Öncelikle selamlar, Ruiz-Sanz oluşumunun yol haritasını ve ekibin planlarını kısaca burada belirtmek istiyorum.
Ruiz-Sanz oluşumu yoğun olarak Kolombiya'nın kuzey bölgesinde bir liman kentinde faaliyet gösteriyor. Bizim amacımız bu örgütün ulaşım ağlarını gerçeğe en yakın şekilde oluşturarak sunucuya girecek bazı uyuşturucuların en önemlisi "Kokainin" hikayesini yaratmak. Hikaye, senaryo ve heyecan yoksa bizim için bu oyunun hiç bir zaman anlamı olmayacak dolayısıyla bir hikaye oluşturma arzumuzu net bir şekilde tatmin etmek istiyoruz. Bundan önce yine bu ağı kurmaya çalışmıştık gerek göçmen gerekse uyuşturucu üzerinden belli bir hikaye yaratabilsek de istediğimiz sonuca tam anlamıyla varamadık. Hayatta bende ekibimde "Ben bu işi biliyorum" demedi demeyecek bu düşünce yapısıyla birlikte kendi hatalarımızdan ders çıkararak daha minimalist / daha emin adımlarla başlama kararı aldık.
Jefes HeosoYeni planımızın başında oluşumu bir bölgenin küçük bir bağlantı grubu olarak oluşturmak geliyor. Daha önce Kaptan / Teğmen gibi rütbeleri aktif etmiştik ancak rütbelerin tam anlamıyla istediğimiz faaliyeti gösteremediğini anlamıştık. Birlik için uzun süre en yüksek rütbe "Heoso" olarak kalacak ve bu minvalde konseptimizi sürdüreceğiz. Kadromuzun nüfus ve bilgi olarak gelişmesiyle birlikte mutlaka eskisinden daha iyi bir şekilde arı kovanı halini alacaktır, dışarıdan karmaşık ancak içeriden müthiş uyumlu/düzenli.
Birlikte bulunmak / katılmak hakkında kısa bir bilgilendirmeDiğer döneme nazaran gerçekliği bir nebze daha arttıralım diyoruz. Oluşuma katılan kişiler için tamamen çalışma özgürlüğü tanımak istiyoruz, her hangi bir düzenli işiniz veya düzenli bir aile hayatınız olabilir. Oluşumun herhangi bir Brillante, Halcones veya Sicario rütbesindeyseniz sürekli olarak oluşumla birlikte rol yapmak zorunda değilsiniz. Uzun vadede oluşturmak istediğimiz derin Network, para lobisi ve illegal faaliyet gösterecek olan bazı takımların mensubu olabilirsiniz. Ruiz-Sanz'a ait işletmeler / şirketler mutlaka olacaktır ancak biz birliğimizi bölgemiz ve işletmelerimiz / faaliyetlerimizin üstünde bir ağ olarak tutma isteğindeyiz. Bu ağa temas etmek veya katılmak sizin seçeneğiniz.
Biraz karmaşık olsa da bazı planlardan bahsettim, sürekli olarak araştırmalar yapıyor ve konsepti SAMP dinamiklerine göre en gerçekçi nasıl canlandırabiliriz bunun planlarını yapıyoruz.
Oyuncusunu en fazla eğlendiren oluşumlar konseptini SAMP dinamiklerine göre dizayn etmeli ve hayalperestlikten her zaman kurtulmalı diye düşünüyorum, bütün çalışmalarımızda bu yönde. Saygılar, sevgiler ve iyi roller.
Ayrıca tüm yorumlar için sonsuz teşekkürler.