Konu: Will_Bang Refuse RP - RK - NON RP  (Okunma sayısı 135 defa)

#0 - 05.06.2022 22:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Will_Bang @Will_Bang

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Borya_Raskolnikov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.06.2022 - 21:45 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz.
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

Sistemsel yaralandıktan sonra 8 saat boyunca silahlı çatışma rollerine girilmez. Aynı şekilde baygınlık süresi biter bitmez saldırıya devam etmek de bu kurala aykırıdır.

Silahla vurulma durumunda /hasarlar üzerinde nereden hasar alındıysa buna göre rol yapılmalıdır. (Kafa hariç, bu durumda herhangi bir noktadan vurulmuş ve ağır yaralı olarak devam edilebilir.)

Refuse RP
Non RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar ile bir role giriyoruz, adamlar birliğimizde görev aldı ve bizim verdiğimiz görevi tam olarak yerine getirmedi, gelip bizden beş bin dolar isteyip bizim ile hoodumuzda dalga geçtiler. Biz bunları dağa çağırdık paranızı vereceğiz diye parayı vermedik ve herifleri vurup bize bu emri veren patron'umuza  herifleri götürecektik. Arkadaşlara sıkıyoruz, Will_Bang isimli sahış motora binip koca bir uçurumdan atlayıp motordan düşüyor, kaza rolünü yapmıyor. İki dakikalığına oyundan düştüm ve tekrar oyuna girdiğimde adam motoru da alıp kaçmıştı. Ek olarak oyundan düşmeden önce kişiyi kucağıma almıştım. Arkadaş PM yazışmalardan hatasını kabul ediyor zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

#1 - 05.06.2022 22:19
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 05.06.2022 23:19
Savunmanızı 24 saat içerisinde gerçekleştirin.@Will_Bang
Siz de bu sırada ihlalin yeterince belli olduğu videonun tam halini yükleyip buradan paylaşın. @freddy

#3 - 05.06.2022 23:34
Refuse RP: SS'lerde gösterilen kanıtlar yetersiz, her hangi bir role uymama söz konusu değil.
 RK: Elime her hangi bir şekilde silah almıyorum, intikam rolü yapmıyorum. Sadece sistemsel elimde sopa gözüküyor.
NON RP: SS'lerde hiç bir şekilde NON-RP yok, kanıtların yetersiz olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca; Rol şu şekilde gerçekleşiyor bizi arayıp şuraya gelin, benzinimiz bitti, paranızı vereceğiz diye çağırıyorlar. Rolde arkadaşların adına çalıştık. Para vermelerini beklerken silah çekiyorlar, ardından ateş açıyorlar. Videoyu izlerseniz görürsünüz. Motorla aşşağıya uçuyorum üstüme atlıyolar. NON-RP yapan kendileri. DM'de söz konusu. Her hangi bir düşmanlığımız yok. Sorduğumda şunlar böyle dedi vurduk gibi bir cevap alıyorum. Alay ettiğimizi bahane ediyorlar, alay eden arkadaşım olmasına rağmen beni de vuruyorlar. DM atıp, ardından şikayet açıyorlar. Kanıtları da yetersiz.

#4 - 06.06.2022 07:33
Savunman için teşekkürler. Motor ile dağdan aşşağıya atlayıp düşüyorsun, birde seni iki tane silahlı adam kovalarken kaçıp tekrardan motora binmeye çalışıyorsun. Bu NON RP'dir. Eğer sen vurulduğun esnada biri seni kucağına aldıysa ve sen o kucaktan emote ile kaçtıysan bu Refuse RP'dir, karakterim silahlı ve aptal değil seni illaki tekrar yakalardı. Aynı şey, vurulduğun zaman kalkıp bir anda motora binip kaçıyorsan bu RK'dır. Senden ricam lütfen benim kucağımdan kaçma, motora binerken attığın emotelerin kanıtlarını savunmana ekler misin?

#5 - 06.06.2022 08:51
Şikayete video ekledim NON RP'sine buradan bakabilirsiniz.

Saatlere bakarsanız arkadaşı 2:42'de kucaklıyorum, düşürüyorum, 2 dakika oyundan düşüyorum adamı arıyorum adam ortalıkta yok.
Kanıtı;
https://cdn.discordapp.com/attachments/700052296431829052/983247937951911937/unknown.png

« Son Düzenleme: 06.06.2022 08:58 freddy »

#6 - 06.06.2022 11:27
Videoyu yarıda kesmişsin, kaçtığım kısımın rolleri yok, ayrıca pmden haberleştiğiniz bir mix görüyorum. Peşimden atladığınızda sizde hatalısınız bende. Şikayeti geri çekmelisin. Çünkü iki tarafta hatalı. Çekmezsen ikimizde uğraşacakmışız gibi.

#7 - 06.06.2022 12:12
Dikkatli oku, arkadaşım fısıldıyor, PM konuşması değil o. Videoda kaçtığın ve motordan düştüğün görüntüler var, benim kucağımdayken attığın ve kaçtığın emotelerin ss'ini savunmana iletebilirsin. Arkandan senin gibi atlamıyorum, insanca yokuştan iniyorum, sana pm den yazdığımda neden kaçtın diye sorduğumda bana emote verdim kaçtın dedin, kendin söylüyorsun şimdi burada kaçmadım mı diyorsun cidden? Şikayet sonuçlana bilir.  :palmiye:
« Son Düzenleme: 06.06.2022 15:38 freddy »

#8 - 06.06.2022 20:21
Yanlış görmüş olabilirim fakat, bir insanın düşmeden oradan inmesi mümkün değil. Ayrıca videoyu yarıda kesmişsin, neyin ne olduğu belli değil.

#9 - 06.06.2022 20:27
Videoda sadece şikayet ile ilgili olan alanı koydum, herşey açık ve net.