Konu: Sürükleme Olayı  (Okunma sayısı 311 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#0 - 11.11.2019 00:42
Yaralıya düşen birini sürüklememiz gerekiyor. Olduğu yerde kalıyor. Oyunu geliştirecektir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 11.11.2019 00:51
Destek   :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 11.11.2019 01:07
Discord üzerinden arkadaşını çağıracak çatışmada kendini sürükletecek. Araba binip uzaklaşacaklar. Arabada iken sürükleyecek yani.

Çok kural ihlali olacaktır desteklemiyorum!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

JSW

*
#4 - 11.11.2019 01:14
Discord üzerinden arkadaşını çağıracak çatışmada kendini sürükletecek. Araba binip uzaklaşacaklar. Arabada iken sürükleyecek yani.

Kural ihlali durumunda gerekli ss'leri alarak hatta onun öncesinde çatışma durumu olduğunda genellikle admin ekibinden herhangi bir admin spec'lediği için gerekli cezayı verir. En olmadık şekilde /rapor komutunu kullanabilir yine bunu da yapmazsanız oyuncu şikayetleri bölümünü meşgul edebilirsiniz.
Ve şöyle birşey var ki ben çatışıyorsam zaten benim arkadaşım yanımdadır discord'da değil ve gerçekçi olursak çatışma'da arkadaşımı kaçıracağım diye benim bile yaralıya düşmem söz konusu. O role kimsenin girişeceğini sanmam ve Arkadaşımı yaralıya düştükten sonra başka bir yere götürüp yaralı rolü yapmak benim en doğal hakkımdır. Saygılar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 11.11.2019 01:17

Kural ihlali durumunda gerekli ss'leri alarak hatta onun öncesinde çatışma durumu olduğunda genellikle admin ekibinden herhangi bir admin spec'lediği için gerekli cezayı verir. En olmadık şekilde /rapor komutunu kullanabilir yine bunu da yapmazsanız oyuncu şikayetleri bölümünü meşgul edebilirsiniz.
Ve şöyle birşey var ki ben çatışıyorsam zaten benim arkadaşım yanımdadır discord'da değil ve gerçekçi olursak çatışma'da arkadaşımı kaçıracağım diye benim bile yaralıya düşmem söz konusu. O role kimsenin girişeceğini sanmam ve Arkadaşımı yaralıya düştükten sonra başka bir yere götürüp yaralı rolü yapmak benim en doğal hakkımdır. Saygılar.

Admin 7/24 seni mi izleyecek :) . Ayriyetten çatışmada adamlar senin kaçtın mı kaçmadın mı diye bakmıyor. Kendi can güvenliğini savunuyorlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

JSW

*
#6 - 11.11.2019 01:23

Admin 7/24 seni mi izleyecek :) . Ayriyetten çatışmada adamlar senin kaçtın mı kaçmadın mı diye bakmıyor. Kendi can güvenliğini savunuyorlar.
Farkında isen 7/24'ten bahsetmiyorum. Oyun içinde birçok kez rapor komutunu kullandım ve dm atma gibi trolling gibi komutlarda birliğimdeki kişilere zaten izlediklerini bizzat ben biliyorum, aynı şekilde rapor attığımızda raporun geri çevrilmediği yada bakılmaması gibi bir durum olmadı hiç. Senin mantığına gelirsek de kişi'yi yerden kaldırma rolü ile taşısak sadece A ve D harfleri ile Space tuşu kombinasyonuna bakar kaçması, sence hangisi daha mantıklı şuan?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 11.11.2019 01:43
Açıkçası bu sistemin açığını bugün bile, suda bayılmış olan bir suçluyu sürükleme rolü yaparken hissettim. Kural ihlali yapmak isteyen kişiler, sistemsel baygınlıkları bittiğine space spamleyerek de bunu başarabilirler. "Rol yapmak istemeyenler kötüye kullanabilir" diyerek rol yapmak isteyenlerin rollerini olumsuz etkileyecek kısıtlamalar getirmeyi mantıklı bulmuyorum; bunun için çözümün engellemekte değil, şikayet etmekte olduğunu düşünüyorum. Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

JSW

*
#8 - 11.11.2019 01:50
Açıkçası bu sistemin açığını bugün bile, suda bayılmış olan bir suçluyu sürükleme rolü yaparken hissettim. Kural ihlali yapmak isteyen kişiler, sistemsel baygınlıkları bittiğine space spamleyerek de bunu başarabilirler. "Rol yapmak istemeyenler kötüye kullanabilir" diyerek rol yapmak isteyenlerin rollerini olumsuz etkileyecek kısıtlamalar getirmeyi mantıklı bulmuyorum; bunun için çözümün engellemekte değil, şikayet etmekte olduğunu düşünüyorum. Destekliyorum.
Böyle yapan biri yüzünden bıçağımı kaybettim Sayın Memurum, destek için teşekkürler  :) ::)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok