Konu: Berisha Beridze - Ortak Nezaket İhlali  (Okunma sayısı 172 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.05.2022 22:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Berisha Beridze @LaLa 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.05.2022 Saat:22:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Ortak Nezaket İhlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ocean Beach'in oradan geçiyordum, önümde Bullet kullanan bu Berisha denen arkadaş vardı sol şeritten gidiyordu, sağ şeritten NRG-500 ile onu geçtim, kesinlikle ona dokunmadım zaten Bullet'i hızlı sürüyordu 160 km ile falan geçtim sağından ben ona dokunmuş olsam denge bozulur düşerdim direk, onu geçtikten sonra arkama baktım aracı takla  atmış gibi bir şey oldu, Ocean'a girdim daha sonrasında oradan çıktım ve bana pm den görüntüde de gördüklerinizi yazdı zaten, tamamen çocukça..

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://www.hizliresim.com/r4c3big         https://www.hizliresim.com/7tl7pp1

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 27.05.2022 23:49
Yaptığım bir ihlal yok, tamamen eğitimle alakalı eğitememiş ailesi, Allahını dememde bir sakınca olduğunu sanmıyorum, küfür etmedim sonuçta. Cümlenin sonunda güzel bir iltifatta edebilirdim Allaha. Çocukca düşünceler sanırım zamanında çok küfür yemiş şahıs travma olmuş.

#2 - 28.05.2022 12:19
Evet yazdığına kendin bile inanmadın kanka, neyse uğraşmak istemiyorum.

#3 - 29.05.2022 03:07
Yaptığım bir ihlal yok, tamamen eğitimle alakalı eğitememiş ailesi, Allahını dememde bir sakınca olduğunu sanmıyorum, küfür etmedim sonuçta. Cümlenin sonunda güzel bir iltifatta edebilirdim Allaha. Çocukca düşünceler sanırım zamanında çok küfür yemiş şahıs travma olmuş.

Halk arasında "Özrü kabahatinden büyük" deyişi kıvamında bir savunma, kimsenin eğitimine/ailesine sözlü aşağılamada bulunacak kadar kendinizi üst görmeyin vesadece savunmanızı yapın.

Karakter oyun içi ve forum üzerinden ceza alacak; bir daha bu tarz davranışlarda bulunmamanızı temenni ederiz.