Konu: (08.06.2022 20:22) Power Gaming - Ortak Nezaket - Araç sürüş kuralları  (Okunma sayısı 201 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.06.2022 21:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Risse Hans Ferrera  @UtkuJR Alfonzo_Cappo

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  @sireeray  Vito Cascio @HSATIROGLU  Rex Peck

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.06.2022 20:22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

----------------------------------------------------------------------------
PowerGaming
Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.
Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz.
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika
-----------------------------------------------------------------------------
Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İşyeri 759'u Josef Lorzeden aldım daha sonra yakınındaki işletmeler bakmaya gittiğim zaman bana uza,kaybol seni burada yaşatmayız, mahalle bizim tarzı cümleler kurdular. Bunu ııcde  gidip arkadaşlara  belirttim bakın ben bu mahalleyi almayacağım diye. Sonrasında benimle laf yarışına girdi aramızda mesafe vardı ben de laf edince gelip Alfonzo bana saldırdı ve bende arkadaşı düşürdüm.Yerde ölü iken gidip çilek yedi.
Sonrasında yerdeyken bile sen ölüsün tarzı cümleler kurdu oysaki sadece o ve ben vardım daha sonra pmden mi artık nereden arkadaşlarını çağırdı ise arkasından arkadaşları geldi biz gene alttan alıyoruz. Bana pmden salak oğlan yazdı .Bu yüzden ve bana  karşı sergilediği agresif rolden şikayetciyim sonrasında yerden kalkar kalkmaz tekrar bana vurdu. Az önce bayılttığım halde. Arkadaşlara nezih bir şekilde de belirttim ama üstüme gelmekten çekinmediler.
Ve işyerine gelip bizden haraç kesmeye çalıştılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Pm hakaret: https://cdn.discordapp.com/attachments/860272884278100009/984504162911932506/sa-mp-141.png
Araç ile birden fazla kez kaldırım üstüne çıkıp bizi ezmeye kalkıştılar Rex Peck'de ııcde zaten bunu belirtmekte.
https://cdn.discordapp.com/attachments/860272884278100009/984517855011819540/Snapshot_27.png
Burada canını dolduruyor baygın iken ve Sen ölüsün cümlesini kurduktan sonra bana daldığı ssler.
https://cdn.discordapp.com/attachments/860272884278100009/984512019409555457/32.PNG
https://cdn.discordapp.com/attachments/860272884278100009/984517855443828796/Snapshot_28.png

Ek açıklamalar(varsa): Kevin Heller adlı kişi de ss de zaten bu cümleyi kurmakta "Hans, bu çok normal. Burayı aldı diye tüm hooda karışacak diye bir şey yok" demekte.
 burada herkesin ne suçu var ise bu cezayı almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 09.06.2022 21:17 Ertan »

#1 - 09.06.2022 21:19
Şahitliğimi onaylıyorum. Gerekli cezayı almalarını istiyorum. Teşekkürler.

#2 - 09.06.2022 21:43
Bizzat içinde bulunduğum roller için şahitliğimi onaylıyorum. Rahatsız edici roller gerçekleştirildi, anlam veremedim.

#3 - 10.06.2022 00:50
Suçlamaların çoğu yalandır kavgayı başlatan karşı taraftır hatta kişi emote kullanmadan bana dalmıştır , PM üzerinden de uyardım bende emote kullanarak kendimi savundum,beni  düşürmesi üzerine arkadaşı ve kendisi  "Çok mu siktik" "Siktiri gidin" demesi gibi cümleler kullandı,bizde sinirlenip mekanlarına gittik.Sadece 2 kişiydik kavga amaçlı gitmedik.Mekanda konuşulanlar üzerine size destek çıkabilirim bu mahalleyi paylaşıyoruz gibi cümleler kullandı fakat biz nerde haraç kesmişiz onu anlayamadım.Olay 1 Gün öncesinde gerçekleşiyor, kapanmış bir olaya 2 gün sonra şikayet açılıyorsa, loglara ve konuşma kayıtlarına bakılmasını rica ederim. 2 Gün önceki olaya şikayet açılacağını bilseydim ss'leri alırdım,bu arkadaş kendi yaptığı oyun için rolleri ss almamış anlam veremedim,madem bandicam ekran kaydı almış kaydı bize atsın hep beraber görelim olayı.
« Son Düzenleme: 10.06.2022 00:54 UtkuJR »

#4 - 10.06.2022 11:53
Ben öyle itamlarda bulunmadım, eğer bulundu isem zaten arkadaş bunların ssni şimdiden yollar idi. Ama yırtmak için bi  küfür etti bi yalan söylüyor diyerek olaydan yırtmaya çalışıyor fakat zaten sslerimde belli ne yaptığı ne söylediği kendi takım arkadaşıda diyor bunun için kavga edilmez diye. Ama gelip hem barıma haraç kesip hemde bayıldığın halde kalkıp bana vurmanı anlamış değilim ve üstüne pmden bana küfür ediyorsun. Daha açılmamış birlik olmanıza rağmen daha şimdiden bizleri bu kadar taciz ettiniz. Sslerde gösteriyorum yalan diyorsun  malesef ki doğru şey var ise o zaman ssni savunmana ekleyebilirsin.Video kaydım zaten sen salak cocuk dediğin sürede başlıyor sonrasında  senin yerden kalkıp bana vurduğun sürede bitiyor. Sslerdede zaten bu konuşma var. Bölgesi olmayan bir birlik olmanıza rağmen bile bu kadar agresif olmanızı anlamış değilim.
Suçlamaların çoğu yalandır kavgayı başlatan karşı taraftır hatta kişi emote kullanmadan bana dalmıştır , PM üzerinden de uyardım bende emote kullanarak kendimi savundum,beni  düşürmesi üzerine arkadaşı ve kendisi  "Çok mu siktik" "Siktiri gidin" demesi gibi cümleler kullandı,bizde sinirlenip mekanlarına gittik.Sadece 2 kişiydik kavga amaçlı gitmedik.Mekanda konuşulanlar üzerine size destek çıkabilirim bu mahalleyi paylaşıyoruz gibi cümleler kullandı fakat biz nerde haraç kesmişiz onu anlayamadım.Olay 1 Gün öncesinde gerçekleşiyor, kapanmış bir olaya 2 gün sonra şikayet açılıyorsa, loglara ve konuşma kayıtlarına bakılmasını rica ederim. 2 Gün önceki olaya şikayet açılacağını bilseydim ss'leri alırdım,bu arkadaş kendi yaptığı oyun için rolleri ss almamış anlam veremedim,madem bandicam ekran kaydı almış kaydı bize atsın hep beraber görelim olayı.
« Son Düzenleme: 10.06.2022 12:06 Ertan »

#5 - 10.06.2022 19:57
Selamlar Savunmami söyle yapıyorum ilk olarak arabayla sürdüğüm doğru ama üstlerine sürmek istemedim ve sürmem bile ama orada bölgeyi almaya çalışıyorlardı bizde sadece orda sıkıntısız rol olması için elimizden geleni yaptık cezam neyse verilmesini talep ediyorum

#6 - 10.06.2022 22:14

Emote olarak vermedi diyorsun ama ilk sen vurduğun için "adama girişir " emotesini verdiğin için  benim vermemin gereğin yok bildiğim  böyle bunu soru olarakda sorduğumda aynı yanıtı aldım.

Verdiğin emotenin ssdeki görüntüsü : https://cdn.discordapp.com/attachments/860272884278100009/984512019409555457/32.PNG
« Son Düzenleme: 10.06.2022 22:20 Ertan »

#7 - 10.06.2022 22:19
Selamlar Savunmami söyle yapıyorum ilk olarak arabayla sürdüğüm doğru ama üstlerine sürmek istemedim ve sürmem bile ama orada bölgeyi almaya çalışıyorlardı bizde sadece orda sıkıntısız rol olması için elimizden geleni yaptık cezam neyse verilmesini talep ediyorum
Ele geçirelebilir bölge karesinin dışında kalıyor işletmem sence almak istesem oradan mı alırım işletmemi ? İşletmeden haraç kesmemeniz için farkında isen dışından açtım eğer bölgeyi ele geçirmek istesem  ele geçirelebilir bölgede satılık bir dükkan var idi gider orayı alırdım ve o arkadaşlarla normal taksici oldukları için öylesine laflıyorduk işletmeyi büyütmek için konuşuyorduk, benim ele geçirmek istediğim bölge şehrin dışında ve bunu size ııcden de belirttim bunun ss'i isteniyor ise yollayabilirim.

#8 - 10.06.2022 22:50

[/quote]
Ele geçirelebilir bölge karesinin dışında kalıyor işletmem sence almak istesem oradan mı alırım işletmemi ? İşletmeden haraç kesmemeniz için farkında isen dışından açtım eğer bölgeyi ele geçirmek istesem  ele geçirelebilir bölgede satılık bir dükkan var idi gider orayı alırdım ve o arkadaşlarla normal taksici oldukları için öylesine laflıyorduk işletmeyi büyütmek için konuşuyorduk, benim ele geçirmek istediğim bölge şehrin dışında ve bunu size ııcden de belirttim bunun ss'i isteniyor ise yollayabilirim.
[/quote]
Farkındayım Ama dediğim gibi oraya kadar bölge gelebilirdi yani sen şuan haklısın tabikide Eyvallah ama şöyle birşeyde var ben sana arabayla üstüne yürümedim sadece kenarına geldim ve bölgeyi ele geçirmeyemi çalışıyorsunuz dedim okadar Yani cezam neyse çekmeye razıyım kusura bakma hakkını helal et

#9 - 10.06.2022 23:31

[/quote]
Farkındayım Ama dediğim gibi oraya kadar bölge gelebilirdi yani sen şuan haklısın tabikide Eyvallah ama şöyle birşeyde var ben sana arabayla üstüne yürümedim sadece kenarına geldim ve bölgeyi ele geçirmeyemi çalışıyorsunuz dedim okadar Yani cezam neyse çekmeye razıyım kusura bakma hakkını helal et
[/quote]

Helal olsun tabiki sonuçta bir oyun oynuyoruz hatan olabilir, hatanı kabul ettiğin için teşekkür ederim.