Konu: Tony Basmajian DM / META GAME / RK  (Okunma sayısı 385 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.06.2022 02:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tony_Basmajian @Senseii

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lucas Castellini @choppa

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcuttur.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM / META GAME / RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, Castucci birliği ile tanışma rolümüz oldu. Tanışma rollerini tanıtımımıza attık, bunun haricinde Castucci ile hiçbir türlü rol yapmadık. Tony_Basmajian karakteri nereden öğrendiyse Castucci ile iş yaptığımızı öğrenmiş ancak Castucci birliği ile hiçbir türlü iş yapmadık. Tony_Basmajian karakteri, karakterimi arıyor, San Fierro'a çağırıyor. Castucci'nin yanında Lucas Castellini ve Jackie Castellini karakterlerini vuruyor. Ek olarak Tony_Basmajian karakterinin aşağıda RK ihlali mevcut. Şikayeti inceleyen yetkili en doğru kararı verir. Tony_Basmajian karakterinden Castucci birliği ile iş yaptığımızın kanıtlarını istiyorum. [-Ki kanıt yok, Castucci ile iş yapmadık.] Kimse "Şurada gördük, burada Castucci ile konuştun" diyerek aşama 1 birliğe sıkıp oyundan soğutacak hareketlerde bulunamaz. İyi geceler diliyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
EK-1 [Tony_Basmajian RK ihlali]
Spoiler: GösterGizle

EK-2 Metagame

Ek açıklamalar(varsa):  :) İyi geceler diliyorum.

#1 - 05.06.2022 02:32
 :-\

#2 - 05.06.2022 02:49
 :garip: :manifdog

#3 - 05.06.2022 12:40
Savunma için 24 saatiniz bulunuyor. @Senseii

#4 - 05.06.2022 13:19
günaydın, gün içerisinde savunma yapacağım

#5 - 05.06.2022 13:31
Öncelikle merhaba, Castellini kardeşleri karakterlerimiz tanışırken Castucci konusunda uyarmıştım, seni takip ediyorduk, bölgen sürekli olarak Tigris karakteri tarafından izleniyordu. Aşağıya rol ssini bırakacağım. Birden fazla kez Castucci'nin bölgesinde görüldükleri için doğru yada yanlış benim karakterim onlardan olduğunu varsayıp onları vurdu. Rolsel olarak onlarla iş yaptığını düşünüp bu şekilde hareket ettim. Seni her yerde gördüğümde maalesef ekran görüntüsü almıyorum. Ki zaten Castucci oluşumunun yanında görünen isimler belli, toplantı yapacakları zaman Downtown'da bir kalabalık oluşuyor ve Tigris karakteri de izlediği için içlerinde de Castellini kardeşler görülüyor, ikili oynadıkları düşünülüp bir yaptırımla karşı karşıya kalıyorlar. Tigris Sadujev karakteride birkaç defa seni gördüğünü söyleyince, böyle bir rol ortaya çıktı. Doğru yada yanlış karakterimin izlediği yol bu şekilde.

RK ihlaline gelecek olursak, Castucci ve ekibi benim karakterime ateş ederken benim bağlantım koptu, eğer ki videonun devamını atarlarsa, yetkililer de bunu görür. Beni vurduklarını bile bu şikayet sayesinde öğreniyorum. Beni vurdukları saatten kaç dakika sonra oyuna girdiğimde kontrol edilebilir. İnternetin azizliğine uğradım, videonun devamını atarlarsa öğrenebiliriz. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 05.06.2022 13:34 Senseii »

#6 - 05.06.2022 15:21
Bak dostum Castucci birliğiyle hiç bir sekilde toplantı veya bir kurul rolüne girmedik, bulunmadık. Artık nereden uyduruyorsan veya nereden öğreniyorsan bu doğru değil. Hoodlarımız yakın olduğu için böyle bir düşünüyorsan da yanılmışsın.

Tabiki de karakterin yanlış anlayabilir veya düşünebilir buna bir lafım yok. Ama bu yanlış anlaşılma kural ihlaline neden oluyor ve benim oyun keyfimi bozuyorsa işte burada bir sorun vardır değil mi?

Rk konusu için, yerde olduğun gayet belli oluyor. Bağlantı kopması tarzı olaylar bu sonucu ne kadar değiştirir? vurulmuşsun sonra bağlantım kopmuş.

Eğer savunman bu kadarsa yetkili kararı bekleyebiliriz.

#7 - 05.06.2022 15:46
rolde geldim ben söyledim, bulgar mekanındaki olaydan sonra. olay bundan ibaret mixlik bir durum yok.

#8 - 05.06.2022 15:49
rolde geldim ben söyledim, bulgar mekanındaki olaydan sonra. olay bundan ibaret mixlik bir durum yok.

bechel dostum ne görüp ne söylediğini bana ss veya başka bir şekilde gösterebilir misin? şahsen ben o durumda senin ss aldığını düşünüyorum.

#9 - 05.06.2022 15:53
kardeşim bir ss falan almadım, o rol üstüne neler yaşandı neler. mixlik bir durum yok demek için belirttim