Konu: RUIZ SANZ CARTEL - C2 #mole repellent spraying  (Okunma sayısı 37569 defa)

#1740 - 03.09.2022 00:21
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
van der godefroy, Manwe,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1741 - 03.09.2022 03:56
Selamlar, uzun bir süre sonra birliğe OOC alımla gelmek isteyen çok kişiyi gördük. Onlar için konsepti anlatan bir yazı düzenliyorum, yazı düzenlendikten sonra OOC alımları açacağım.

Organizasyonun temelinde gizlilik ve istihbarat prensibi ön plana çıkar. Karteller kendi ülkelerinde, güçlerini büyük çoğunlukta halktan alsa da durum Amerika'da çok daha farklıdır. Amerika içerisinde temel prensiplerini çok daha sıkı bir şekilde işleyişe sokar ve polislerin ilgisini çekmemeye çalışırlar. Üyeler kolay kolay silah kullanmaz ve silahla gezmezler. Özellikle orta ve üst grup şehirde saygın iş adamları olarak bilinir, küçük çaplı suçlara asla bulaşmazlar. Özellikle Meksika kartelleri uyuşturucu ağlarını Amerika'da bulunan çeteler aracılığı ile yapsa da onları silahlı bir güç olarak kolay kolay kullanmaz en fazla küçük bir süikasti gerçekleştirmeleri için kullanılırlar.

Karteller illegal anlamda kendilerini bazı olaylar dışında göstermezler, genelde ters düştükleri ve iş yapmalarına engel olmayan gruplara kendini gösterir, onları yakıp yıkarlar. İşlerini iş ağları üzerinden yürütür, gün sonu kazandığı paraya bakarlar. Patronlar kendilerini göstermez, mekânlara katılıp ara sıra boy sergilerler. Dışarıdan iş adamı olarak bilinirler fakat, içten içe kirli işler yapan acımasız heriflerdir. İş ağlarına gelecek olursak:

Dağıtım Ağı temelinde iki ana grubu bulunduruyor bu iki grup "Ghetto" ve "Lüks Gece Kulüpleri" olarak ikiye ayrılıyor. Fakir ve orta kesim bu boka ulaşmak için genelde fakir semtlerde bulunan torbacıları bulurken, zengin kesim bu iş için gece kulüplerinde piç bir barmen veya adını o çevrede duyurmuş bir torbacı bulmaya çalışıyor.

Karteller Ghetto ağını diri tutmak için Hispaniklerin oluşturduğu fakir semtlere sürekli olarak yardımlar yapıp orada bulunan suç gruplarını kendine bağlıyor/destekliyor. Zengin kesime ulaşmak için kartelin tamamen kontrol ettiği gece kulüpleri, barlar ve oteller bulunuyor. Ghetto ağında çetemiz var, lüks yaşam kısmı; yani kartel üst yönetiminin bulunduğu kısım genelde Temple'da işliyor. Gece kulüpleri, hastanemiz gibi şeylerden böyle şeyler dönüyor. Dönmeye devam edecek.

Oluşturulacak organizasyonun içerisinde "Organ Kaçakçılığı, İnsan Kaçakçılığı, Bilgisayar Korsanlığı, Kara Para Aklama" mutlaka olmalı ve aktif bir şekilde işlemelidir.

Yaptığımız konseptte yukarıda yazdıklarıma dikkat ediyor, Manwe ve ben birlik üyelerimizi buna göre şekillendiriyoruz. Yapılan rollerin kanıtları aşağıda, bakmak isteyen bakabilir.

Spoiler: GösterGizle

OOC alımları açmaya karşı birisiyim, her şeyin IC dönmesi isteğim. Son zamanlarda artan talepleri/istekleri fark ettim, bunun açısından dostlarıma rol imkanı tanımak istedim. Birliğimizde açmadığımız tek bir rütbe kaldı, "Los Generales" rütbesi. Yönetim uygun görür, hood onayı alırsak bu rütbeyi de oyuna dahil edeceğiz. Destek olmayıp köstek olan arkadaşlara da birkaç kelime söylemek isterim. Yaptığım her şeyi bu konsepte uygun yapıyorum dostlar, kimseye sıkmıyor/çatışmıyor diye illegal olmayacak değilim. Konseptime göre ilerliyor, harfi harfine öğreniyor ve öğretmeye devam ediyorum. OOC alımları üç(3) gün açık tutacağım, kilit yarın sabah içerisinde açılır.

Son olarak, bu zamana kadar yanımızda olan ve destekleyen tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Birlik müthiş ilerliyor, pilot oluşum olduğumuz için yeni başlayan dostlarımızı alıp yavaş yavaş rol öğretiyoruz. Bu sürede herhangi bir dostumuza/kardeşimize yanlışımız olduysa affola. Bu zamana kadar yanımda olan tüm birlik üyelerime, yönetim ekibime teşekkür ederim.

Konsept hakkında daha fazla bilgi için rehberi okuyabilir, OOC alımlar için discord veya forum pm üzerinden bana ulaşabilirsiniz. Herkese teşekkürler.

Kronoss#8642

Los Sanz vienen rugiendo.

« Son Düzenleme: 04.09.2022 04:04 Kronoss »
100
17
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Anomaly, ardarive, lastgunmobster, van der godefroy, Manifesto, Quadex, Volterra, BatuhanC the Emperor,
surely one day, GADDAR KORUK, Jeraurn, Kronoss, crisGUNN, Soggymaster, Vortex, californiadreamin,
Manwe,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1742 - 04.09.2022 03:16
 :vice: :nays: O:-)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1743 - 04.09.2022 03:18
Kilit açıldı, OOC alımlarımız iki gün daha açık. Rollere tam gaz devam ediyoruz, herkese teşekkürler.

Kronoss#8642
« Son Düzenleme: 04.09.2022 04:14 Kronoss »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok