Iyi günler dilerim. Naçizane görüşümce, manasız ve asılsız iftiraların & iddiaların uçuştuğu bir şikayete tanıklık ediyorum. Olay ile bağlantısı olan-olmayan birçok şahsiyet tarafından (-discord sesliden öğrendikleri kadar) aldığım saçma ithamlar, iddialara yanıt vermekten bunalıp şikayet açmalarını gerektiğini dile getirdim. Tarafıma açılan ilk şikayet, ilk hile şikayeti bu oluyor.
Öncelikle Dedektif Büro - Organize Suçlar ile Mücadele Bürosunda bulunan ve gerektiği yerde ufukunuzu açacak düzlemde rol ortamlarında-şekillerinde bulunuyoruz, bu tip konular tamamen gizlilik çerçevesinde & üçüncül kişiler ile paylaşılmıyor. Bilhassa, siz de takibim altında olan, faaliyetlerinizi bizzat kayıt altında tuttuğum bir suretteydiniz.
#EK-1.- Gözetim sırasında siz ve Beinvenido karakterinin silahı olduğu, motorlu karakterlerden Epimenio Murillo karakterinin peşinde kalarak ateş açabilecek durumda olduğunuzu gözettim. Beinvenido karakterinin silahının görüntülenmesini ve bunu resmi olarak telsiz hattından bildirdiklerim için:
#EK-2.a. Bu durumda karakterlerin peşine düşmeniz, Siyah Premier ile silahlı biçimde kovalamanız daha açık ve yakın bir takip başlatmama sebebiyet verdi. Bölgede bulunan patrol birimlerine bölgeden uzak durması gerektiğini, unmarked ile bizzat takibinde olduğumu bildirerek bölgenin hakimiyetini ele alarak mıntıkayı tamamen kendi gözetimim altına aldım.
#EK-3.

- Karakterler takip altında, silahlı bir faaliyette bulunacakları yönünden tespit sağlandı.

Telsizi verdiğimin görüntüsünü sonradan alsam dahi durumun örgüsü ve telsizlerin ilerleyişi takibinde olduğumu bizzat doğruluyor. Ekran görüntüsünün alındığı an, Beinvenido karakteri inerek deagle ile atakta bulunuyor, başarısız olarak tekrar otomobile geçiyor.
Orjinal görüntü:

b. Bölgeden Siyah Premier ile uzaklaşarak Sanchez'de bulunan, vurmayı amaçladığınız karakterlerin bizzat takibinde bulunmanız, beni de arkanızdan gelmeyi gerektirdi. Yakın takip altında Idlewood'dan - Jefferson Crenshaw'a kadar olan takibinizi bizzat sağladım. Bölgede bulunduğum sırada karakterlerin yaralı, etkisiz kılındığını gördüm & telsiz üzerinden ekip talep ettim. Tüm bunlardan sonra bölgeye tekrardan yönelerek yaralı karakterleri vurmanız, savunma kalkanlarını çekmeme sebebiyet verdi. Videoda görüntülendiği üzere öncelikli olarak sizi uzaklaştırmak minvalinde silah doğrulttum, ateş etmedim; sonrasında otomobili etkisiz kılmayı amaçlayarak ateş etmeye başladım, öncelikli olarak otomobile ateş açtığım videoda görünüyor.
Uzaklaşmanızı amaçlayarak silah doğrultuyorum,

Ateş 1, otomobilin hasar almasını amaçlıyorum,

Ateş 2, saniyeler sonra tekerleği vurmayı amaçlayarak tekrarlı bir atışta bulunuyorum,

Ateş 3, atış hattım genişliyor, tek-düz suretten ayrılarak sola doğru dönüş alıyorsunuz, ateş hattım genişliyor. Tekrarlı bir hasar amaçlaması,

Bunun sonrası eğilip kalksam da herhangi bir isabetli atışım bulunmuyor, alan üstünlüğünü koruyarak uzaklaşmanıza karşın hiçbir şekilde isabetli atışta bulunmuyorum. Çatışmada olan ve birileri ile karşılıklı sıcak temasta olan sizlersiniz, yüzmetrelerce öteden gelen ve benim alanıma hiçbir şekilde tekabül etmeyecek durumda olarak ateş almanızı bana adamanız yersiz bir şüphe durumu.

Baktığınız üzere, ateş aldığınız (-dönüş aldığınız) sırada silahı doğrultmuyor, arkanızdan bakıyorum. Paylaştığınız görüntüleri inceleyerek ve ufak bir muhakeme oyununda bulunarak bu tip basit şeyleri hesap edebilirsiniz. Şahsımca yanlış anılmamak ve bu zamana kadar kullanmadığım hile ithamı ile anılmamak için savunmamı uzun tuttum. Iyi eğlenceler.

Ek olarak,
Arkadaşın olay yerine gelme durumu dahil her şey çok garipti, anında olay yerine geldi, ateş açmaya başladığı sıra benim ekranımda titreyerek sıktığı gözüküyordu, sanki c bug atarmış gibi ama tam öyle de değil.
Olay yerine gelmem, takibinizde olmam ve türevlerinin açıklamasını yukarıda sundum. -Ateş ettiğim sırada gördüklerin ıvır zıvır vs., tüm bunlara olan kanıtını bekliyorum, ekstrası yok. Insanlara çamur atmaktan ötesini barındırmayan bir kişiliğe sahip olduğunu düşünüyorum.
Arkadaştan şüphelendiğimi kendisine söylediğimde /sq atması da oldukça şüpheliydi.
/hasarlar üzerinde gözükmemek için ya da birkaç dosyayı silmek için bağlantısını koparmış olabilir mi? Arkadaş sanırım daha önce hile kullanımı sebebiyle yasaklanmış, bu her şeyi daha da şüpheli hale getiriyor.
Videolu savunma gelirse sevinirim.
Selam Pyrex, şüphelendiğin konuda bende çok şüphelendim. Arkadaş süreç boyunca beş on defa bağlantı kopardı. Daniel Patruzzo karakterinin Log kayıtları incelenirse bağlantı koparmaları ortaya çıkacaktır. İyi forumlar diliyorum.
Yaralı karakterin ifade rolünü sergilemek adına yaklaşmam sonrasında üst üste yediğim crashler sonra rolde bulunan ve Support ekibinde bulunan arkadaşımıza durumu bildirdim, sizin (-saçma) pmlerinize cevap olmak & role tekrardan dahil olmak için hızlı giriş sağlamak adına ondan destek istedim. Gerekli kanıtlar orada.

18:39 - 18:40

Arkadaştan şüphelendiğimi kendisine söylediğimde /sq atması da oldukça şüpheliydi.
/hasarlar üzerinde gözükmemek için ya da birkaç dosyayı silmek için bağlantısını koparmış olabilir mi? Arkadaş sanırım daha önce hile kullanımı sebebiyle yasaklanmış, bu her şeyi daha da şüpheli hale getiriyor.
"Arkadaş sanırım daha önce hile kullanımı sebebiyle yasaklanmış, bu her şeyi daha da şüpheli hale getiriyor." "Sanırım yasaklanmış." 
Yetersiz, iftiraları barındıran, asılsız iddiaların yer aldığı bu şikayetinde doluluk olması mahiyetinde sunduğun saçma, kolay bir söylem. Bu güne kadar şahsıma yönelik hiçbir şekilde hile şikayeti veya yasaklanma işlemi uygulanmadı.