Konu: [12.06.2022] Yazmen Grice, Hile kullanımı, C bug, Sprint hook, Trolling, Emotesi  (Okunma sayısı 524 defa)

#10 - 14.06.2022 12:39
sonuclanabılır

#11 - 14.06.2022 19:26
Alıntı
Callum Quintet'den hitmarker denemes için izin istedim ve onay verdi.
Hitmarker yumrukla da çalışıyor.  ???
Rp sunucusunda hood içerisinde her gün birbirinizi vuruyorsunuz. Bunu herkes biliyor.
Örnek görsel;
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 14.06.2022 19:30 mxsthxted »

#12 - 15.06.2022 10:38
tmm seni niye inandırak şimdi ne istiyon canımın içi, hitmarker yumrukla da çalışıyor fakat ben silahı tercih ettim ve herkesin kapalı olduğu bi alandayız. senin attığın bu ssteki kişiler inan umurumda bile değil, ne yaparlarsa yapsınlar tanımam etmem. bu durumdan ne ateş ettiğim kişi ne de bir başkası rahatsız. kimsenin görmeyeceği, rolün olmadığı bir alandayız ki bu durum sadece sana batıyor

daha fazla ileti atma da sonuçlansın, o emojilerle de beni toksikleyemezsin. şu oyunda toksikleyebileceğin son kişi belki de benim. hayırlı ısler bol günesler sonuçlanabilirr

#13 - 15.06.2022 14:01
tmm seni niye inandırak şimdi ne istiyon canımın içi, hitmarker yumrukla da çalışıyor fakat ben silahı tercih ettim ve herkesin kapalı olduğu bi alandayız. senin attığın bu ssteki kişiler inan umurumda bile değil, ne yaparlarsa yapsınlar tanımam etmem. bu durumdan ne ateş ettiğim kişi ne de bir başkası rahatsız. kimsenin görmeyeceği, rolün olmadığı bir alandayız ki bu durum sadece sana batıyor

daha fazla ileti atma da sonuçlansın, o emojilerle de beni toksikleyemezsin. şu oyunda toksikleyebileceğin son kişi belki de benim. hayırlı ısler bol günesler sonuçlanabilirr
Ben burada herkese kapalı bir alan göremiyorum, Idlewood gibi işlek bir caddeyi nasıl kapalı olarak isimlendirebiliyorsun onuda anlamış değilim dost.

#14 - 15.06.2022 17:32

Ben burada herkese kapalı bir alan göremiyorum, Idlewood gibi işlek bir caddeyi nasıl kapalı olarak isimlendirebiliyorsun onuda anlamış değilim dost.

dost diyecek samimiyeti nereden bulduğunu bilmiyorum. bildiğin kapalı alan, ne rol var ne de başka bir şey var. "KİMSE" ama "KİMSE" bu durumdan şikâyetçi değilken gelip bana burada laf söyleyip şikâyet açman saçma bir şey. açtığın oluşum şikâyetini ve benim adıma gönderdiğin mentionı da gördüm, hâlâ beni toksiklemeye çalışıyorsun fakat başaramazsın. savunmam bu yönde.

bu arada platformdan yasaklanayım diye beşten fazla başlık altında şikâyet açmışsın. çok fazla kafa yorma bu işlere, gir oyununa oyna

ayrıca kapalı alan diye adlandırdığım yerde rol bile dönmüyor, rol yok, etkişelim yok, afklara da zarar vermiyoruz, ateş açtığım Callum Quintet bile bu durumdan şikâyetçi değil ve hitmarker deniyordum. o sırada sesteydik, Callum karakterine dur dedim ve o da durdu, ben de ateş ettim, her şey onun izni dahilinde gerçekleşti. bu kadar kasma, sonuçlanabilir

#15 - 17.06.2022 00:07
@mxsthxted Attığınız ekran görüntüsüne ulaşılmıyor, lütfen linki güncelleyin.

Spoiler: GösterGizle

#16 - 29.06.2022 21:55
Arşiv.