Konu: [Paul McDonnell - 16.06.2022] RK  (Okunma sayısı 89 defa)

#0 - 16.06.2022 02:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Paul_McDonnell @Bonsly

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'te her şey açık, oluşumunda ki bir kaç üyeyle yapıyor yeterli kişi sayısında olmadıkları için teker teker şikayet açıyorum caydırıcı ceza talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 16.06.2022 14:23
Vurulan üyeleriniz kalkıp kalkıp bize sıkarsa ve hiç kimse müdahale etmezse biz de haliyle böyle bir şeye yöneliriz. Sana açılan şikayette ne dedin? Seni vuran adam kalkıp vurduğu için rahatlıkla sen de kalkıp sıkabiliyorsun, bir admin kararı var mıydı yoktu. Madem bu kadar ince düşünüyoruz o zaman sürekli RP gereği yaralı rolüne devam edip öyle şikayet açsaydın yaralı rolü yapmadın bir şey yapmadın kalkıp yine bana sıktın. Sen böyle yaptıysan aynısını ben de yaptım neden biliyor musun? Vurulan Madat Kalashnikov süresi biter bitmez kalkıp bize sıktı, o da RKlıydı çünkü çatışmanın başında vuruldu ama hiç kimseyi dinlemeden kalkıp sıktı beni de vurdu ben niye RKlı yapayım? Seni RKlı bir adam vurduğunda sen yapmadın, beni de RKlı bir adam vurdu ben de yapmadım sonra tekrar vuruldum devam edildi.

#2 - 16.06.2022 15:24
Vurulan üyeleriniz kalkıp kalkıp bize sıkarsa ve hiç kimse müdahale etmezse biz de haliyle böyle bir şeye yöneliriz. Sana açılan şikayette ne dedin? Seni vuran adam kalkıp vurduğu için rahatlıkla sen de kalkıp sıkabiliyorsun, bir admin kararı var mıydı yoktu. Madem bu kadar ince düşünüyoruz o zaman sürekli RP gereği yaralı rolüne devam edip öyle şikayet açsaydın yaralı rolü yapmadın bir şey yapmadın kalkıp yine bana sıktın. Sen böyle yaptıysan aynısını ben de yaptım neden biliyor musun? Vurulan Madat Kalashnikov süresi biter bitmez kalkıp bize sıktı, o da RKlıydı çünkü çatışmanın başında vuruldu ama hiç kimseyi dinlemeden kalkıp sıktı beni de vurdu ben niye RKlı yapayım? Seni RKlı bir adam vurduğunda sen yapmadın, beni de RKlı bir adam vurdu ben de yapmadım sonra tekrar vuruldum devam edildi.
Burada sadece boş hikaye anlatmışsın ilk cümleden sonrasını okumaya bile gerek duymadım. Bizim oluşumumuzdan kalkıp sıkan olmadı olduysa varsa kanıtın şikayet açabilirsin. Benim kanıtlarımda size baskın atıyoruz ve siz düştükten sonra kalktığınız gibi yediremeyip sıkıyorsunuz toplu yapıyorsunuz bu hareketi. Kanıt alınan karakterlere şikayetleri açıldı sırf ihlal ile kalkıp bizi RK yapmaya çalışıyorsunuz fakat admin spec’te olduğu için başarılı olmuyor maalesef hareketiniz. Sonuçlanabilir.

#3 - 16.06.2022 17:15
Forum profilinde "herkes öldürür sevdiğini" yazan birisin öyle çok boşlu falan konuşma bence. Olay ortada admin bakar bir karar verir uzatma.

#4 - 16.06.2022 17:35
Forum profilinde "herkes öldürür sevdiğini" yazan birisin öyle çok boşlu falan konuşma bence. Olay ortada admin bakar bir karar verir uzatma.
Ortak nezaketten işlem görürsün burada da. Forum profilimi en son 6-7 ay önce güncelledim yazdığım yazı da troll amaçlı seni ilgilendirmez bak işine.

#5 - 16.06.2022 17:50
Forumun her yerinde ihlale ihlalle karşılık vermemeniz söylenirken ve doğru olan yöntem buyken bu tip argümanlar ne yazık ki geçersiz oluyor. Olay sırasında sakin kalıp rol sonrası şikayet açmanız size bir şey kaybettirmez ve siciliniz kötüleşmez, oyun dışı hırslarınıza yenik düşmemeyi deneyin. Ceza uygulanacak.
« Son Düzenleme: 16.06.2022 17:52 southliberty »