Etkinliği birkaç gün önceden düzenleyip IC rollerini yaptık. Cumartesi akşamı (02.07.2022) 22.00'da açılışa karar verdik. Buna göre oluşum içinde ayrı ayrı takımlar oluşturup diğer oluşumlara davet rollerine gittik, her şeyi
yapabildiğimiz kadarıyla yaptık. Gel gelelim son güne... Reklamları bir gün önceden vermeye başlamıştık, son gün içerisinde de 22.00 olarak reklam atmaya devam ederken 21.00'da bir duyuru gördük: VFC Yarı Finali bu akşam 22.00'da!

Bunun bilerek yapılmadığını hepimiz biliyoruz, VFC'nin programının olduğunu göz ardı etmişiz, hatırlamamışız. Bizim hatamız. Her şeye rağmen Vice oyuncularını eğlendirmek için elimizden geleni yaptık, yapamadıysak affola. Destekleyen herkese sonsuz teşekkürler.
Her gün kendimize bir şeyler katarak daha iyiye.
Etkinliğe mükemmel hava katan, hiç pes etmeyen MetalVice ekibine (
@rotemin @bedo @SainTTT ) teşekkürlerimi sunuyorum. Süperdiniz

Bizi yalnız bırakmayan, sürekli yardımcı olmaya çalışan
@Teletabi @aDoRN @Shepyn 'i de es geçmek hainlik olurdu. Teşekkürler.

Son olarak olan o kadar aksilik üzerine beni dahi hypelayan, yalnız bırakmayan oluşum üyelerime teşekkürü borçluyum. Zaman zaman sinir krizleri geçirdiğimde beni ayakta tuttunuz, farklı kafadaki insanlar ''Banane? Oluşumun R20'si bile bırakın dediyse bırakır geçerim.'' derdi ama siz bunu yapmadınız. Beni düzelttiniz. Sonsuz teşekkürler!