Konu: Kaywon Lane Tivonte Goodwin DM  (Okunma sayısı 195 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.05.2022 21:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kaywon Lane Tivonte Goodwin @pleb1umutt  @OZENX

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Drezz Wassh

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.05.2022  21.26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
  5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yolda duruyordum, bisikletten indim iki kişi indi ateş açtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://i.hizliresim.com/bgxmv3e.png

Ek açıklamalar(varsa): Ceza alsın

« Son Düzenleme: 27.05.2022 22:10 Quiwy »

#1 - 28.05.2022 10:40
Orada bulunan düşman çete üyesi Drezz'i vurmaya çalışıyorduk, kişi ona yardım ediyor sandık ve aktif çatışma bölgesinde olduğu yerde duruyordu. Kafasında yazmıyor ki AG'den değil diye, Active Gxng sandık ve ateş açtık. Gerekli kanıtları akşam savunmama ekleyeceğim.

#2 - 28.05.2022 11:33
Selam, iki arkadaş için de savunma yapmak gereğin de bulundum, 20.41'de Active hood bölgesine saldırdık, toplam 8 kişiye yakın kişi düştü, orada Booker karakteri de bulunuyordu, onlarla konuşuyor yardım ediyordu, bu dolaydan dolayı sıkma gereğin de bulundular, rol de bende varım, Drezz karakterine yerde yardım ediliyor,  eğer bisiklette düşseydi bisikletin üzerinde yerde olurdu, ama karakteri bisikletin yanın da yer de bulunuyor, SS lere geliyorum hemen.

https://cdn.discordapp.com/attachments/968517010973671514/979829148358938674/samp_27_05_2022_22_08_17.png

Zaten arkadaşlar burada birbirerine şakasına vuruyorlar.

https://cdn.discordapp.com/attachments/968517010973671514/979829147994030180/samp_27_05_2022_22_08_20.png

#3 - 28.05.2022 14:05
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 28.05.2022 14:31
İC rolüm bile yok, mahallesinden geçiyordum bu mu düşmanlık kanıtı? Hoodunda 2 saniye bulunduğum için mi?

#5 - 28.05.2022 15:22
İC rolüm bile yok, mahallesinden geçiyordum bu mu düşmanlık kanıtı? Hoodunda 2 saniye bulunduğum için mi?
Dostum, bulunduğun bölgede aktif bir çatışma oluyor ve sen orada durmuşsun bisikletinle bekliyosun. Seni AG sanmayıp ne yapalım? Üstünde birliğin mi yazıyor? Bunu bilemediğimiz için çatışma bölgesinde bulunan seni zenci sandık. Bence bu savunma yeterli bir savunma olur, gelmişsin mermi sıkarken olduğun yerde bekliyorsun, ne diyelim aa bu adam başka birlikte, dur sıkmayalım mı diyelim? Ne bilelim seni, şikayetin red olmasını talep ediyoruz.

#6 - 28.05.2022 15:23
Dostum, bulunduğun bölgede aktif bir çatışma oluyor ve sen orada durmuşsun bisikletinle bekliyosun. Seni AG sanmayıp ne yapalım? Üstünde birliğin mi yazıyor? Bunu bilemediğimiz için çatışma bölgesinde bulunan seni zenci sandık. Bence bu savunma yeterli bir savunma olur, gelmişsin mermi sıkarken olduğun yerde bekliyorsun, ne diyelim aa bu adam başka birlikte, dur sıkmayalım mı diyelim? Ne bilelim seni, şikayetin red olmasını talep ediyoruz.
Çatışma bölgesinde değildim, yerde yatan bir çocuk vardı yanından geçiyordum geçmeden sıktınız zaten uzaklaşıyordum.

#7 - 28.05.2022 16:03
Çatışma bölgesinde değildim, yerde yatan bir çocuk vardı yanından geçiyordum geçmeden sıktınız zaten uzaklaşıyordum.
Kendin bisikletten indiğini söyledin zaten, geçiyordunn.. Geçmeden sıktınız?

#8 - 28.05.2022 16:04
Kendin bisikletten indiğini söyledin zaten, geçiyordunn.. Geçmeden sıktınız?
Küçük çocuğa bakıyordum indin sıktın. Son karar verilir, savunman için teşekkürler.

#9 - 29.05.2022 06:02
Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Bir saldırı yapmadan önce saldırı yapacağınız hedefleri belirlemeniz gerekiyor. Kişileri bir şekilde teşhis etmeden önce direkt ateş açmak DM kapsamında değerlendirilir. Burada görünen şey mahallede bulunuyor diye siyah tenli ne kadar karakter varsa vurmak olmuş.  Olaya dahil karakterler (Kaywon_Lane, Tivonte_Goodwin) cezalandırıldı.

Saldırı yapılacak karakterleri nasıl teşhis edebilirim?
- Bir süre sabırla takip edip doğru yer ve zamanı bulmak
- Önden bir kişiyi gönderip hedefleri doğru bir şekilde belirlemek (eşkalini tarif etme vb. yolla)
gibi örneklerin dışında kendi yaratıcılığınıza kalmış.

Ek olarak Maske_30056 @derinuptown Metagame kapsamında cezalandırıldı. IC kanalları amacı dışında kullanmayalım.