Konu: Carlos Grimes - Retarded RP, FearRP  (Okunma sayısı 82 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.06.2022 02:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Lador58

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sadece ben varım.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda gözükmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bugün gala gecesi rolünde karakterimi VİP locasına almayıp üzerine sorun çıkarttığı için kendisine karşı pek hoşnut değildim. Araba satan var mı dediği zaman onu gördüm ve koruma olduğunu hatırladım. Ona araba satmayacağımı söyledim. Üzerine hatalı bir Türkçeyle (sebeb) dedi. Sebeb değil, sebep demesi gerektiğini söyledim. Birliğimin hood alanı içerisinde yapmış olduğu rolü mantıklı bulmuyorum. Hood alanım içerisinde olduğu için korku rolü yapması gerektiğini düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İyi forumlar.

#1 - 20.06.2022 03:35
Koruma rolünde ismi listede olan kişiler VIP alana alınıyordu bunu be ndeğil tüm korumalar yapıyordu ki bu durumdan benden hoşlanmaması çok saçma, Ayrıca FearRP oalyıda orada sadece sen varsın ayrıca yayasın altımda motor var sana ben orada nasıl bir fear rp yapmamı bekliyorsun ekibinden kimse yoktu o an şahittede bu belli ayrıca sebep e sebeb demem ıc olarak dilimin sürtüşmemeside olabilir ki bunu gerçe khayattada kullanıyoruz herkez e herkes denmesi gibi vs,
İyi Forumlar.

#2 - 20.06.2022 04:21
Ve şahıs olay yerinde almamış ss i hood bölgesi olmaya bilir

#3 - 20.06.2022 19:29
Koruma rolünde ismi listede olan kişiler VIP alana alınıyordu bunu be ndeğil tüm korumalar yapıyordu ki bu durumdan benden hoşlanmaması çok saçma, Ayrıca FearRP oalyıda orada sadece sen varsın ayrıca yayasın altımda motor var sana ben orada nasıl bir fear rp yapmamı bekliyorsun ekibinden kimse yoktu o an şahittede bu belli ayrıca sebep e sebeb demem ıc olarak dilimin sürtüşmemeside olabilir ki bunu gerçe khayattada kullanıyoruz herkez e herkes denmesi gibi vs,
İyi Forumlar.

Merhaba, arkadaşın şikayetten ceza alması yerine rol destek ekibine yönlendirilmesi daha mantıklı olacaktır.

#4 - 20.06.2022 22:08
Merhaba @Lador58 sizi bu seferlik uyarıyorum. En kısa süre içerisinde /rapor komutunu kullanarak rol desteği talebinde bulunun. Bu tarz ihlaller yapmaya devam ederseniz yasaklanabilirsiniz.

Şikayet kızağa çekilecek.