—EK-1): Baktığımızda yalnızca nişangah tutuyorum, aimbot bağlamında incelersek de sağ click yapmam durumunda anlık olarak herhangi birine kilitlenme vb. türevleri açığa çıkmıyor. Yalnızca otomobile nişangah tutulmuş, sağ-sol/aşağı-yukarı hareketlenmeler olsa dahi bir kilitlenme durumu görüntülenmiyor. Dolayısıyla, aimbot ve diğer hile çeşitlerini burada niteleyebilecek bir unsurumuz mevcut değil.
—EK-2): Uzaklaşmayı amaçlayarak ilerlerken arkanızdan ateş açmaya başlıyorum, EK-2'de incelediğimiz üzere tekerleğe ve otomobile öncelikli olarak atış yapılmış durumda. Karakterlere karşı kilitlenme, silent edasıyla diğer karakterlere otomobilden sapma gibi bir durum görünmüyor. Aşağıda bıraktığım videoda da 'silent aimbot' olarak öne sürdüğünüz bir çeşit hilenin ne şekilde çalıştığını gösteriyor, yazdıklarımı destekler nitelikte.
https://www.youtube.com/watch?v=IW3a4LOZMO4&ab_channel=FLICKSINGH—EK-3): Otomobile karşı sağlanan iki atış daha burada öne çıkıyor. Diğer atışlar gibi burada da hiçbir şekilde sapma vb. durum mevcut değil. Ikinci atışı eğilerek attığımı düşünürsek aynı şekilde bunu niteliyor, ikinci atışa yakın bir alan üzerinden otomobil damage yiyor.
—EK-4): Baktığımızda otomobil atış menzilinden çıkıyor, ilerleyen dönüm kavşağında gelen hitlerin benimle ilgisinin olmasını düşünmüyorum. Aksine, tren raylarından ilerleyiş içerisinde olurken atabileceğim hitler, ms veya damage sisteminin yaşattığı bugdan dolayı geç yansımış olabilir, olmayabilir. Fakat bulunduğum noktadan dönüş alınan noktaya hit tutturabilmem saçma bir şüphe durumu. Konunun hasar kayıtları baz alınarak ihtimaller değerlendirilmeli.

-Ihtimal: Başka noktalardan alabileceğiniz hit ihtimali oldukça yüksek. Özellikle Luca Valdez karakterinin deagle hit oranının altında damage yemesi bunu destekliyor.
bkz:
dip,
Daniel'in titreyerek sıktığını görünce f8 attım, hasar yedikleri ana baktığımızda tam köşeyi döndüklerini görüyoruz, benim ekran görüntümde de tam köşeyi dönüyorlar, aradaki mesafe çok net, imkansız bir durum.
Kanıtın varsa bekliyorum. Hala bildiğini oynamak ile mükellefsin.