0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: çılgın_hamsi - 08.06.2022 22:14Alıntı yapılan: nachz - 08.06.2022 12:23Alıntı yapılan: çılgın_hamsi - 07.06.2022 17:23Her şeyi boş ver. GBİ'da bana vurmuş musun? Vurmuşsun. Cevaplanmasını bekleyelim.SS'de gördüğün admin chate izinli olarak bunu yapabiliceğimizi söyledi, ek olarak arkadaşlar güvenli bölge diye uyardığın da tamam bilgilendirmeyi aldık tamamdır yazdım.İzinli mi saldırdınız?Hocam brawl izinleri olmasa saldıracaklarını sanmıyorum, yıllardır beraber rol yaptığım insanlar yani, ben başkasıyla rol yapıyordum sesleri duyup geldim ve arkadaşlarımı savundum.
Alıntı yapılan: nachz - 08.06.2022 12:23Alıntı yapılan: çılgın_hamsi - 07.06.2022 17:23Her şeyi boş ver. GBİ'da bana vurmuş musun? Vurmuşsun. Cevaplanmasını bekleyelim.SS'de gördüğün admin chate izinli olarak bunu yapabiliceğimizi söyledi, ek olarak arkadaşlar güvenli bölge diye uyardığın da tamam bilgilendirmeyi aldık tamamdır yazdım.İzinli mi saldırdınız?
Alıntı yapılan: çılgın_hamsi - 07.06.2022 17:23Her şeyi boş ver. GBİ'da bana vurmuş musun? Vurmuşsun. Cevaplanmasını bekleyelim.SS'de gördüğün admin chate izinli olarak bunu yapabiliceğimizi söyledi, ek olarak arkadaşlar güvenli bölge diye uyardığın da tamam bilgilendirmeyi aldık tamamdır yazdım.
Her şeyi boş ver. GBİ'da bana vurmuş musun? Vurmuşsun. Cevaplanmasını bekleyelim.