Konu: [10.06.2022]Ghougas_Vardanyan ~ oceanlimited | Tysean_Devonish @rollinpeace  (Okunma sayısı 183 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.06.2022 19:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ghougas_Vardanyan @oceanlimited  Tysean_Devonish @rollinpeace

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsü.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı kural ihlali
Sürekli Roleplay
Metagaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ghougas adlı karakter ile bir gasp rolü döndürmek adına yaklaştım, hood içerisinde yaralı konumda ve zengin bir tiplemesi vardı. Yanına gittim, üstünü arama isteği yolladığımda reddedip. "Kardeşim sen sorunlu musun?" diyerek bir PM yolladı, derdini anlattı. Ben rolüme devam etmeye çalıştığımda yaralı şekilde süresini doldurup yerden her hangi bir rol dahilinde olmadan kalktı. Tysean adlı arkadaş ile OOC iletişime geçti, onu bulunduğu konumdan aldı. Dönen rolden rahatsız oldum, kimseye OOC kinim yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Yaralı kural ihlali, Sürekli Roleplay ve NON-RP:
Spoiler: GösterGizle

Metagaming:

Ek açıklamalar(varsa): Ağır ceza almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 10.06.2022 19:32 ımeverywhereboy »

#1 - 10.06.2022 19:39
Metagaming ile ilgili bir kanıt yok, yoldan geçiyordum. IC arkadaşımı gördüm, yanına gittiğimde aracıma bindi. Tam olarak meta nerede? Gerekli meta kanıtlarını sunarsan daha detaylı savunma yaparım. Orada yaralı rolü döndüğünü bilmiyordum zaten, savunma bu kadar. Mantıklı bir cevap gelmeden yazmayacağım.
« Son Düzenleme: 10.06.2022 19:50 rollinpeace »

#2 - 10.06.2022 19:52
Kolay gelsin, bana karşı açtığın ihlaller hakkında savunma yapacağım:

Yarım saat öncesinde rodeo taraflarında bir başka oyuncu tarafından yaralı konumuna düşürüldüm, o sırada Fernando Sanchez adlı arkadaş sonucundan buga girdim ve beni el corona bölgesine kadar götürdü. Bu durumu @Tuncaycan  doğrulayabilir (arkadaşı tanımıyorum) Kendisi buga girdiğimi biliyor ve bana pm üzerinden ulaştı.

Buga girdikten sonra el corona bölgesine gelince seninle rol yapmak zorunda değilim, sonuçta oyuncunun isteği ile oraya getirilmedim. Beni görür görmez gasp rolü yapıyorsun  :garip: :garip: O sırada Tysean Devonish karakteri ile ic üzerinden samimiyetim olduğu için beni o bölgede görünce yanıma geldi ve aracına bindim. (OOC samimiyetimiz bulunmuyor, tanımıyorum)
« Son Düzenleme: 10.06.2022 20:45 oceanlimited »

#3 - 10.06.2022 20:35
Buga girdin ve Tysean seni şansa buldu, buga girsen bile benim rolüme ayak uydurman gerekir. Sürekli roleplay, yaptığın pardon yapmadığın rol üzerinden mağdurum. Sonuçlanabilir.

#4 - 10.06.2022 20:38
Fernando Sanchez karakteri ile durum hakkında pmleşiyordum, sonuçta bug sonucu el corona bölgesine getirilmiştim. Sana karşı rol yapacak vakit ayıramam. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 10.06.2022 20:39 oceanlimited »

#5 - 11.06.2022 00:43
Fernando Sanchez karakteri ile durum hakkında pmleşiyordum, sonuçta bug sonucu el corona bölgesine getirilmiştim. Sana karşı rol yapacak vakit ayıramam. Sonuçlanabilir.
Evet arkadaş haklı bende gözükmüyor ve üstünden geçiyorum aracımın altında kaldığı için bug sonucu hood bölgesine kadar geliyor.

#6 - 11.06.2022 00:53
Buga girdin ve Tysean seni şansa buldu, buga girsen bile benim rolüme ayak uydurman gerekir. Sürekli roleplay, yaptığın pardon yapmadığın rol üzerinden mağdurum. Sonuçlanabilir.
Şans eseri mi? Beni kovalayan 3 sureno üyesini arıyordum. O sırada gördüm, bu kadar.

#7 - 11.06.2022 18:37
Merhaba, her ne kadar bug ile o bölgeye gelmiş olsanız da çevredeki oyuncular sizin oraya bug ile geldiğinizi bilemez ve rollerine devam ederler. Siz de sürekli roleplay kuralına uyarak role uymanız gerekirdi. Karakter Refuse Rp kapsamında ceza alacak.