Konu: 10.06.2022 Rycles Sghard - TROLLING  (Okunma sayısı 93 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.06.2022 20:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @RYCLES

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @RusFuck

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.06.2022 / 20.06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
TROL

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisini tutuklamamıza rağmen kodeslerden çıkıp intler içerisinde dolaştı, bir yerlere saklandı bir şeyler yaptı. Bariz bir şekilde trol. En sonunda arkası Tampa model bir arabayla gelip kaçırdı, uğraşmadım da zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. Dipnot: Kendisi 300 dakika IC Jail alması gerekiyordu.

« Son Düzenleme: 10.06.2022 20:35 crnozk »

#1 - 10.06.2022 20:28
Ek olarak kendisinin OOC sicillerine baktığımız zaman TROLLING dahil olmak üzere birçok ceza aldığını görüyoruz, buna göre işlem yapılırsa seviniriz.

#2 - 11.06.2022 00:15
şahitliğimi onaylıyorum, kişinin de daha önce trollingden cezaları bulunuyor. Bu dikkate alınarak işlem yapılırsa çok iyi olur  :vays: :nays:

#3 - 11.06.2022 00:53
Merhaba ben şikayetlik durum oldugunu düşünmüyorum arkadaş 30 tane ekran görüntüsü almış hiç birinde hatam oldugunu düşünmüyorum çünkü: Ben roleplay yaparak kaçtım arkadaşım polisler beni aldıgında karakolun önünde bekliyordu zaten onun arabasına binip kaçtım roleplay yaparak kendisi şahidim Zalolia Grhand. Sanırım bu yasak degil yasak olması biraz saçma olur zaten evet arkadaşın dedigi gibi bir sürü cezam var forum üzerinden bakıldıgında en son yedigim  cezadan sonra akıllandım zaten hiç bir suç işlemedim eger arkadaşın zevkini engellediysem ondan da özür diliyorum. Dedigim gibi bir hata yaptıgımı düşünmüyorum çünkü roleplay yaparak kaçış yaptım lütfen işlem yaparken seviye üzerinden degerlendirmeyin.

#4 - 11.06.2022 01:06
Son olarak bir şey belirtmek istiyorum pm den lobi katına çıkıp Q attı demişler kesinlikle rol sırasına oyundan çıkmadım kanıt istiyorum. Ve pm den yok şurda yok burda diye belirtmişler sanırım bu yasaktır diye düşünüyorum sonuçta ooc olarak rp yapmadan ooc olarak nerede oldugumu söylüyor kanıtlar ekran görüntülerinde mevcut zaten şahısların bu durumdan ceza almasını talep ediyorum.

#5 - 11.06.2022 01:14
Polis Departmanı içerisi ve çevresi güvenli bölge olarak sayılıyor ve bu bölgelerde illegal roller gerçekleştiremezsiniz. Polisler tarafından yakalandıktan sonra özellikle elleriniz kelepçeli iken bu türden bir role girmemelisiniz. Karakter ic hapis süresi de eklenerek ceza alacak.