Konu: Ortak nezaket Christian Pizzori  (Okunma sayısı 153 defa)

#0 - 10.06.2022 15:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Skysurge

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Screenshot'da açıkca belirtilmiş,

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Ortak nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın dediklerinden hiç birşey anlamadım, oyuna girdim ve bana PM attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Hayır, yok.

« Son Düzenleme: 11.06.2022 09:00 Stoppersingle »

#1 - 10.06.2022 23:00
Merhabalar, ocean barda rol yapıyordum beş dakika afk attım. Biri gelip beni düşürdüğünü gördüm. Bekleme saniyesi geçtiği için kimin vurduğunuda hasarlardan anlayamadım. Bende kendimi yaralayarak hasarlara bakmaya çalıştım ama bakamadım. Zaten chat'a bakacak olursanız Arthur_Cuozzo karakterinin konuştuğunu fark ettim, ondan şüphelendim. Ona pm attım ama kişi beni kışkırtmaya yönelik mesajlar atmaya başladı. Kasparov üyeleri GBI'da vurmayı alışkanlık haline getirdiler. Jail yiyip 5 saat AFK bırakıp, yine kural ihlali yapıyorlar. Yani açıkçası pek bir şey fark etmiyor.

« Son Düzenleme: 10.06.2022 23:08 Skysurge »

#2 - 11.06.2022 15:16
Sana açılan şikayette Kasparov birliğine atıp tutuyorsun eğer bir ihlal görürsen ss alıp şikayet aç, atıp tutmanın bir manası yok sadece kendini küçük duruma düşürüyorsun.

#3 - 12.06.2022 00:24
Merhaba, size karşı bir ihlal yapıldığını düşünüyorsanız bu şekilde pm üzerinden karşı tarafı rahatsız etmek yerine ayrıca bir şikayet oluşturmalısınız. Karakter Ortak Nezaket kapsamında ceza alacak.