Konu: Kaspar Grigoryan - TriggerBot  (Okunma sayısı 773 defa)

#10 - 15.06.2022 20:30
Triggerbot; Aimini bir oyuncunun üzerine getirdiğinde otomatik olarak ateş eder, sol click yapmana gerek yok aimbot ile karıştırıyor olmalısın, aimbot hedefin bir kemiğine kilitlenir ve oraya manuel olarak ıskalamadan ateş edersin. Stance'in AK-47 atışlarında gördüğümüz gibi tarıyor, duraklama yapmıyor trigger kullanıyor olsaydı aimi adamın üzerinden taşırdığı gibi otomatik olarak ateş etmeyi bırakırdı yani bas bırak yapıyor gibi olurdu. Triggerbotun çalışma mantığını kavrayabilmen için aşağıya bir video bırakıyorum, inceleyen yönetici de izleyebilir.

Spoiler: GösterGizle

#11 - 15.06.2022 20:38
Triggerbot; Aimini bir oyuncunun üzerine getirdiğinde otomatik olarak ateş eder, sol click yapmana gerek yok aimbot ile karıştırıyor olmalısın, aimbot hedefin bir kemiğine kilitlenir ve oraya manuel olarak ıskalamadan ateş edersin. Stance'in AK-47 atışlarında gördüğümüz gibi tarıyor, duraklama yapmıyor trigger kullanıyor olsaydı aimi adamın üzerinden taşırdığı gibi otomatik olarak ateş etmeyi bırakırdı yani bas bırak yapıyor gibi olurdu. Triggerbotun çalışma mantığını kavrayabilmen için aşağıya bir video bırakıyorum, inceleyen yönetici de izleyebilir.

Bunun ayarlanabilir versiyonları da bulunuyor. İyi günler.

#12 - 17.06.2022 00:23
TriggerBot aim kişinin üstüne gelince ateş açar, ama videoda görüldüğü gibi ben etrafa da ateş açıyorum. Fazla yorum yapmanıza gerek yok şikayet sonuçlanabilir.

#13 - 17.06.2022 00:23
Aimin titremesi trigger olmuyor, araçtaki adama aimbot kitlenemiyor, en azından renko kitlenmiyor ki ekrana baktığımızda temiz, olsa olsa renko olurdu oda arabadakilere kitlenmiyor.

#14 - 17.06.2022 00:25
Merhaba, Triggerbot hilesi hakkında pek bir fikrin yok sanırım dostum; başka oyunlarda hile yazmış birisiyim. Açıklamak gerekirse: Triggerbot, seviyesi ayarlanabilen ve gecikmesi arttırılabilen tabiri caizse otomatik olarak saldırma, silah ateşleme veya hasar vermedir. Bu konuda Triggerbot göremiyorum, her eli titreyen Triggerbot mu? Değil. İki şikayet gördüm bu konu hakkında, hileler hakkında fikriniz yoksa yorum yapmayın. Aimbot diyip geçin.

#15 - 17.06.2022 01:02
Hayırdır mafya duruşmasından mı çıktık arkadaşlar, ne bu çoklu avukat tutumlarınız?

Ya okuma-yazma olayını tam çözemediniz ya da görme kaybınız var, birazcık göz gezdirseniz şu oyunun mod kısmının nasıl geliştirilebildiğini anlattığım kısmı görebilirsiniz. 6 yabancı server adminine sordum, merak etmeyin siz, ben işimi yoldaki eşeğin engeline göre yapıyorum. Kısacası ya tek ağızdan konuşun ya da konuşma dersi için sizlere ben özel ders vereyim.

Şu 8 yılda kaç hile kullandım, kaç defa banlandım ben bile sayamadım. Şu an elimde piyasanda bile olmayan modifikasyonlar var, senin dandirik hile yazma bilgine( System active'den Sistem Aktif'e edit  :D) gerek duymuyorum.

Ya düzgün bir şekilde savunmana yaptığım cevabı savun ya da eline bir deynek alıp yoluna bak.

#16 - 17.06.2022 01:11
Yabancı server adminine nasıl sordun daha ana dilinde değnek yazmayı bilmiyorsun.

#17 - 17.06.2022 01:17
Hayırdır mafya duruşmasından mı çıktık arkadaşlar, ne bu çoklu avukat tutumlarınız?

Ya okuma-yazma olayını tam çözemediniz ya da görme kaybınız var, birazcık göz gezdirseniz şu oyunun mod kısmının nasıl geliştirilebildiğini anlattığım kısmı görebilirsiniz. 6 yabancı server adminine sordum, merak etmeyin siz, ben işimi yoldaki eşeğin engeline göre yapıyorum. Kısacası ya tek ağızdan konuşun ya da konuşma dersi için sizlere ben özel ders vereyim.

Şu 8 yılda kaç hile kullandım, kaç defa banlandım ben bile sayamadım. Şu an elimde piyasanda bile olmayan modifikasyonlar var, senin dandirik hile yazma bilgine( System active'den Sistem Aktif'e edit  :D) gerek duymuyorum.

Ya düzgün bir şekilde savunmana yaptığım cevabı savun ya da eline bir deynek alıp yoluna bak.

Neyse, saygımı bozmayacağım.

Dediğim tekrarlıyorum. TriggerBot aim kişinin üzerine geldiğinde ateş açar, ama videoda görüldüğü üzere aim vücuta gelmeden ben ateş açıyorum. Sensivity yüksekse zaten aim titret yada başka bir FPS oynundan alıştıysan spray'e oturunca aim titretirsin, bunu anlamak istemiyorsun sanırım. Daha fazla uzatmanın anlamı yok. Sizde lütfen uzatmayın.
« Son Düzenleme: 17.06.2022 01:25 StanceTheBoss »

#18 - 17.06.2022 01:21

Kanka sen benim yazdığım hilelerin dll cracklerini arayan adamlardansındır :D 6 yabancı server admini çok mu iyi biliyor? Yabancı server adminleri hile diyince hile mi oluyor? Şu zihniyeti acilen bıraksan iyi olur, 8 yılda kaç hile kullandığın umrumda değil. Kullandığın platform SA:MP :d Modifikasyonların hiç değil, birşeyi bilmiyorsan bilmiyorum diyip geçeceksin. Senin raconvari konuşma platformun değil burası.

#19 - 17.06.2022 01:28
@Lia müsait olunca arkadaşlarla ilgilenebilir misin? Hile şikayetinden çok oluşum şikayeti ve rus forumlarına döndü.