Konu: Vanessa_Fiore, West_Johnson, Kendrick_Cravela Hakkında Cr Kural İhlali Şikayeti.  (Okunma sayısı 137 defa)

#0 - 27.06.2022 16:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Vanessa_Fiore @Oliver_Danger ,  West_Johnson @Alast , Kendrick_Cravela @ates36

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27/06/2022 16:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker görevini yaptım, Ocean Docks bölgesine doğru görevi bitirmek üzre yoldayken gişeden çıktığımda karşıdan gelen birtakım araba sürüsünü farkettim (gişenin olduğu ters şeritten geliyorlardı fakat kanıtım yok) bu kişiler benim arkamda seyreden diğer küçük trucker araçlara pit atmaya çalışıyor, benim tırıma arkadan vurup altına giriyorlardı. ayriyetten diğer van araçlarının ise etrafını sarıp seyre devam etmelerini engelliyorlardı. Meslek esnasında kişilerin araçtan inip role dahil olmaları mümkün olmadığından dolayı, bunu suistimal ettiklerini düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/6c3yxh8.png , https://i.hizliresim.com/s6dg1jp.png , https://i.hizliresim.com/e2ov93f.png , https://i.hizliresim.com/buhlhzg.png , https://i.hizliresim.com/t3m4uzj.png (kanıtlarda dikkat çekilmesi gereken bölgeyi işaretlemedim dikkat ederseniz kişilerin rol baltaladığını görürsünüz.)

Ek açıklamalar(varsa): Umarım gerekli cezayı alırlar.

#1 - 27.06.2022 17:48
Öncelikle merhaba, olaya açıklık getirmek gerekirse şehir dışında arkadaşlarımız ile yanladık ve sonrasında şehire gelince gişenin orada aramızda toplandık. Sonrasında garaja geçerken bu arkadaşın arkasındayken günahını almak istemem ya bilgisayarından ya da bilerek esc pit olayı yaparak ortalığın içinden geçti, o sıra arkadaşlarla sesteydik ve bilgisayarı kötüdür birşey olmaz dedik. En sonda arkadaş altına girdiğinde ise arkadaşımızın tekrardan lagı girdi ve Tırı geriye sekince hali ile arkadaşım tırın altında kaldı.  Yola devam edeceğimiz sırada arkadaşın üstümüze kırması ve yol vermemesi sinirimizi bozdu,  Kasıtlı yapılan bir durum yok ortada.. tekrar demem şu ki, arkadaşın lagları yüzünden bu olaylar yaşandı ve biz orada küçük tırlara "Pony" kullanan arkadaşlara pit atmaya vesaire çalıştığımız bir durumda yok, arkadaşların aracı max 110 ile gidiyor ve ısrar ile yol babalarının yoluymuş gibi yol vermeyip yavaş bir şekilde önümüzde gidiyorlardı, bizde onları sollamaya çıktık ve kasıtlı olmadan arkadaşım pit attı, sonrasında durup baktı ve arkadaş devam edince yoluna devam edip gitti. Truckerci arkadaşa tekrar gelirsek kendisini lag pitini sanki kural işliyormuşuz gibi göstermesi saçma, eğer pingin vesaire varsa sağ taraftan yavaş bir şekilde devam edersin inatla önümüze kırıp bizi geçme gibi bir düşünceye kapılamazsın. Senden daha hızlı bir araç kullanıyoruz ve bu yüzden bize yol verme hakkın doğuyor. "Arkadaşın lagı olduğu için bu olay oldu, kasıtlı pit denemeleri falan kattiyen olmamıştı, insiyatifi yetkili arkadaşa bırakıyorum."
« Son Düzenleme: 27.06.2022 17:56 ates36 »

#2 - 27.06.2022 18:25
Öncelikle merhaba, arkadaşlarım ile beraber Las Venturas taraflarında geziniyorduk ve sonrasında gişe bölgesinden geçtik sonra hepimiz o bölgede toplandık güzel bir görüntü çıkması için hepimiz arka arkaya gitmek istedik, sonrasında meslek araçlarının yanından geçtik ve hiç bir meslek aracı ile sorun yaşamadık sadece arkadaşım yanlışlıkla bir Pony aracına çarptı, diğer arkadaşlarım ise hiç bir araca çarpmadı. SS'lerin birisinde benim trucker aracının altına girdiğim görünüyor ancak arkadaşın günahını almak istemem ESC PIT atmış olabilir veya pinginden kaynaklı geri atma sorunu yaşamış olabilir. Görünen SS'de arkasında olduğumu göreceksiniz arkasından nasıl PIT atabilirim? Bunu açıklarsanız sevinirim. Arkasından gittiğim bir araca PIT atmam imkansız bunu çoğu SA-MP oyuncusu bilir, genellikle polisler dahil PIT atmak için aracın önüne geçer ve PIT denemesinde bulunur. Ayrıca biz arkadaşın yanından geçip gitmek istedik, arkadaşın kasıtlı olarak yapmadığını düşünüyorum kendisi bizim araçlarımızın önüne kırdı ve geçmemize izin vermedi. Biz bu durumu bilerek yapmadığını düşündük ve yolumuza devam etmek istedik ve arkadaşı farklı bir şerit üzerinden geçtik ve kendisinin yanından geçtikten sonra bana PM yolu ile şikayet oluşturacağını bildirdi bende bu konuda sorun olmayacağını söyledim, daha sonrasında Ocean Docks tarafından yolumuza devam ettik. Bu konuda yetkili ekibinin kararına güveniyorum, iyi forumlar.

#3 - 27.06.2022 18:34
Öncelikle iyi forumlar dilerim, arkadaşlarım ile şehir dışında toplandık ve gezme tarzı takılıyorduk sonrasında şehire geldik ve gişenin orada toplanmak istedik, sonrasında çok fazla trucker araçları geçtiği için yolumuza devam etmek istedik. Yolda ilerlerken ponyleri sollayarak geçtik ve bu tırı süren arkadaşa denk geldik, bu arkadaşı sollamak istediğimizde yol vermemek için ısrar ediyordu, zaten arkadaşın kendisinin attığı ss lerinde de belli ki şeritten değil de ya şeridi ortalayarak ya da sağ sol yaparak ilerliyordu. Arkadaş ya ESC PİT deniyordu ya da internetinden kaynaklı geriye düşmeleri vardı, ilk başta aracımıza bu geriye atma olayında çarptı hali ile bilgisayarı kötüdür dedik ve yolumuza devam etmek istedik, sonrasında arkadaşın aracı sanki normal araç gibi bize yol vermeden-sürekli önümüze kırmaları vesaire mevcuttu, o sıra Vanessa karakterli arkadaşım tam sollamaya çıkacakken arkadaşın aracı tekrar geriye gitti ve aracın altına girdi, istediğimiz kadar deneyelim tıra arkadan vursak aracımız yavaşlar fakat asla altına girmez- girmesi imkansızdır, en sonunda arkadaşı solladık ve yolumuza devam ederken Vanessa karakterli arkadaşıma pm atmış. Biz bilgisayarından kaynaklı bir sorundur diye ne ss aldık ne de şikayet açma gereği duyduk sonuç olarak herkesin bilgisayarı iyi değil bizim bile bir çok alanda bilgisayarlarımız kasıyor. Pony markalı araçlar ile oyun oynuyorlar demiş fakat öyle bir olay asla yoktur, genel konuşmuyorum fakat bir çok trucker yapan insanlar canları sıkılıyor diye yol vermeyip çok inatlaşıyorlar. Kararı yetkili arkadaşa bırakıyoruz, iyi forumlar dilerim tekrardan.

#4 - 27.06.2022 19:53
Söylenen," tırı ile hızlı giden araçlarımızın önünü kesiyor"  söylemlerini reddediyorum. Kişilerin araç sürüşüne bir tacizde bulunmadığımı, kanıt niteliğinde sunduğum ekran görüntülerinden şeritimde gittiğimi görebilirsiniz. Ayriyetten paylaştığım https://i.hizliresim.com/buhlhzg.png linkindeki kanıtta, kişilerin kasten diğer trucker araçlarının önünü kestiğini görebilirsiniz.

#5 - 27.06.2022 22:27
Attığınız SS'deki sultan model araç şikayet açtığınız karakterlere ait değil, SS'lerdeki sultan model araçların jantları ve bir kaç modifiye parçası farklı buna dikkatli olarak bakarsanız kolaylıkla anlaşılabilir. Kullandığınız ekran görüntülerini dikkatli incelerseniz sevinirim. https://i.hizliresim.com/t3m4uzj.png Bu SS'de görüldüğü üzere o sultanı kullanan karakter farklı bir oyuncu, lütfen SS'leri biraz daha düzgün inceleyerek savunma yaparsanız sevinirim.

#6 - 27.06.2022 23:35
Dostum attığın ss deki sultan bizimle değildi bile yolda kaza yapan araç görüp direk ss almışsın, yol boyu diğer ss lerine baktığında sadece 3 kişiyiz o sultan baştan beri yok, ikinci olursa madem sultan sürücüsü böyle bir hareket yapıyor ona neden şikayet açmayıp biz 3 ümüze açıyorsun acaba? Dediğim gibi sultan sürücüsü bizim birlikten bir çocuk biliyorum fakat o sıra o rolde aramızda o çocuk bile yoktu, her yolda kaza yapanı ss olarak atarsan vay halimize

#7 - 28.06.2022 14:27
Beyaz sultan, konusunda haklısınız. Dikkatsizlik yapıp yersiz bir iddiada bulunmuşum, fakat diğer ekran görüntülerindeki kanıtlarımın niteliğini aynen savunuyorum. Yetkili kararını bekliyelim

#8 - 30.06.2022 16:54
İlk görüntüde etrafından giden Elegyleri görüntüleyeceğiniz esnada F8 bastığınız için oyununuz anlık donmuş ve sizi geriye atmış olabilir, bu sebeple de arkanızdan gelen kişi ile iç içe girmiş olabilirsiniz. Diğer kanıtlar için de net bir şey yok, bu tip durumlarda en iyi kanıt yolu videolu bir şekilde kayıt altına almaktır. Lag olup olmadığını anlayabilmemiz için. Kanıtlar lag olup olmadığını anlatabilecek düzeyde değil, bu bağlamda şikayeti kapatıyoruz.