Konu: Micheal Cap | OOC küfür  (Okunma sayısı 248 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.06.2022 20:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Micheal_Cap | @Westhron

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.06.2022 | 14:58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC küfür

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IC olarak karakterler arasında gerginlik çıktı ve karakterim, Michael karakterine ateş açarak yaraladı. Micheal karakteri oyun üzerindeki kinini OOC'a yansıttı. PM'den şahsıma küfür ve hakaretlerde bulundu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kendisine şans tanımama rağmen küfür ve hakaretlerde bulunmaya devam etti, cezalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 19.06.2022 21:06
Kişiyle IC olarak tartışmamızın sebebi kişinin ben istemediğim halde beni takip edip kışkırtmasıdır. Peşimi bırakmadığından dolayı uygun bir yerde durdum arabadan indim ve gider misin, peşimi bırak tarzında uyarılarda bulundum. Kavga edelim korkuyorsun tarzında kışkırtmaya devam etti. Ben aracıma doğru yönelip aracın içinden emote attım /me aracın arka koltuğunda duran sopasını alır diye amacım saldırmak değildi sadece gitsin diye böyle bir harekette bulundum. Bunun üzerine karşımda ki kişi motorunu benden biraz uzaklaştırıp /me pompalıyı çeker diye emote atıp birden ateş etmeye başladı. Ben yaralanınca o anın siniriyle kişiye pm'den çokta ağır olmayan direk şahsına karşı edilmemiş küfürler ettim, özür dile şikayet açmayacağım tarzında OOC olarakta kışkırtmaya devam etti bende konu uzamasın diye açarsan aç dedim.

#2 - 19.06.2022 21:22
Kişiyle IC olarak tartışmamızın sebebi kişinin ben istemediğim halde beni takip edip kışkırtmasıdır. Peşimi bırakmadığından dolayı uygun bir yerde durdum arabadan indim ve gider misin, peşimi bırak tarzında uyarılarda bulundum. Kavga edelim korkuyorsun tarzında kışkırtmaya devam etti. Ben aracıma doğru yönelip aracın içinden emote attım /me aracın arka koltuğunda duran sopasını alır diye amacım saldırmak değildi sadece gitsin diye böyle bir harekette bulundum. Bunun üzerine karşımda ki kişi motorunu benden biraz uzaklaştırıp /me pompalıyı çeker diye emote atıp birden ateş etmeye başladı. Ben yaralanınca o anın siniriyle kişiye pm'den çokta ağır olmayan direk şahsına karşı edilmemiş küfürler ettim, özür dile şikayet açmayacağım tarzında OOC olarakta kışkırtmaya devam etti bende konu uzamasın diye açarsan aç dedim.
Kendinle çelişiyorsun, sana gereksiz rol çıkardığımın kanıtı varsa şikayetini açabilirsin. Savunmamı yaparım, GOOOA ihlali de gerçekleştirmedim. Üstelik sopayı gitmem için falan yapmadın, hatta bana Little Italy bölgesinin güvenli bölge olup/olmadığını sordun. Saldırmak amacındı zaten, IC'de türkçe terim kullanarak küfür ettin. (Anan gibi) - Ki bunu şikayete bile eklemedim insiyatif uygulayarak. Bunun dışında ne demek ağır küfürler etmedin? Anneme, şahsıma küfür ettin. Bu kabul edilebilir birşey değil. Birinin aile büyüğüne bu denli küfür etmek normal birşey değil, ağır bir küfür. Bunu kâale alırsın umarım. Savunman bittiyse sonuçlanmasını bekleyebiliriz. Forum üzerinden gereksiz münakaşaya girmeyeceğim. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 19.06.2022 21:24 Lhansent »

#3 - 20.06.2022 12:32
Seninle çok fazla tartışmak istemiyorum. Litte İtaly bölgesinin sopayı almadan önce güvenli olup olmadığını bana saldırır mısın acaba diye sormuştum. Aile büyüğüme çok ağır küfürler ettin diye forumda da fazla abartma konuyu bence. Direkt orada annene küfür falanda etmedim hafif şakaya vurarak soru sordum o kadar aşırı fazla abartıyorsun konuyu haksız olmana rağmen.

#4 - 20.06.2022 12:46
Seninle çok fazla tartışmak istemiyorum. Litte İtaly bölgesinin sopayı almadan önce güvenli olup olmadığını bana saldırır mısın acaba diye sormuştum. Aile büyüğüme çok ağır küfürler ettin diye forumda da fazla abartma konuyu bence. Direkt orada annene küfür falanda etmedim hafif şakaya vurarak soru sordum o kadar aşırı fazla abartıyorsun konuyu haksız olmana rağmen.
Seni ağır şakaya vurmuşlar kanka, umarım aile içi sıkıntılar yaşamıyorsunuzdur. :'(

#5 - 20.06.2022 13:35
Aşırı boş konuşuyorsun umarım büyürsün.

#6 - 20.06.2022 14:10
Tamam, sonuçlanmasını bekleyelim. Umarım senin gibi konuşmam, boş konuşurum.

#7 - 20.06.2022 14:16
Tamam kardeşim sus artık.

#8 - 20.06.2022 16:07
👍

#9 - 20.06.2022 18:33
PM'den küfür edip, devam etme dememe rağmen. " Soru sordum " demeye devam ediyor, ağır bir ceza alırsa sevinirim. Soruları çok mütevazi kendisi açısından.

Bu agresif tutumunun bir tek bana olmadığını gösteren bir başka şikayet:
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=131857.0
« Son Düzenleme: 20.06.2022 18:38 Lhansent »