Tornavida bulmuşsun adamda bende normal arkadaş az ceza yesin ve gülsün diye bazı cümleler kurdum ne size vurdum ne bir şey ettim zaten polis aracı bana çarptığı için ben yere düşüp ondan sonra ful konuştum belki güldürürüzde az ceza yeriz diye Casey memurla iletişim halinde idim ben zaten hani benim sana doğru bir söz söylemim yok, Barbara Petrov'a zenciler sıkmıştı bunun için kızgın olduğu için bir kaç cümle de kurmuş olabilir ona da cezasını polise hakaret diye kestiniz zaten bana gelince de tornavida var demişsin bende arkadaş zevk almak için kullanıyor onu demişim belki inanırsın da az ceza keser ve gülersin diye ama bunu da sana doğrudan söylememişim bir kaç makara muhabbet yaptık trol diyorsun troll olsam o polis aracına binmeden sıkardım uzi ile düşürüp quit atardım ama sadece bir kaç cümle yüzünden ve hafif makara muhabbeti yüzünden troll demen üzdü hatta Roy memura bile şöyle bir söylemim de oldu arkadaşımı jopladığınız için bende hafif itişsem problem olur mu diye sorduğumda GBİ burası demişti ve bende bunu göze alarak o hareketde bulunmadım yani troll yapıcak adam GBİ kural ihlalini sorar mı ? bunu bir düşün istersen. Zaten sana hakaretimiz memura hakaretten kesebilirsin troll demek yerine mevzu burada kapanır realdede bir memura ana avrat söven var veya böyle çok konuşan suçlu sonuçta bazısı konuşmadan duramaz bazısı da konuşmayı hiç sevmez. Sırf diğerleri gibi değil diye o kişi de senin isteğine göre davranmak zorunda değil. Ve ben memura vurmadım.
Burada mesala şefiniz normalde önümü kesmek istedi bence ama o an dalgınlığına geldi gece olduğu için ve beni ezdi sonra durdurdu mesala biz bunları hoş görü ile karşılıyoruz gidipte şikayet açmak için açmıyoruz dostum sanada tavsiye ederim her şey cümlemizden bir iğne aramaya çalışmak yerine eğlenmene bakabilirsin.
https://streamable.com/5cw2ma (Birlikten atıldım aktif olmadığım için onun konuşmasını geçiyoruz pmden)