Konu: [01.06.2022 Casey Rosenfeld] Bug abuse.  (Okunma sayısı 166 defa)

#0 - 01.06.2022 23:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Casey Rosenfeld - @HellNLoVeR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.06.2022 - 18:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
8. Bug Abuse

Oyuncular buldukları tüm açıkları forumdaki ticket bölümünden bildirmelidir. Bu açıkları bildirmemek ve kötüye kullanmak cezalandırmaya/yasaklamaya sebebiyet vermektedir. Sunucudaki mevcut sistemleri amacı dışında kullanarak avantaj sağlamak da sistem açıklarını kullanmaya eş değer sayılacaktır.

Mal varlığını ilgilendiren açıklarda açığı kullanan kişilerin mal varlığı tamamen silinebilir.
Örnekler
- İstediğiniz evin eşyalarına erişmenizi sağlayan bir açığı kullanarak evdeki eşyaları almak ve bildirmemek
- Değerinden aşağıdaki mülkleri bildirmeyip ucuz diye satın almak
- Sunucu mapleri veya interior objelerinde hata bulmak ve rolde kendi lehine kullanmak
- Tezgahı sadece can doldurmak için kullanmak, tezgah objesiyle yüksek bir noktaya çıkmak
- GTA San Andreas oyun motoru sebebiyle yapılan C-bug, C-roll gibi çatışmada üstünlük sağlayan hareketler

8.1. Spawn Kill: Herhangi bir silahlı çatışma durumunda rakip oyuncu interior içine girdiğinde oluşan bekleme süresini kendi lehine kullanan oyuncunun yapmış olduğu ihlaldir. Bir savaşın veya çatışmanın direkt olarak seyrini değiştirebildiği için yaptırımı ağırdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş /araclarim'dan arabasını saklıyor ve geri getirerek tamirli olmasını sağlıyor. Bu oyun hatasını abuseliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 02.06.2022 00:12
En kısa sürede savunmanızı gerçekleştirin.  @HellNLoVeR

#2 - 02.06.2022 11:55
Zaten IC ceza ile birlikte OOC cezamı da aldım ben, hâla daha hapisteyim karakterime giremiyorum. Discord üzerinden ticket açtığım zaman, Hammerlein adlı yetkili beklemem gerektiğini söyledi, IC cezamı da çekiyorum, OOC'de.

#3 - 02.06.2022 15:10
Hapishaneden çıkartıldım. NC attım. Bugün abuse yaptığım için özür dilerim fakat cezasını çektim. İyi forumlar.

#4 - 04.06.2022 00:00
Merhabalar, aldığınız ceza yapılan abuseden bağımsız bir şekilde verildi. Bug Abuse kapsamında ayrıca bir ceza daha verilecek.