Konu: Maske_34031 / Maske_39600 Maske_38369 Toplu Kural İhlali  (Okunma sayısı 220 defa)

#0 - 22.05.2022 20:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_34031 / Maske_39600 / Maske_38369

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Antonio_Croux / Reginhard_Weizenbaum / Thomas_Fischer / Adolf_Kross

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bunnyhop - Hard Car Ramming - Hatalı Silah Emotu - Başka birliğin Hoodunda baskın - Aşama 1 Birliğe savaş açmak - DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: "Little Vespucci" birliği ile roldeyken 3 kişi birden gelip bize nedensiz sıktılar. Triswon Creeks (Maske_34031) karakteri Little Vespucci birliğindeyken bize sıktı daha sonrasında kural ihlal edince "Little Vespucci" birliğinden atıldı. Atıldıktan sonra Sureno birliğine girip, sureno birliğinden karakterleri toplayıp bize başkasının hoodunda baskın attılar. Ayrıca bir ton kural ihlal ettiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Böyle ihlalcilerin sunucudan arınmasını istiyorum.

#1 - 22.05.2022 21:16
Selam kankalar öncelikle yok şu birliktendin şöyle yapınca şöyle atıldın muhabbettinde baya saçmalamışsınız hiç bir şekilde vespucciye girmedim varsa ssini atabilirsin. İlk Kankanıza sıkıyorum çünkü bana silah doğrultuğu içindi. Her neyse savunmaya geçiyorum.

Dowtown bölgesinde afk iken sizin kankalar beni düşürüyor ve beni düşürmelerinden yaklaşık 5 10 dakika sonra oyuna dönüyorum.

CR olayına gelelim, yolun ortasında sıkıyorsun ve bende yoldan geçiyorum 2004 yapımı bir oyun oynuyoruz herkesde görüntüler farklı olabiliyor, benim açımda sen arabanın önünde değildin ve ilerlemeye devam ettim bir süre sonra arabamın önünde beliriyorsun ve durup geri gidiyorum videonda da bu gözüküyor zaten.

Savaş açma muhabbetine gelelim, vespucci hooduna rol yapmaya geldiğimde sizin birlikten birisi hoodda ateş açıp silah ile terör estiriyordu, bir süre durdum "telefonlar yere" şeklinde bir role girişti silah doğrulttu falan bende silahımı çekip onu vuruyorum, ardından telefonda çağırdığı kişiler gelip db kalkıyorlar bir kaç kere ateş edip kaçıyorlar. Daha sonrasında onlarıda düşürüyorum ve bu savaş açıyorum anlamına gelmiyor.

Ortada yaptığım bir ihlal göremiyorum, yinede adminlerin kararını bekleyelim.

#2 - 22.05.2022 22:56
CR dışında yapılan ihlallere cevap vermeyeceğim, yönetim ekibine bırakıyorum. CR konusuna gelirsek, yaptığın ihlal net bir şekilde gözüküyor. Yok oyun böyleymiş, yok oyun bugluymuş gibi savunmalar bana göre çocuk kandırmacasından başka bir şey değil. Ping'in olsaydı belli olurdu veya oyunun bir hatası olsaydı böyle gözükmezdi.

#3 - 22.05.2022 23:13
CR dışında yapılan ihlallere cevap vermeyeceğim, yönetim ekibine bırakıyorum. CR konusuna gelirsek, yaptığın ihlal net bir şekilde gözüküyor. Yok oyun böyleymiş, yok oyun bugluymuş gibi savunmalar bana göre çocuk kandırmacasından başka bir şey değil. Ping'in olsaydı belli olurdu veya oyunun bir hatası olsaydı böyle gözükmezdi.
Cr atmak istesem inan bana seni orada buga sokup sistemsel düşürür yolumu değiştirmeden giderdim. Orada birden önüme çıkıyorsun seni fark ediyorum sağa kırıp geriye doğru gidiyorum ve yolumu değiştiriyorum. Tekrardan söylüyorum 2004 yapımı bir oyun, herkeste aynı görüntü olmuyor. Yönetici kararını bekleyebiliriz.

#4 - 22.05.2022 23:29
Öncelikle hepinize iyi akşamlar. Olayı kısa ve net bir şekilde anlatacağım. Triswon karakteri bize vurulduğunu, vuran kişilerin ise hemen yan sokakta olduğunu söyledi. Ayrıca Triswon karakteri 3. aşama olan Castucci hoodunda vurulduğunu söyledi. İc olarak telefonla beni aradı, vurulduğundan bahsetti. Bizde Triwson'un bizim birlikte olduğu için vuran kişiyi vurmaya gittik. Olayda bize  Triswon karakterinin vurulduğu söylendi. Bizde doğal olarak karşılık verdik.Ayrıca bir şeye değinmek istiyorum. Biz hood baskını atmadık, sadece birliğinizden bir üyeye boş bir hoodda ateş açtık. Sizde doğal olarak karşılık verdiniz.Triswon sistemsel olarak şuanda Sureno birliğinde bulunduğu için size ateş açtık.
« Son Düzenleme: 23.05.2022 12:03 calınanhesap »

#5 - 23.05.2022 00:14
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 23.05.2022 09:44
Şahitliğimi onaylıyorum.

#7 - 23.05.2022 14:43
Merhabalar, kişilerin ele geçirmeye çalıştığı bölgede ateş açmışsınız ve ne olursa olsun Aşama 1 bölgesine ( ele geçirmeye çalıştığı yere ) baskın yapılamaz;

Bu sebep ile ceza alacaksınız.