Konu: BenJin  (Okunma sayısı 275 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.06.2022 20:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @BenJin Gwindell Wiggins

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gürcü birliğindeki karakterler

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.06.2022 SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Emotesiz işlem, Non RP, DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş bisikletten AK-47 model silahla inip ateş açmaya başlıyor, emotesini de beni düşürdükten sonra veriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Bu SS'in yarım olmasının sebebi bu şekilde kayıt ederken yanlışlıkla orjinal görüntünün üzerine kaydettim.
Spoiler: GösterGizle

Kendi videosu, üstte her şeyini destekledim. Dakika 0:05

Ek açıklamalar(varsa): DM pek sayılır mı bilmiyorum ama gürcü karakterlerden birisini bölgeden uzaklaştırdım. Çevremde kimse yoktu ama arkadaş gürcülerden birisine yardım ettiğimi söyledi. Bunun kanıtı varsa DM kısmını şikayetten silebilirim.

#1 - 14.06.2022 21:22
IC olarak gürcülere yardım ediyordun, onların bölgesinde takılıyordun sonrasında o bölgeden ayrılırken senin önünü kestim ve sana sıktım. Pm'den açıkladım durumu ama şikayet açmayı seçmişsin en doğal hakkın tabi. DM'mi bilmem, IC olarak gelişti. Savunmam bu kadar.

#2 - 14.06.2022 21:23
IC olarak gürcülere yardım ediyordun, onların bölgesinde takılıyordun sonrasında o bölgeden ayrılırken senin önünü kestim ve sana sıktım. Pm'den açıkladım durumu ama şikayet açmayı seçmişsin en doğal hakkın tabi. DM'mi bilmem, IC olarak gelişti. Savunmam bu kadar.

IC olarak hiçbir yardım edilmedi, aramızda iki birliğin savaş muhabbeti bile geçmedi. DM atıp çarpıtma lütfen BenJin.

#3 - 14.06.2022 21:29

IC olarak hiçbir yardım edilmedi, aramızda iki birliğin savaş muhabbeti bile geçmedi. DM atıp çarpıtma lütfen BenJin.

IC olarak bölgede fazlasıyla takılıyordu, pmden arkadaşa durumu açıkladım. Bölgeden çıkmıştı zaten sste bölgenin yakınında. Kişiye o yüzden ateş açtım. Uzatmanın bir anlamı yok, savunmam bu kadar.

#4 - 14.06.2022 21:30

IC olarak bölgede fazlasıyla takılıyordu, pmden arkadaşa durumu açıkladım. Bölgeden çıkmıştı zaten sste bölgenin yakınında. Kişiye o yüzden ateş açtım. Uzatmanın bir anlamı yok, savunmam bu kadar.

5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açma

#5 - 14.06.2022 21:34

5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açma

Peki bekocum sen haklısın kardeşim benim.

#6 - 14.06.2022 21:39
Şikayet sonuçlanabilir, kişi haksız olduğunu kabul etti.

#7 - 14.06.2022 21:47
:D
Bir kere gürcü hooduna girip çıktım, bu takıldım sayılıyorsa haklısın. Başka ileti gelmeyecekse sonuçlanabilir.

#8 - 14.06.2022 21:54
:D
Bir kere gürcü hooduna girip çıktım, bu takıldım sayılıyorsa haklısın. Başka ileti gelmeyecekse sonuçlanabilir.

Doğru söylüyorsundur kanka, sonuçlanabilir.

#9 - 16.06.2022 13:38
Ceza uygulanacak.