Konu: [29.05.2022 - Zalolia Grhand] Noob Dm  (Okunma sayısı 89 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.06.2022 00:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zalolia Grhand GENERAL_1631

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gerald_Martinez

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Tarih: 29.05.2022 Saat:00:26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Noob Dm

Alıntı
Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video'da da gösterildiği gibi hiçbir türlü rol yok benzin alıp araçlarımız park edip quit atıcaktık, bir anda gelip arkadaşıma çarptılar diğer kişi araçtan çıkıp benim aracıma binip beni aracımdan indirdi, video'da da görmüş olduğunuz üzere araçtan çıktım OOC olarak napıyorsunuz diye sordum o sırada arkadaşım koruma amaçlı araçlarına vurdu, arkadaşımı iki kişi sıkıştırınca bende gidip müdahale ettim 5-6 kere yumruk ile baydığım halde kalkıp kalkıp vurmaya saldırmaya devam ettiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bize noob dm atan karakterlerin yeni karakter olması ve 5 seviye altı karakterlerin il-legal rol izni olmadığını da bildirmek isterim, hatta kendileride sözlü bir şekilde bunu bildirdi, ss'lerde de gözüktüğü üzere.

« Son Düzenleme: 01.06.2022 00:39 ArdMus »

#1 - 01.06.2022 17:49
Bölgedeki karakterlere bu rol esnasında zaten işlem uyguladım, işlem uygulanmayacak. Video kayıda başladığı andan itibaren bir gerginlik görünüyor, olayın öncesinde tartışma yaşanmış olabilir. Diğer karakterlere RK-Fear RP kapsamında o esnada işlem uyguladım fakat videoda da Zalolia karakteri için yetersiz kanıt görünüyor.

CJ olsa bile aracı saklayarak Bug Abuse yapmama konusunda sizi uyarıyorum, PM konuşmalarındaki rol polemiğine girmenizin sebebini de anlayamadım fakat rol sonrası PM'den rolü tartışmanıza gerek yok. Şikayet kapatıldı.