Konu: Harry_James - NonRp 04/06/2022 23:55  (Okunma sayısı 86 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.06.2022 00:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Harry_James @samet963

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04/06/2022 23:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: gişeyi açtım geçiyordum, parasını vermeden benim açtığımda yanımdan geçti gitti

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 05.06.2022 00:13
Evet ordan para ödemeden geçtim zaten fotoğrafta da görünüyor dememe gerek yok. Ben 2yıldır oynuyorum ve böyle bir şeyin şikayetin olacağını bilmiyordum çünkü sürekli 2 yıldır ordan para ödeyip arkamdan 3tır,kamyon vesare geçiyor :D herkesin uyduğuna uydum sadece toplumun yalancısıyım diyelim. Ama buna emin olabilirsiniz bu sürekli yaptığım bir şey değil.

#2 - 05.06.2022 00:14
İki yıldır oynuyorsun ve bilmiyorsum. Tuhaf... Nasıl bilmiyorsun ona şaşırdım.

#3 - 05.06.2022 00:56
Kanka dedim ya hep bunu yaşıyorum normalleşiyor yani bir süre sonra.2yıldır oynasan zaten sen bunu şikayete dökmezdin bence ama iyi yaptın şikayet ederek bu olayı da bitirmek gerek.

#4 - 05.06.2022 10:49
Merhaba,

oyun kurallarının bilincinde olmak oyuncu sorumluluğundadır. Harry karakteri gişe kural ihlalinden cezalandırılacak.

İyi oyunlar.