[center]
[div style="padding:10px; border:1px solid #960052"][u][b]IC BİLGİLER[/b][/u][/div]
[div style="padding:10px; border:1px solid #04035A"]
[hr]
[divbox=#][b]Adınız[/b] :[/divbox]
[divbox=#][b]Soyadınız[/b] :[/divbox]
[divbox=#][b]Telefon Numarası[/b] :[/divbox]
[divbox=#][b]Mail Adresiniz[/b] :[/divbox]
[divbox=#][b]Banka hesap numaranız[/b] :[/divbox]
[hr]
[divbox=#][b]İstediğiniz Kredi Miktarı [/b]: [/divbox]
[divbox=#][b]Krediyi ne için istiyorsunuz?[/b] : [/divbox]
[divbox=#][b]Krediyi kaç taksitte ödeyebilirsiniz? : [ ]2 , [ ] 4, [ ] 6[/b][/divbox]
[hr]
[divbox=#][b]Aylık geliriniz :[/b] [/divbox]
[hr]
[div style="padding:10px; border:1px solid #960052"][u][b]Taksit Bilgilendirmesi / Faiz Oranı[/b][/u][/div]
[i][color=red]2 ve 4 taksit (gün) seçeneklerinde faiz oranı aldığınız paranın [color=blue]+%20'si[/color] kadardır. 6 taksit (gün) seçeneğinde ise aldığınız tutarın [color=blue]+%30'u[/color] kadar faiz oranı uygulanır.[/color][/i]
[hr]
[div style="padding:10px; border:1px solid #960052"][u][b]OOC Onay[/b][/u][/div]
[i]Aldığım kredi kapsamında, eğer taksit imkanları sürece parayı geri ödemezsem bütün haklarımdan mahrum bırakılacağıma ve kredi olarak aldığım paranın[color=blue] %150'sini[/color] karşı tarafa vereceğimi onaylıyorum. Mal aktarımı yaptığım takdirde, krediyi veren kişi tarafından log kontrolü sağlanabileceğini ve bu olayların hesap/forum yasaklatmasına kadar gidebileceğinin bilincindeyim.[/i]
[/div]
[divbox=#04035A]
[/divbox][/center]
[center][div style="padding:10px; border:1px solid #04035A"]
[i]Gönder butonuna basarak gönderdiğim bütün bilgi ve eklediğim tüm belgelerin tamamen doğru olduğuna ve bilgim dahilinde olduğunu onaylıyorum. Bilgi ve belgelerin doğru olmamasının ortaya çıkması durumunda yasaklanabileceğimi/ceza alabileceğimi hakkımda işlem başlatılabileceğinin farkındayım. Yukarıdaki bilgilerimin dahilinde başvurumu yaptığımı onaylıyorum.[/i]
[right][i]
İmza: - İMZANIZI BURAYA ATMALISINIZ -
[/i][/right]
[/div][/center]