Konu: [05.06.2022 01.15] Maske_25761 Maske_31915 Maske_26080  (Okunma sayısı 208 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.06.2022 01:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_25761 Maske_31915 Maske_26080

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jaquet_Gauthier @MarshallExe

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.06.2022 01.15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Deatmatch

Alıntı
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben Trucker'a gidecek birisini almış götürüyordum. Birden önümüzü kestiler. Sonra sıkmaya başladılar. Kendileriyle hiç konuşmadım. Tanımıyorum, onlara hiç sıkmadım. Savaşta olabiliriz ancak ben savaşta olduğumuzu yeni öğrendim. Daha onlar beni görmemiş, ben onları görmemişim direkt sıkıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılsınlar.

#1 - 05.06.2022 01:51
Savunmaya bile gerek yok aslında, kendi cümlelerinde bunu belirtmiş. Kişi savaşta ve aracıyla hood bölgesinden çıkış yaptı. Takip ettik ve vurduk, sonuçlanabilir.

#2 - 05.06.2022 01:54
Ben hoodda beklemiyordum. Sadece oradan geçiyordum. Siz beni tanımıyorsunuz, ben sizi tanımıyorum. Nasıl sıkıyorsunuz?

#3 - 05.06.2022 01:54
Merhaba, savaşta olduğunuzu bilmemek senin hatan. Sistemsel birlikteysen, otomatik olarak savaşa katılmış sayılırsın. Birliğindeki üyelere de sorabilirsin, onlarda aynı şeyi söyleyecektir.

Arkadaş bizi görmemiş fakat biz onu sürekli görüyorduk.

#4 - 05.06.2022 02:07
Bir şey eklemek istemek istiyorum, biz sizinle savaşta değilmişiz, Vory v Zakone: Poschevo adlı birlik ile savaştaymışız. Neden sıkma gereği duydunuz?

#5 - 05.06.2022 02:14
Konstantin karakteri rolsel bir şekilde gelip olayı anlattı ve savaşa dahil olma kararı aldık, bu söylediğimi destekleyecektir. @Huan
« Son Düzenleme: 05.06.2022 02:16 scienly the notorious »

#6 - 05.06.2022 02:20
Bunun bizden hiç birinin haberi yok. Kendi kafanızda bir şeyler yapmışsınız.

#7 - 05.06.2022 17:14
Konstantin karakteri rolsel bir şekilde gelip olayı anlattı ve savaşa dahil olma kararı aldık, bu söylediğimi destekleyecektir. @Huan

Selamlar, Poschevo yetkilisi olarak ve rollerde bulunduğum için bunu onaylıyorum. Savaşa Dyakonov birliğinin dahil olması tamamen AG GXNTON 71 birliğinin tutumu neticesinde devam etti. İyi forumlar.

#8 - 05.06.2022 18:06
Biz nasıl bir tutum sergilemişiz? Gösterir misin?

#9 - 05.06.2022 22:56
Oluşumunuzun savaşta olduğu birlik üyeleri size ateş açıyor ve düşüyorsunuz, anormal bir durum yok. Savunmalar geçerli herhangi bir ceza verilmeyecek.