Selam kankalar öncelikle yok şu birliktendin şöyle yapınca şöyle atıldın muhabbettinde baya saçmalamışsınız hiç bir şekilde vespucciye girmedim varsa ssini atabilirsin. İlk Kankanıza sıkıyorum çünkü bana silah doğrultuğu içindi. Her neyse savunmaya geçiyorum.
Dowtown bölgesinde afk iken sizin kankalar beni düşürüyor ve beni düşürmelerinden yaklaşık 5 10 dakika sonra oyuna dönüyorum.

CR olayına gelelim, yolun ortasında sıkıyorsun ve bende yoldan geçiyorum 2004 yapımı bir oyun oynuyoruz herkesde görüntüler farklı olabiliyor, benim açımda sen arabanın önünde değildin ve ilerlemeye devam ettim bir süre sonra arabamın önünde beliriyorsun ve durup geri gidiyorum videonda da bu gözüküyor zaten.
Savaş açma muhabbetine gelelim, vespucci hooduna rol yapmaya geldiğimde sizin birlikten birisi hoodda ateş açıp silah ile terör estiriyordu, bir süre durdum "telefonlar yere" şeklinde bir role girişti silah doğrulttu falan bende silahımı çekip onu vuruyorum, ardından telefonda çağırdığı kişiler gelip db kalkıyorlar bir kaç kere ateş edip kaçıyorlar. Daha sonrasında onlarıda düşürüyorum ve bu savaş açıyorum anlamına gelmiyor.

Ortada yaptığım bir ihlal göremiyorum, yinede adminlerin kararını bekleyelim.