Konu: Codex Cruz & Barbara Petrov & Cillian Russel - Yetersiz Oyuncu Profili  (Okunma sayısı 190 defa)

#0 - 29.05.2022 02:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Codex Cruz - @beyto333  & Barbara Petrov - @tannn & Cillian Russel - @Ertan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rolde bulunan PD üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde belli.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yetersiz Oyuncu Profili

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

57V kovalamacasıyla şahısları takip etmeye başladık, araçları bozulunca da etkisiz hale getirip kelepçeledik. Departmana yönelirken ve kodeslerde yaşananlarsa SS'lerde belli.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

Troll için sunucuda oynadıkları belli. Şikayeti inceleyecek yetkiliden tek dileğim, caydırıcı bir ceza vermesi.

« Son Düzenleme: 29.05.2022 03:51 Lastlxrd »

#1 - 29.05.2022 02:15
+ Noob DM de yapmışlardı fakat kanıtım bulunmuyor, rolde bulunan PD'lerden kanıtı olan varsa zaten atacaktır. İyi forumlar.

#2 - 29.05.2022 13:48
Savunmalarınızı gerçekleştirin. @beyto333 @tannn @Ertan

#3 - 29.05.2022 15:59
Benim sadece imla hatam var başka bir hatam yok. Troll yaptığımda görünmüyor sadece imla hatalarım var cümle sonuna nokta koymamak gibi.

#4 - 29.05.2022 16:05
Bir günde 2 kere tutuklandığım için çok fazla Toxic rol sergiledim eğer troll olduğumu düşünüyorsanız gereklı cezaları uygularsınız iyi günler.

#5 - 29.05.2022 16:27
Tornavida bulmuşsun adamda bende normal arkadaş az ceza yesin ve gülsün diye bazı  cümleler kurdum ne size vurdum ne bir şey ettim zaten polis aracı bana çarptığı için ben yere düşüp ondan sonra ful konuştum belki güldürürüzde az ceza yeriz diye Casey memurla iletişim halinde idim ben zaten  hani benim sana doğru bir söz söylemim yok, Barbara Petrov'a zenciler sıkmıştı bunun için kızgın olduğu için bir kaç  cümle de kurmuş olabilir ona da cezasını polise hakaret diye kestiniz zaten bana gelince de  tornavida var demişsin bende arkadaş  zevk almak için kullanıyor onu demişim belki inanırsın da az ceza keser ve gülersin diye ama bunu da sana doğrudan söylememişim bir kaç makara muhabbet yaptık trol diyorsun troll olsam o polis aracına binmeden sıkardım uzi ile düşürüp quit atardım ama sadece bir kaç cümle yüzünden ve hafif makara muhabbeti yüzünden troll demen üzdü hatta Roy memura bile şöyle bir söylemim de oldu  arkadaşımı jopladığınız için  bende  hafif itişsem problem olur mu diye sorduğumda GBİ burası demişti ve bende  bunu  göze alarak o hareketde bulunmadım yani troll yapıcak adam GBİ kural ihlalini sorar mı ? bunu bir düşün istersen.  Zaten sana hakaretimiz memura hakaretten kesebilirsin   troll demek yerine mevzu burada kapanır realdede bir memura ana avrat söven var veya böyle çok konuşan suçlu sonuçta bazısı konuşmadan duramaz bazısı da konuşmayı hiç sevmez. Sırf diğerleri gibi değil diye o kişi de senin isteğine göre davranmak zorunda değil. Ve ben  memura vurmadım.

Burada mesala  şefiniz normalde önümü kesmek istedi bence ama o an dalgınlığına geldi gece olduğu için  ve beni ezdi sonra durdurdu mesala biz bunları hoş görü ile karşılıyoruz gidipte şikayet açmak için açmıyoruz dostum  sanada tavsiye ederim her şey cümlemizden bir iğne aramaya çalışmak yerine eğlenmene bakabilirsin.
https://streamable.com/5cw2ma
(Birlikten atıldım aktif olmadığım için  onun konuşmasını geçiyoruz pmden)

#6 - 29.05.2022 17:30
Merhabalar,

o gün içinde başka sorunlar yaşamanız, siniriniz bozulmuş olması vesaire trolling veya ihlal yapmanız anlamına çıkmıyor. Polis kuvvetlerine karşı yapılan absürt rollerinden dolayı Barbara ve Codex karakteri emsal olması adına Yetersiz Oyuncu Profili altında yasaklanacak.

Alıntı
13.2. Polise Karşı Korku Rolleri: Departman sınırlarında (ekip aracı dahil) sivil-illegal-legal karakterlerin polise karşı Fear-RP zorunluluğu bulunur. Kişiler polise itiraz edebilir, hakkını arayabilir, direnebilir lakin bir memurun müdahalesiyle (herhangi bir sert sözlü müdahale, fiziksel müdahale, taser, cop vs.) kaldığı andan itibaren memurlara karşı korku rolü yapmak zorundadır. Departman içerisinde, ekip aracında ya da sokakta azınlıkta olan kişilerin polise karşı FEAR-RP durumu bulunur. Her oyuncu/karakter, departman ile olan etkileşimindeki rollerinden kendi sorumludur. Departman içerisinde tutuklanmış olmasına, üzerinde kanun ve hapise girme gibi baskılar olmasına rağmen ofansif tavırlar sergileyen, korkusuz roller yapan kişiler FearRP kapsamında rolsel hapis sürelerine ek cezaya tabii tutulur.

Yukarıda alıntıladığım kural dahilinde Cillian karakteri FEAR-RP ihlalinden cezalandırılacak.

Gelecekteki rollerinizde kolluk kuvvetlerine veya herhangi bir oyuncuya karşı bu tarz ihlaller yapmanız halinde daha ağır cezalandırılmalar alabilirsiniz.

İyi oyunlar.