Ortada bir tanıtım var güzel, evet farklı konsept falan ama rollerini gösteren, açıklayan düzgün bir rol editi yok. Yani sadece toplu çekilmiş fotoğraflar var.
Kendi düşüncemi söylüyorum, sizi takip eden insanların konsepti anlayabilmesi için rol editlerinize belli başlı yazılar eklemelisiniz ki insanlar tam olarak ne rol yaptığınızı görsünler.
konseptimizde amaç rolleri göstermek değil zaten, ekipçe birlik tanıtımını mix kaynağı olarak görüyoruz. ekibimizi daha çok rollerde görerek tanıyabilirsiniz ya da konsepti anlayabilirsiniz. asphyxia içine kapalı ve zor üye alan bir birlik, yeterince yanımızda duranlar konsepti anlıyor ve gerekirse birliğe alınıyor zaten, öneri için yine de teşekkürler 
benim söyleyeceğim her şeyi söylemiş. rol ss'i mixtir, metadır.
o halde bütün bir vice'ı rol ssi editlediği için mix kapsamında cezalandırmanız gerekir. ss editi, özene bözene yapılarak ortaya zevkli bir iş koymaktır.
keşke. biz ondan keyif almıyoruz, oyun oynamaktan keyif alıyoruz.
Ortada bir tanıtım var güzel, evet farklı konsept falan ama rollerini gösteren, açıklayan düzgün bir rol editi yok. Yani sadece toplu çekilmiş fotoğraflar var.
Kendi düşüncemi söylüyorum, sizi takip eden insanların konsepti anlayabilmesi için rol editlerinize belli başlı yazılar eklemelisiniz ki insanlar tam olarak ne rol yaptığınızı görsünler.
konseptimizde amaç rolleri göstermek değil zaten, ekipçe birlik tanıtımını mix kaynağı olarak görüyoruz. ekibimizi daha çok rollerde görerek tanıyabilirsiniz ya da konsepti anlayabilirsiniz. asphyxia içine kapalı ve zor üye alan bir birlik, yeterince yanımızda duranlar konsepti anlıyor ve gerekirse birliğe alınıyor zaten, öneri için yine de teşekkürler 
Bir açıdan düşüncenizi anlayabiliyorum. Ancak birisi hiç bir şey bilmeden size nasıl gelebilir ki? Yani o zaman birlik tanıtımını da kurmayabilirdiniz, buda bir mix değil mi? Adam tanıtıma bakıp oradaki şeylere göre de rol yapabilir. Ayrıca paylaşacağınız ekran görüntüleri ne kadar mixe yol açabilir ki? Bu tamamen yapacağınız role bağlı olan bir şey. Aranızda sohbet çevirseniz örnek veriyorum işte birisi ev programında sıra gelme rolü yapsa ve bulaşık yıkama rolünü yapıp atsa mesela. Buna nasıl bir mix yapılabilir ki?
Yani buna sadece şu gözle bakmayın "Tanıtıma baktılar, katılmak istiyorlar" böyle bir düşünce olmamalı. Birliğinize katılmadan sadece forum üzerinizden rollerinize bakmak isteyenler olabilir. İlla her bakan sizle role girmek zorunda değil ya 
Birlik tanıtımımız genel tartışma konusu değil lütfen bu yazdığımdan sonra bir görüş belirtmek istiyorsan SSler ile alakalı, genel tartışma bölümüne konu açıp beni etiketle.
Birlik tanıtımı da mix kaynağıdır, evet. Hatta birlik listesi de ve hangi kullanıcının hangi karakterinin aktif olduğu postbit bile bir mix kaynağıdır. Tüm bunlara bakılarak bir kişinin roldeki yönelimi, yönlendirmesi vesaire değişecektir, değişir. "Aaaaa, bu Nyarko'ymuş uzak duralım. Aaaa bu Manifesto'ymuş bizi CK eder." tarzında bir düşünceye kapılması bile rolün doğaçlama doğasını ve rastgeleliğini ihlal eder. "Birlik tanıtımı açmasaydınız" lafı için de keşke demek istiyorum ama Vice Roleplay oluşum kuralları çerçevesinde bu tanıtımın açılması gerekiyor.
Paylaşacağımız ekran görüntülerinden deli gibi mix yapılabilir. Aellonis ile Edwyn karakterinin arasının nasıl olduğu, Louis ile Judith'in ettiği kavganın detayları vesaire hepsi buradan anlaşılır. Bu kavgaları ya da oluşum içinde dönen rolleri merak edenler için, bir parçası olmak isteyenler için oluşum tanıtımının ilk postunda zaten birliğin takıldığı yerler paylaşılmış durumda. En azından o paylaşıldı yani. Bulaşık yıkama rolü, sandviç yapma rolü, sigara içme rolü, kıyafet giyme rolü. Kimse kusura bakmasın da oluşum tanıtımına atılmak için yapılan bu roller traş roller. Rolde yapılır, eyvallah, en kralı da yapılır ama oluşum tanıtımına atmak için "/me tereyağını alır ekmeğe sürer." yazıp Photoshop'a atıp az aşağıdan, mutfaktan çekilmiş SS ile yapılan ürünün kalitesizliğini bu tanıtımda göremezsiniz.
Rol, forumdaki IC kanallar ve Social sayfası hariç oyundan dönüyor. Rollerimizi merak eden foruma bakmasın, oyuna gelsin. Forumdan rol falan bakmayın.