Konu: Vladimir Roskov & Jhon Black & Kendrick Cravela - İhlaller  (Okunma sayısı 469 defa)

#30 - 19.06.2022 22:37
Dostum kırk tane ss atıp halen gelip kapalı garajdan araç çıkarma olayını açıyorsun, eğer bir kanıtın varsa benim çıkardığıma dair sunabilirsin. Diğerlerinin açıklamalarını yaptık, O sıra zaten bizi kovalayan memur bilerek kovalattığımızı anlamıştır. Normal yolda giderken kural ihlalinden peşimize takılmadı zaten, biz o memur arkadaşı bilerek peşimize taktık ve rolün böyle gideceğini biliyorduk, ekip olarak memurlardan kaçma rolü yaptık. 2-ci olarak araç kaçırma diyorsunuz halen kırk kere mi açıklama yapalım? Araç kapalı garaja kadar takip edildi girdiğini öğrenince bıraktık aracı, bundan sonra istediğin kadar video ve bütün kural ihlallerimizde şikayet açabilirsin bir sorun yok fakat bu kelimeyi söyledikten sonra size karşı bi Occ kinim yok demende saçmalığın nirvanası. istediğiniz kadar konuşabilirsiniz tarafımızca yönetim kararı bekleyene kadar bir ileti atılmayacaktır.

#31 - 20.06.2022 01:30
Dostum kırk tane ss atıp halen gelip kapalı garajdan araç çıkarma olayını açıyorsun, eğer bir kanıtın varsa benim çıkardığıma dair sunabilirsin. Diğerlerinin açıklamalarını yaptık, O sıra zaten bizi kovalayan memur bilerek kovalattığımızı anlamıştır. Normal yolda giderken kural ihlalinden peşimize takılmadı zaten, biz o memur arkadaşı bilerek peşimize taktık ve rolün böyle gideceğini biliyorduk, ekip olarak memurlardan kaçma rolü yaptık. 2-ci olarak araç kaçırma diyorsunuz halen kırk kere mi açıklama yapalım? Araç kapalı garaja kadar takip edildi girdiğini öğrenince bıraktık aracı, bundan sonra istediğin kadar video ve bütün kural ihlallerimizde şikayet açabilirsin bir sorun yok fakat bu kelimeyi söyledikten sonra size karşı bi Occ kinim yok demende saçmalığın nirvanası. istediğiniz kadar konuşabilirsiniz tarafımızca yönetim kararı bekleyene kadar bir ileti atılmayacaktır.

Aracı kaçırmaya çalıştınız ile benim seni aracı kapalıdan aldın diye suçladığımı söylemenizi açıklığa kavuşturduk sanıyorum. İlk olarak aracı takip ettiniz, okey dedik. İkinci olarak sen kapalıdan hile veya abuse ile aracı aldın demiyorum, sadece alınmış, bug abuse ile alındığını bildiğin aracı retarted yaparak plakasını değiştiriyorsun dedim. Üçüncüye gelirsek eğer bunca zaman bir çok kez bu şekil rollere girdim PD olarak, bir kişiye dahi kin tutmadım, tutmamda. Ancak şuan bile ihlal yaptığınızı burada kendin söylüyorsun.
Alıntı
Normal yolda giderken kural ihlalinden peşimize takılmadı zaten, biz o memur arkadaşı bilerek peşimize taktık
örnek olarak kullandığın cümle. Copbait ihlali olarak geçiyor dostum benim. Bu ihlallerinizi yaptığınız için çoğunlukla göz yumup mecburen sürekli roleplay uyarak takibe alıyoruz ve sonu aynı, biriniz araç ile geliyor, kaçırıyor. Bütün ihlallerinizi yazıyorum, kanıt geldiği gibi şikayet açacağım diyorum çünkü bu yaptıklarınız bir ihlal diyorum ama sonuç olarak toxic ve kinli oluyoruz  :D Anlıyorum dostum sizi.

#32 - 20.06.2022 09:16
Dostum öncelikle kinli değilim diyorsun şikayeti arkadaşın açıyor ne hikmetse ondan fazla yorum yapıyorsun, artı olarak cop-biait'in ne olduğunu gayet iyi biliyoruz bize burada oyunu öğretmenin bir gereği yok.    Kin tutmadığın halde böyle tavırlar sergiliyorsan, birde kin tutsak kan kusturursun her halde. Daha fazla forumu kirletmeye gerek yok yetkili bakana kadar lütfen yanıt atmayalım.

#33 - 21.06.2022 01:17
Merhaba, şikayet incelendi.

Dört sayfa boyunca herhangi bir kanıt sunmadan, sadece text üzerinden ilerleyerek şikayet nasıl bu kadar uzun sürdü? anlamış değilim. Şikayeti açan taraf bir iletide, savunan taraf bir iletide kendisini savunabilirdi. Şikayet, şikayet durumundan çıkıp tartışma konusuna dönmüş. Bunun yeri burası değil, genel sohbet. Bir konu hakkında tartışmak istiyorsanız ve diğer oyuncuların da fikrini merak ediyorsanız forum üzerinden genel sohbete konu oluşturabilirsiniz.

Towtruck tarafından aktif olarak çekilen bir aracı "kancasından kurtarır" gibisinden bir emote ile nasıl kaçırabiliyorsunuz? bunu yapamazsınız. Aktif olarak çalışan bir towtruck var ve araç çekiliyor. Aradan geçip iki araç ortasına giriyorsunuz ve emote atıp aracı çalmaya çalışıyorsunuz. Kancadan bu denli kolay kurtulamazsınız, özellikle aktif bir şekilde havada duran asılı bir araç ise. Jhon karakteri powergaming kapsamında ceza alacak.

Occ kini ic ye yansıtıp sürekli hapise atıp duruyorsunuz. 500 mb bir oyun için bu kadar kasmanıza gerek yok. 2 gün izin kullanayım dedim sizin ile uğraşıyoruz, 1 kere aldınız tamam occ bir kin tutma yüzünden ic de sürekli alma hakkınız yok.
Anlamsız bir şekilde kaç gündür bizim garaja kafayı felaket takmış durumdasınız tekrar belirteyim lütfen occ kininizi ic ye yansıtmayın.
- Vice Roleplay platformu içerisinde birisini suçlarken tüm kanıtlarınızı ortaya dökmelisiniz. Şikayeti incelediğim zaman yazıdan başka hiçbir kanıt & görüntü görmedim. Direkt olarak sadece yazılı bir şekilde ithamlarda bulunmuşsunuz. Şikayeti açan taraf polis departmanı bünyesinde rol yapan bir oyuncu. Sizinle savaş içerisine giremez, sizin birliğinize karşı hiçbir şekilde saldırı girişiminde bulunamaz. Bahsettiğiniz kafaya takma durumlarından kastınızı tam olarak anlayamadım. Sokakta bir suç varsa polis memurları bu suçu durdurmak & yok etmek için sunucu içerisinde yer alıyorlar. Özgürce sokaklarda drift atıp savaşacaksanız polis departmanı niye var? biraz ölçülü düşünün ve buna göre yorum yapın, ithamlarda bulunun.

Birlik dediğimiz olay bizzat bizim garaj için dost bağı yüksek bir oluşumdur, o sıra ic olarak peşimize takılınca ister-istemez dahil olup birlikteki bir arkadaşlarını kurtarmak istdiler ve haklıkar. Bir ekip aracı suçluyu kovalarken 40 ekip geliyorsa birlik adamlarıda gelebilir bu gayet doal ve normal bir durum.   Artık olarak aynı durum reel hayatta bile yaşanmış olsa ekibi veyahut dostları o kişiyi polisten kaçırmak için elinden geleni yapabilirler.
- Kurallar açık ve net bir şekilde diğer oyuncuların bilmesini ve bu kurallara uyarak rol sergilemeleri gerektiğini söylüyor. Kurallar içerisinde bu söylediğiniz durum ihlal sayılıyor ve geçmiş zamandan bu zamana kadar birçok üyeye yaptırım uygulandı, yapan kişilere uygulanmaya devam edecek. Tek başınıza kural değiştirme kararı alamazsınız ve bunu uygulayamazsınız. Uygulamaya çalışırsanız ihlal sayılır ve ceza alırsınız. Tüm kurallar oyun kuralları bölümünde yazılı, inceleyebilirsiniz.

Towtruck ile kapalı garaj içerisinden araç çekme(bug abuse) konusuna gelecek olursak bu sizin bilginiz dahilinde olsun ya da olmasın, eğer böyle bir durum yönetim tarafından fark edilirse karakteriniz/karakterleriniz büyük bir yaptırım ile karşı karşıya kalabilir, hatta yasaklanabilir. Bunun bilincinde olmalısınız.

Şikayet kapatıldı.
« Son Düzenleme: 21.06.2022 01:18 Scealten »