Konu: Birlik Liderini Aşağılayı Hareketler - Paulie Giardano  (Okunma sayısı 331 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 22.05.2022 22:13
Ne yaşıyorsun kanka :D? Rolde bulunduğum için bir kaç şey yazmak istedim bunda bir problem göremiyorum. Bir de agresif rol istemiyorsan agresif rol yapmayacaksın dostum, karşılığı alınca şikayet açmaya yeltenirsiniz hep, birlik liderinin yapacağı şey Downtown köşesinde oturan iki karakterin önüne bozuk para atmak değil, ticaret yapmak için rol yapması gerekir diye biliyorum. Fakat birlik liderliğini iyi yapmıyorsun gibi, agresif rol alanının dışında kalmak istiyorsan bölge savaşına girelim, diğer türlü şikayet konusuna oynayacak gibisiniz, onun için ne sizden biri ne de bizden biri şikayet yesin, temizinden halledelim. Bu da diğer bir tavsiyemdir.
Sevgiler hocam, duşa girdim-çıktım anca yazabilmişsin. Agresif rolün bir sınırı olduğunu bilmeyecek kadar acemi olduğun için seni affediyorum ancak bu şikayet seninle alakalı olmadığı için, daha doğrusu senden şikayetçi olmadığım için bu şikayete cevap vermen doğru değil umarım anlayabilmişsindir. Az sonra heceleyerek anlatmaya başlayacağım çünkü...
Alakadarın benim evet. Birlik lideri olarak almaya  çalıştığımız hooda arabanızı bile düzgün park etmeden direkt olarak kaldırıma yardır Allah koyarak sandalyeye oturuyorsun. Tamam rol yapıyorsun diyelim. Azad adlı karakter bir brawl rolü başlatıyor ve "İC" de bizden de dövülen sizden de dövülenler oluyor. İlk başta altıma bir sandalye çekip oturup seninle konuşucaktım ama sen saniyenin bitmesini bekleyip bittiği gibi arabana binip gittin.

#11 - 22.05.2022 22:26

Daha fazla yazma gereği duymuyorum, her şeyin ortada olduğunu düşünüyorum. Karar yönetimin, hangi karar verilirse verilsin benim tarafımca itiraz edilmeyecektir. Tek bir isteğim var, gerekli cezanın verilmesi çünkü suçun bariz şekilde ortada olduğundan ötürü şahsa gerekli cezanın verilmesi ve oluşum üyelerinin şikayete dahil oldukları için bu şikayetin kısmen oluşum şikayetine dönüşmesinden ötürü karşı tarafın temsil ettiği birliğin RP'sinin silinmesi. Adil bir karar ancak bu şekilde olacaktır, iyi günler daha fazla yazmama kararı aldım çünkü doğru kararın verileceğinden eminim...

#12 - 22.05.2022 22:50
Yapmadığımı söylemiyorum. Discord kanıtını silmeni bekliyorum ticket üzerinden kafanda sandalye kırdığımı iddia etmişsin.

#13 - 23.05.2022 14:34
Merhabalar, bir kavga çıkmış ve taraflardan biri yenik düşmüş, bu doğal bir şey. "/me adamın kafasına baskı yapar." aşşağılama rolü değildir, karaktere ceza verilmeyecek.