Konu: Maske_34904  (Okunma sayısı 227 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.06.2022 19:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_34904

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın yanına gidiyorum ve *bana baksana sen bi*yazıyorum. Arabadan inip baktım yazıyor, sonrasınsa bana Deagle ile ateş açıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://www.hizliresim.com/nwi6hxz

Ek açıklamalar(varsa): Ceazsını çekmesini istiyorum.

#1 - 28.06.2022 15:50

#2 - 29.06.2022 12:18
@TRIxTOE kanıtlarınızı kırpmadan, biçimlendirmeden düzenleyin. Tüm kanıtlarınızı sunun.

@raisko savunma yapın.

#3 - 29.06.2022 12:34
@TRIxTOE kanıtlarınızı kırpmadan, biçimlendirmeden düzenleyin. Tüm kanıtlarınızı sunun.

@raisko savunma yapın.
Poschevo ve Lowrider üyeleri bir süredir savaş içerisindeydi, poschevo birlik üyeleri ganton bölgesini bastıkdan sonra orada bulunan zencileri aktif çatışma sırasın da düşürmüştür, bu korkusuz oyuncumuz ise ben kaçtıkdan sonra "hey bana baksana bi" tavırlarıyla karakterimin üzerine geliyor, ganton bölgesinde olduğu zaman towtruck aracıyla tamircilik yaptığı için sıkmamıştık ama korkusuzca silahlı birisinin üzerine gelip böyle rollere giriştiği için vurmak durumunda kalıyoruz ardından yine korkusuz oyuncumuz;
Spoiler: GösterGizle

@Scealten
« Son Düzenleme: 29.06.2022 18:43 raisko »

#4 - 29.06.2022 20:09
Öncelike orada ettiğim küfür yere yattıktan sonra edilen bir küfürdür, ayrıca sen her bana baksana bir diyene sıkıyormusun kankam?

#5 - 29.06.2022 21:16
Öncelike orada ettiğim küfür yere yattıktan sonra edilen bir küfürdür, ayrıca sen her bana baksana bir diyene sıkıyormusun kankam?
Senin hiç mi korkun yok yere düştükden sonra sana silah çeken adama küfür ediyorsun? Ölüm, hayatta kalma korkusu ve.s yok mu sen de?

"ayrıca sen her bana baksana bir diyene sıkıyormusun kankam?"
Olay bana bak demen değil, olay orada bir aktif çatışma var ve Lowrider'in hoodun'da duruyorsun üstelik karakterin bir siyahi. Vurulman çok normal. Vurulmak istemiyorsan silahlı çatışma olan yerden uzaklaşabilirdin ki ve yapman gerekende bu zaten.

#6 - 29.06.2022 23:48
Kanka ben uzaklaşmak zorunda değilim. Orda durabilirim. Orda duran başkasıda olabilirdi. Bir siyahi. Ona da mı sıkıcaktı.

#7 - 30.06.2022 00:16
Peki, sonuçlanabilir.

#8 - 30.06.2022 02:15
sonuçlanabilir

#9 - 30.06.2022 02:16
Peki, sonuçlanabilir.

en azından emote verdim