Konu: Madat Kalashnikov - RK ihlali, emotesiz işlem  (Okunma sayısı 149 defa)

#0 - 05.06.2022 13:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Madat Kalashnikov @fornax34

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Giovanni Paccioretti ve Tony Ardicelli

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK ihlali , Emotesiz işlem

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kasparov tarafından düşürülüp kaçırılıyorum. Ardından kaçırıldığım yerde sebepsiz yere Madat bana ateş açıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: burada düşüş
burada oturuyorum normal
buda rk ihlali

Ek açıklamalar(varsa): ceza alsın

#1 - 05.06.2022 17:10
medet savunma yok mu medet @fornax34

#2 - 05.06.2022 18:23
Merhaba. Orada Giovanni isimli karakter Fear RP kural ihlali yaptığı için Pakrad Kasparov tarafından CK edildi, orada ona ateş ederken yanlışlıkla sensivityfix kullanmadığımdan dolayı ona sıkacağıma sana 1 mermi attım. Canın da çok az olduğu için otomatik olarak düştün. Senin düştüğünü bile bilmiyordum, üzerinde  RK'lıdır gibi bir şey de yazmıyor. Yanlışlıkla olan bir şey, attığın sste de Giovanni'in CK olduğu gözüküyor. İyi günler.

#3 - 05.06.2022 19:40
Öncelikle iyi forumlar, arkadaşlarla zaten birebir muhattap olunmuyor çünkü gözleri savaşmak İçin can atan bir canlı varlıktan ibaretler ne karşı tarafa rol zevki veriyorlar nede şans tanıyorlar. Olaya gelicek olursak kişilerin bizleri taşıması sunucu eve girdiğimizde sürekli yumruklayıp oraya buraya ateş eden bir kesim var içeri girdiğimden beri belkide 5-6 kere vuruldum adamlar canları sıkılıyor yumruk atıyor canları sıkılıyor silah çekip sıkıyorlar sonra gelip karşıdaki adamdan fear rp yapmasını bekliyorlar başlı başına ihlal yapan oyuncularla dolu bir birlik açıkçası beni oyundan soğuttular bunu söylemek istemezdim ama sürekli düşüp rk yapan 200-300 dk yesem ne olur kafasında takılan bir kesim var ki aşırı derecede toxic bir topluluk yönetimin insiyatifini kötü oyunlarına bulaştırmaktan sıkılmadıkları içinde ihlal yapmaya devam ediyorlar. Sslerde bulunan david karakterininde “geceyi castucci üyelerinin cesetleriyle kapatır” diye verdiği bir eylem emotu var ben o emoteyi gördükten sonra zaten direk saldım rolü ck dahi edilsem uğraşmıyacaktım birlikte aşırı rol seviyesi düşük ve ihlal yapmaktan zevk alan topluluk var umarım en kısa zamanda ağır cezalar alarak son bulur bu durum iyi forumlar.

Son olarakta bu şikayette bulunan emotelere bakarsak her şey ortada Pakradın verdiği emote umarım bir birlik lideri olarak onlara örnek olur yok geğirir. Açılır. Böyle saçma sapan emote görmektense birlik liderlerini örnek almalarını öneririm
« Son Düzenleme: 05.06.2022 19:46 YUCA »

#4 - 05.06.2022 19:58
Bir karakter zaten yakın zamanda düşmüşken ve yaralı rolünü yapıyorken tekrardan düşürmenin bir mantığı bulunmuyor. Madat karakteri ceza alacak.