Konu: Rycles_Sghard CJ + NJ  (Okunma sayısı 54 defa)

#0 - 11.06.2022 13:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rycles_Sghard @RYCLES

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Andres Silva & Andres Casillas

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11 Haziran 2022 saat 13 civarları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
  Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu şahısı kaç gündür görüyorum artık canımı sıkmaya başladı, trucker bölgesinde insanların tırlarına hem cj hem de NJ atarak tırlara el koyuyor insanları mağdur bırakıyor gereğinin yapılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/3chu6oe.png https://i.hizliresim.com/taz5dmi.png

Ek açıklamalar(varsa): 2500 dolar için şekilden şekle girmek garip değil mi? Tır sürecek diye NJ atıyor insanlara gerçekten komik bir durum.  O:-)

#1 - 11.06.2022 13:57
İlk fotografa baktıgımızda evet şahısı araçtan indiriyorum bunu itiraf ediyorum ama gerçekten bilerek degil bende bug olmuştu araçta kimse gözükmüyordu öyle orda duruyordu kişiyi araçtan indirdikten sonra bende gözüktü zaten sonrasında özür diledim ve aracını geri verdim. İkinci fotograf için açıklamam ise dorse almak için geri geri sürüyordum ve o yerde yatan kişi de üstüme dogru koşuyordu yani bilerek ezmedim eğer bir yanlışım olduysa da özür dilerim.

#2 - 11.06.2022 14:01
Ek açıklama bölümüne arkadaş böyle yazmış 2500 dolar için şekilden şekle girmek garip değil mi? Tır sürecek diye NJ atıyor insanlara gerçekten komik bir durum.  O:-) orası ek açıklama bölümü sen savunan tarafa salla diye yapmamışlar kanıtı yazıcaksın oraya yetkililere sesleniyorum bu durumun da geregini yaparsanız çok sevinirim. Hiç hoş bi davranış degil ben burda özür diliyorum kişinin yaptıgı hiç hoş bi davranış degil. Teşekkürler

#3 - 11.06.2022 14:21
Ben senin o yazdıgına karşılık olarak cevap vermek istiyorum 2500 dolar için hiç mi üşenmedin şikayet açtın gel ben sana 5000 dolar vereyimde sus.

#4 - 11.06.2022 15:58
hakkında cjden açılan ve açılacak olan bir ton şikayetin ve ne yaptığını sen çok iyi biliyorsun  :manifdog buradaki yaptığın savunmalar anlamsız kankacım senin gibi birinin parasına ihtiyacım yok teşekkürler

#5 - 11.06.2022 16:01
İlk fotografa baktıgımızda evet şahısı araçtan indiriyorum bunu itiraf ediyorum ama gerçekten bilerek degil bende bug olmuştu araçta kimse gözükmüyordu öyle orda duruyordu kişiyi araçtan indirdikten sonra bende gözüktü zaten sonrasında özür diledim ve aracını geri verdim. İkinci fotograf için açıklamam ise dorse almak için geri geri sürüyordum ve o yerde yatan kişi de üstüme dogru koşuyordu yani bilerek ezmedim eğer bir yanlışım olduysa da özür dilerim.
"şahısı araçtan indiriyorum ama araçta kimse görünmüyordu" iyiymiş kankam ha özür satırını da nj attım öldürdüm dorseyi alıp 2500ün yoluna koyuldum diye düzeltmelisin.  :-\

#6 - 11.06.2022 18:40
Serverdeki yalancı çoluk çocuklardan dolayı yaşı büyük insan sayısı çok az ve düşmeye devam ediyor

#7 - 11.06.2022 20:28
Kanıtlarda ihlal yeterince belli oluyor, karakter ceza alacak.