Konu: 24.05.2022 - Quedell Wayne  (Okunma sayısı 198 defa)

#10 - 24.05.2022 23:10
aktif çatışmada mermi gelmesi çok normal bişey ayrıca sıkmaya devam edilmiyor size.

#11 - 25.05.2022 12:44
şahit olarak yazılmışım, ondan dolayı birkaç şey ekleyeceğim. her şey karşılıklı oldu, ateş açan taraf sizsiniz. sadece karşılık veriyoruz, verdikten sonra alakamızı kesmiştik. sizinle bir daha rol falan da yapmayacaktık ancak Quedell Wayne karakteri rk yapıp bize ateş açmaya başladı, zaten role gidiyorduk ki rklı iken bize sıkması başlı başına kural ihlali. amacınız şikayeti saptırmak ise yapmayın arkadaşlar. şikayet rk üzerinden değerlendirilsin, daha fazla iletiye gerek yok bence. Street Plug ile şikayetin sonuçlanmasından yanayız, Quedell Wayne karakterinin yaptığı zaten ihlal

#12 - 25.05.2022 17:10
bende Samuel Lara adlı karakterin izinsiz /B kanalı kullandığına dair kanıt mevcut kanıtı atacağım bende o arkadaşa bunun üzerinden işlem uygulanmasını istiyorum.

#13 - 25.05.2022 17:25
tamamdır aga

#14 - 25.05.2022 17:32
 Samuel Lara karakteri yanı Street Plug, /b kanalı kullanıyor izinsiz bir şekilde ve aktif rolde her iki tarafa da işlem uygulansın.

https://www.hizliresim.com/j9v96i4   linki bırakıyorum.

#15 - 25.05.2022 17:41
şikayet aç kanka  :D konuyu kirletmeyi bırak artık. eğer savunma yapmayı bile bilmiyorsan yetkili kararı bekleyelim.  ::) :-[ :-\

#16 - 25.05.2022 17:59
konu kirlenmiyor iki tarafada işlem uygulansın diyorum basit bişeyi anlamak zor olmamalı

#17 - 25.05.2022 18:00
Street Plug arkadaş savunmanı yap diyor ya, siz rkli adamı tekrar vurmaya geliyorsaniz, bana ateş açıyorsaniz bile bile. Bende kendimi koruyabilirim.

#18 - 25.05.2022 19:10
Son iletiyi yazıyorum, ne saçma uzamış şikayet şaşırdım valla. ::)

Orada size ateş açan karakter Quedell karakteri değil, başka bir karakter size ateş ediyor. Varsa hasarlar logunun ssi onu da yolla hocam sana zahmet. Ben de ordaydım, Quedell karakteri size karşı hiç ateş etmedi, şahidim. Attığınız ssde silahı eline alıp yanlışıkla sağ click basmış olabilir, bunlar olağan şeyler. Hem orada seni bayıltan da Quedell değildi, başka bir karakterdi. Tekrardan söylüyorum, varsa hasarlar logun paylaşırsan sevinirim, yoksa da şikayet kapanmalı. Yetersiz kanıt.

#19 - 25.05.2022 20:11
kanka yazdıklarınıza bakınca sadece gülüyorum, yetersiz kanıt yazdığın anda gerçekten patladım  ::). rk yaptığı çok belli işte, eğer ki Samuel Lara karakteri /b kanalını izinsiz kullandıysa ayrı bir şikayet açabilirsiniz. bu konu rk üzerine ancak rkdan başka her şeyi yazmışsınız, Samuel Lara karakterine nasıl "aktif çatışma ortamında" sıkıldıysa Samuel Lara karakteri de Quedell Wayne karakterini "aktif çatışma ortamında" gördüğü için vurmuş. uzun lafın kısası, her şey karşılıklı fakat konumuz bu değil, konumuz: Quedell Wayne karakterinin rk süresi dolmadan bize ateş açması.

sıktığı an

sıktığı andan bi ss daha (yetersiz kanıt diyeceğinizi bildiğim için hudlu halini attım)

Quedell Wayne karakterinin hasarlar logu, yerden kalktıktan sonra bize drive by atıyor zaten. yukarıdaki sslerde belli

drive by kalktıktan sonra canımın yarısını uzi ile bitiriyor, bi üstteki ssteki can barıma bi de bu ssteki can barıma bakarsanız anlarsınız

::) lmfao, buna da yetersiz kanıt demezsin umarım

ek olarak düzenleme yapıyorum

bu da Quedell Wayne karakterinin ikinci kez rklanması  ::) xddddddd, sonuçlanabilir bence. daha fazla iletiye gerek yok
« Son Düzenleme: 25.05.2022 20:15 crabkilla »