Konu: [29.05.2022] Shane Butler  (Okunma sayısı 115 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.05.2022 14:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shane Butler @japonaskeri

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ben

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.05.2022 - 14.15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: ActiveGang üyesi Jasper isimli karakterin bulvara gelmesi adına birlik liderleriyle görüştükten sonra Shane Butler'in olaya dahil olması üzerine rolde karakterim onu göndermek açısından rol yaptı, kişi kendisini Polat Alemdar sandığından dolayı korkusuz rolü yapıyordu. Onaylı birlik hoodu içerisinde Capo karaktere karşı uyguladığı tarifeden dolayı vurdum. Daha fazla bu tarzda devam etmesi üzerine birlik liderini çağırdım ve rol o şekilde devam etti. Hood içerisinde en az 7 Ermeni karakteri vardı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 29.05.2022 14:31
Kafa atıyorsun, bizim karakterimiz de etten kemikten. Olayla ilgim olmamasına rağmen sürekli küfür ediyorsun, uzaklaştırıyorsun ardından kafa atıyorsun. Karakterim de sinirlenip bir tane yumruk atıyor, ardından ateş ediliyor. Vurulduktan sonra da zaten fear sergiliyorum.

#2 - 30.05.2022 01:08
Kafa atıyorsun, bizim karakterimiz de etten kemikten. Olayla ilgim olmamasına rağmen sürekli küfür ediyorsun, uzaklaştırıyorsun ardından kafa atıyorsun. Karakterim de sinirlenip bir tane yumruk atıyor, ardından ateş ediliyor. Vurulduktan sonra da zaten fear sergiliyorum.
Fear falan sergilenmedi. Yaptığın roller mantık dışıydı savunmanı destekleyecek kanıt varsa paylaşabilirsin.

#3 - 30.05.2022 04:36
Shane_Butler karakteri onaylı bölgede gerçekleştirdiği rol gerekçesiyle Fear RP ihlalinden cezalandırılacak, bu gibi rolleri onaylı bölge içerisinde ne olursa olsun yapamazsınız. Bundan sonra daha dikkatli olun.