan noktalarda iğneleyici ve daha çok çamur atan bir davranış ile yaklaşımda bulunan arkadaşımız hileden yasaklanmış, bildirmekte fayda var.

Arkadaşın olay yerine gelme durumu dahil her şey çok garipti, anında olay yerine geldi, ateş açmaya başladığı sıra benim ekranımda titreyerek sıktığı gözüküyordu, sanki c bug atarmış gibi ama tam öyle de değil.

Arkadaştan şüphelendiğimi kendisine söylediğimde /sq atması da oldukça şüpheliydi.  :) /hasarlar üzerinde gözükmemek için ya da birkaç dosyayı silmek için bağlantısını koparmış olabilir mi? Arkadaş sanırım daha önce hile kullanımı sebebiyle yasaklanmış, bu her şeyi daha da şüpheli hale getiriyor.

Spoiler: GösterGizle

Arkadaşın o hitleri attığı yer de burası, imkansız.

Videolu savunma gelirse sevinirim.

#12 - 29.06.2022 23:39
Her ne olursa olsun, o mesafeden hit tutturamayacağım gibi bunu destekleyen kanıt da söz konusu değil. Size ateş açtığımı öne sürüyorsun fakat video da, görüntü de bunu hiçbir şekilde nitelemiyor.
Lol. Tamam. Apaçık kullanılan hileyi gören yetkililer gereğini yapacaktır. Hepte polis memurlarını buluyor bu tür Paranormal olaylar. Anlamadım gitti.
Genellemeci bir yaklaşım ile geçmişte bulunduğun, belirli sebeplerden ötürü atıldığın oluşumuna bu şekilde yaklaşımının bir sebebi olmalı diye düşünüyorum. Herkesi aynı kefede tutman, haklı çıkmak adına bencillik yaptığın bir söyleme giriyor. Konudan bağımsız olarak hile kullanmadığımı birkez daha dile getirdim, net kanıt hiçbir şekilde söz konusu değil. Şüphe var, kanıt yok. Birilerini vuruyorsunuz, birilerini kovalıyorsunuz. Bunların getirisi de karşılıklı bir misillemeyi getirebilir, bilemeyiz. Fakat oradan vurabileceğim, hit atabileceğim bir potansiyelim yok. Konunun hasarlar kaydı gözetilerek, lag veya diğer unsurları göz önünde bulundurarak bir kararda kalınmasını yetkililerden temenni ediyorum. Ekstra bir şeyler yazmama gerek yok, iyi geceler.
Neyin hasarlarını alacağız kanka? Otuz kere bağlantı kopardın. Neyin hasarı kaldı? Geçmişte bulunduğum birlikler seni alakar etmez. Ortada bir durum vardır, o yüzden atılmışımdır veya çıkmışımdır. Daha fazla konuya ileti atmayacağım. Sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#13 - 29.06.2022 23:59
Sayfalarca aynı şeyleri tartışmak oldukça manasız, crash yememe ilişkin savunmayı da yaptım. Iyi geceler, bu kadar yeterli.

#14 - 30.06.2022 05:14
Daniel'in titreyerek sıktığını görünce f8 attım, hasar yedikleri ana baktığımızda tam köşeyi döndüklerini görüyoruz, benim ekran görüntümde de tam köşeyi dönüyorlar, aradaki mesafe çok net, imkansız bir durum.

#15 - 30.06.2022 16:21

—EK-1): Baktığımızda yalnızca nişangah tutuyorum, aimbot bağlamında incelersek de sağ click yapmam durumunda anlık olarak herhangi birine kilitlenme vb. türevleri açığa çıkmıyor. Yalnızca otomobile nişangah tutulmuş, sağ-sol/aşağı-yukarı hareketlenmeler olsa dahi bir kilitlenme durumu görüntülenmiyor. Dolayısıyla, aimbot ve diğer hile çeşitlerini burada niteleyebilecek bir unsurumuz mevcut değil.

—EK-2): Uzaklaşmayı amaçlayarak ilerlerken arkanızdan ateş açmaya başlıyorum, EK-2'de incelediğimiz üzere tekerleğe ve otomobile öncelikli olarak atış yapılmış durumda. Karakterlere karşı kilitlenme, silent edasıyla diğer karakterlere otomobilden sapma gibi bir durum görünmüyor. Aşağıda bıraktığım videoda da 'silent aimbot' olarak öne sürdüğünüz bir çeşit hilenin ne şekilde çalıştığını gösteriyor, yazdıklarımı destekler nitelikte.

https://www.youtube.com/watch?v=IW3a4LOZMO4&ab_channel=FLICKSINGH

—EK-3): Otomobile karşı sağlanan iki atış daha burada öne çıkıyor. Diğer atışlar gibi burada da hiçbir şekilde sapma vb. durum mevcut değil. Ikinci atışı eğilerek attığımı düşünürsek aynı şekilde bunu niteliyor, ikinci atışa yakın bir alan üzerinden otomobil damage yiyor.

—EK-4): Baktığımızda otomobil atış menzilinden çıkıyor, ilerleyen dönüm kavşağında gelen hitlerin benimle ilgisinin olmasını düşünmüyorum. Aksine, tren raylarından ilerleyiş içerisinde olurken atabileceğim hitler, ms veya damage sisteminin yaşattığı bugdan dolayı geç yansımış olabilir, olmayabilir. Fakat bulunduğum noktadan dönüş alınan noktaya hit tutturabilmem saçma bir şüphe durumu. Konunun hasar kayıtları baz alınarak ihtimaller değerlendirilmeli.

-Ihtimal: Başka noktalardan alabileceğiniz hit ihtimali oldukça yüksek. Özellikle Luca Valdez karakterinin deagle hit oranının altında damage yemesi bunu destekliyor.

bkz:

dip,
Daniel'in titreyerek sıktığını görünce f8 attım, hasar yedikleri ana baktığımızda tam köşeyi döndüklerini görüyoruz, benim ekran görüntümde de tam köşeyi dönüyorlar, aradaki mesafe çok net, imkansız bir durum.

Kanıtın varsa bekliyorum. Hala bildiğini oynamak ile mükellefsin.
« Son Düzenleme: 30.06.2022 16:45 Quixes »

#16 - 30.06.2022 17:53
Aynen kanka başkası sıkmıştır.

#17 - 30.06.2022 17:58

—EK-1): Baktığımızda yalnızca nişangah tutuyorum, aimbot bağlamında incelersek de sağ click yapmam durumunda anlık olarak herhangi birine kilitlenme vb. türevleri açığa çıkmıyor. Yalnızca otomobile nişangah tutulmuş, sağ-sol/aşağı-yukarı hareketlenmeler olsa dahi bir kilitlenme durumu görüntülenmiyor. Dolayısıyla, aimbot ve diğer hile çeşitlerini burada niteleyebilecek bir unsurumuz mevcut değil.

—EK-2): Uzaklaşmayı amaçlayarak ilerlerken arkanızdan ateş açmaya başlıyorum, EK-2'de incelediğimiz üzere tekerleğe ve otomobile öncelikli olarak atış yapılmış durumda. Karakterlere karşı kilitlenme, silent edasıyla diğer karakterlere otomobilden sapma gibi bir durum görünmüyor. Aşağıda bıraktığım videoda da 'silent aimbot' olarak öne sürdüğünüz bir çeşit hilenin ne şekilde çalıştığını gösteriyor, yazdıklarımı destekler nitelikte.

https://www.youtube.com/watch?v=IW3a4LOZMO4&ab_channel=FLICKSINGH

—EK-3): Otomobile karşı sağlanan iki atış daha burada öne çıkıyor. Diğer atışlar gibi burada da hiçbir şekilde sapma vb. durum mevcut değil. Ikinci atışı eğilerek attığımı düşünürsek aynı şekilde bunu niteliyor, ikinci atışa yakın bir alan üzerinden otomobil damage yiyor.

—EK-4): Baktığımızda otomobil atış menzilinden çıkıyor, ilerleyen dönüm kavşağında gelen hitlerin benimle ilgisinin olmasını düşünmüyorum. Aksine, tren raylarından ilerleyiş içerisinde olurken atabileceğim hitler, ms veya damage sisteminin yaşattığı bugdan dolayı geç yansımış olabilir, olmayabilir. Fakat bulunduğum noktadan dönüş alınan noktaya hit tutturabilmem saçma bir şüphe durumu. Konunun hasar kayıtları baz alınarak ihtimaller değerlendirilmeli.

-Ihtimal: Başka noktalardan alabileceğiniz hit ihtimali oldukça yüksek. Özellikle Luca Valdez karakterinin deagle hit oranının altında damage yemesi bunu destekliyor.

bkz:

dip,

Kanıtın varsa bekliyorum. Hala bildiğini oynamak ile mükellefsin.
Her attığın deagle mermisi aynı hasarı vermez, başka bize ateş açan karakter yok. Ortada polis bile yok. Şikayeti yetersiz kanıt diye geçiştirmeye çalıştığını düşünüyorum. Benzeri bir aimbot şikayeti birlik arkadaşına açılmıştı. Aşağıya linkini bırakıyorum.
EK-1

Bariz Aimbot kullandığı ve videosu olmadığı için banlandı. Videon olsa ve bize sunsan direkt olarak şikayet geri çekerdim fakat ortada kaydedilmiş bir videon bile yok. Sana açtığım şikayet kanıtlarından toplayıp kendine savunma yapmışsın fakat savunmak için kendi gözünden kanıtların dahil yok. Arkadaşın daha fazla çatışma durumlarına girmemesini istiyor, şikayetin hızlıca sonuçlanmasını istiyorum. @Lia

#18 - 30.06.2022 18:20
Ilgisi olmadığım bir şikayeti referans göstererek üste çıkmaya çalışıyorsun. Sizin gibi sürekli birilerini vurarak elim video kaydında gezmiyorum. Tamamen spontane gelişen bir durum. Karakterim ve sergilediğim rol senaryosu üzerinden hiçbir şekilde dm, silah kullanma vb. durumlara bulaşmama yolunda ilerliyorum, ilk defa başıma gelen bir şikayet durumu. Anlam veremedim.

Hile kullanmam için asli bir sebep de yok, birilerini vurmak kafasından ilerleyen olan sizlersiniz. Cop bir karakter neden hile kullansın?

#19 - 30.06.2022 18:26
Tamam kanka, sonuçlasın. Daha fazla ileti atarak şikayetin bir ay sonra sonuçlanmasını istemiyorum.