Konu: [22.05.2022] Armen Ishkhanian - Fear Roleplay  (Okunma sayısı 165 defa)

#0 - 22.05.2022 15:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Armen Ishkhanian @phobia

Olaya dahil olan şahit karakter adı: castucci-southside üyeleri, ss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: fear rp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vurulunca yerde küfürler, hakaretler etmeye başladı. Onaylı hoodun içinde FearRoleplay yapması gerekiyor. Bu durumdan mütevellit şikayet açmayı uygun buldum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Karşı tarafın toxicleşmeden gerekli kanıtlarla savunma yapmasını rica ediyorum, flood yapmayalım ve bir an önce sonuçlansın şikayet. İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 22.05.2022 15:55 GunPowder »

#1 - 22.05.2022 16:38
Gennady diye birine polislerle olan çatışmadan sonra bizi mermiciye götürmesi için aracı verdik, bizi Castucci hooduna götürdü ve sebepsiz yere vurulduk. Bende böyle bir şey beklemediğim için chatten öyle yazdım. Ani bir şey, sinirimden dolayı.

#2 - 22.05.2022 21:24
Gennady diye birine polislerle olan çatışmadan sonra bizi mermiciye götürmesi için aracı verdik, bizi Castucci hooduna götürdü ve sebepsiz yere vurulduk. Bende böyle bir şey beklemediğim için chatten öyle yazdım. Ani bir şey, sinirimden dolayı.

Selamlar, "sebebsiz yere vurulduk" cümlene yanıt vermek istiyorum. O saatlerde maalesef bulunduğunuz oluşumla savaştaydık ve hoodda silahlı görülüp vurulmanız olağan bir durumdu. Talihsiz yakalanmışsınız ve buna yapacak hiç bir şey yok, her şey IC gerçekleşti. Savunman için teşekkür edip yönetici kararına bırakıyorum. İyi forumlar.

#3 - 23.05.2022 11:49
Arman Ishkhanian @phobia karakteri Fear-RP kural ihlalinden cezalandırılacak. Ani sinirinizi oyundaki karakterinize yansıtmamaya çalışın. İyi forumlar.