Konu: NBA Finalleri.  (Okunma sayısı 381 defa)

#0 - 04.06.2022 15:12
2021-2022 NBA Finalleri şu anda oynanıyor ve Boston, Golden State karşısında seride 1-0 öne geçti. Ne düşünüyorsunuz?

İlk maçta Curry'nin şutunu gereksiz şekilde tehdit ettiler. Playoff'larda ne kadar kötü yüzdeyle atmış olursa olsun en nihayetinde bu adam Stephen Curry, tarihin en iyi oyun içi şutörü. Şutunu bu kadar tehdit etmeselerdi son periyottaki bireysel performanslarının parlamasına gerek kalmazdı diye düşünüyorum, en azından fark 20 sayılara kadar çıkmazdı.

Al Horford ve Tatum aynı performansı gösterip üstüne koymazlarsa GSW'un 1-0'dan 4-1 ya da 4-2'ye getirip kazanacağını düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 04.06.2022 19:18
Celtics switch savunmasında son 20 yılın en iyi takımı, bu GSW'nin şutlarını etkiliyor. GSW bunu aşsa bile pota altında kolayca yendiği Dallas oyuncuları yok. Ya da çabuk geçebilecekleri dış savunmacılar yok. Bana göre GSW'nin en büyük artısı tecrübesi ve aşırı hareketli oynamaları. Tüm bu olumsuzluklara rağmen Chef final modunu açıp seriye ya 4-1 ya da 4-2 noktayı koyacak diye düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 05.06.2022 00:11
Celtics switch savunmasında son 20 yılın en iyi takımı, bu GSW'nin şutlarını etkiliyor. GSW bunu aşsa bile pota altında kolayca yendiği Dallas oyuncuları yok. Ya da çabuk geçebilecekleri dış savunmacılar yok. Bana göre GSW'nin en büyük artısı tecrübesi ve aşırı hareketli oynamaları. Tüm bu olumsuzluklara rağmen Chef final modunu açıp seriye ya 4-1 ya da 4-2 noktayı koyacak diye düşünüyorum.
Celtics gerçekten de unplagging savunma yapıyor ama bu GSW'un şutlarını en azından bu maçta pek de etkilemedi. Hatta şut savunması ilk periyotta kötüydü bile denilebilir. Curry'nin ilk beş şutuna kimse el dahi göstermedi. Son periyottaki 5'te 5 üçlük serisi olmasaydı ve 40 yemeseydik kesin bizdeydi. Sonraki maç daha motive geleceklerine eminim bizim tarafın. Kesinlikle 1-1 olacak.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 05.06.2022 09:43
Celtics gerçekten de unplagging savunma yapıyor ama bu GSW'un şutlarını en azından bu maçta pek de etkilemedi. Hatta şut savunması ilk periyotta kötüydü bile denilebilir. Curry'nin ilk beş şutuna kimse el dahi göstermedi. Son periyottaki 5'te 5 üçlük serisi olmasaydı ve 40 yemeseydik kesin bizdeydi. Sonraki maç daha motive geleceklerine eminim bizim tarafın. Kesinlikle 1-1 olacak.
:o :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 05.06.2022 16:33
Bir yanım birkaç sene önceye kadar amgargo koyan GSW'den yana, diğer yanımda yıllar sonra şampiyonluğa döz dikmiş Celtic'de. Son yılların en güzel final serilerinden birisi bizi bekliyor. Kyrie & Lebron vs Curry & Klay'li finalden sonra gerçekten uykumuzu almadığımıza değecek bir final serisi olduğunu düşünüyorum. Artık çaylak olmayan bir Tatum ve kariyerinin sonlarında ilk şampiyonluğunu kovalayan bir Al Haford var. Diğer tarafta da evrenin en iyi üç, şütöründen ikisi var. Gerçekten tahmin yapmak zor.
Mükemmel
1
Like
2
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
volooloo,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
rosich, volooloo,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 06.06.2022 18:15
Yakalanan 11-0'lık bir seri, ardından seri 1-1'e geldi. @HalleyZ
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
rosich,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 06.06.2022 19:10
Yakalanan 11-0'lık bir seri, ardından seri 1-1'e geldi. @HalleyZ
poole'un 3. periyotun son saniyesinde logodan olan atışı  :o :o
Mükemmel
2
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
volooloo, rosich,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 06.06.2022 19:22
Şef ciddiyetini gösterdi.
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
rosich,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 06.06.2022 23:58
Hafta sonu tüm spor programımı bozup atıştırmalıkları alacağım, kesinlikle.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 07.06.2022 21:57
Bir yanım birkaç sene önceye kadar amgargo koyan GSW'den yana, diğer yanımda yıllar sonra şampiyonluğa döz dikmiş Celtic'de. Son yılların en güzel final serilerinden birisi bizi bekliyor. Kyrie & Lebron vs Curry & Klay'li finalden sonra gerçekten uykumuzu almadığımıza değecek bir final serisi olduğunu düşünüyorum. Artık çaylak olmayan bir Tatum ve kariyerinin sonlarında ilk şampiyonluğunu kovalayan bir Al Haford var. Diğer tarafta da evrenin en iyi üç, şütöründen ikisi var. Gerçekten tahmin yapmak zor.
Amgargo değil ambargo.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok