Konu: IMVU skinlerini kullananlar ve yapanlar  (Okunma sayısı 2743 defa)

#20 - 28.05.2022 14:29
Imvu attıran Imvu oynasın, orada hem chatbox felan var.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 28.05.2022 16:41
Bu adamların konusunu açıp ilgi göstermen hata. Bir tane şişman ya da çirkin rol yapan adam göremedik şu RP piyasasında.
ne vereyim abime Ukeme var
 Muruj var
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 28.05.2022 16:53
IMVU'dan saç çekersin, kolye çekersin, takı falan çekersin anlarım da tüm bir skini imvu üstünden çekmezsin be abi. Günümüz şartlarında çeteleşme rollerinde yeni jenerasyonun giyim tarzı ortada, üstüne işe rasta girince dff'in içinden çıkamıyoruz. Benim sadece kafam 300kb zaten :(

imvu skinleri yasaklansın, hepsi silinsin, püüü yazıklar olsun falan demiyorum ama şu saatten sonra tüm bir imvu skin attırmak bence yasaklanmalı. Aynı 800txd 800dff olayı gibi bu saatten sonra kimse imvu skin attırmamalı.

Birde şu skin işini 600dff 600txd yapsak çok güzel olurda işte  :'(
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 28.05.2022 19:19
IMVU'dan saç çekersin, kolye çekersin, takı falan çekersin anlarım da tüm bir skini imvu üstünden çekmezsin be abi. Günümüz şartlarında çeteleşme rollerinde yeni jenerasyonun giyim tarzı ortada, üstüne işe rasta girince dff'in içinden çıkamıyoruz. Benim sadece kafam 300kb zaten :(

imvu skinleri yasaklansın, hepsi silinsin, püüü yazıklar olsun falan demiyorum ama şu saatten sonra tüm bir imvu skin attırmak bence yasaklanmalı. Aynı 800txd 800dff olayı gibi bu saatten sonra kimse imvu skin attırmamalı.

Birde şu skin işini 600dff 600txd yapsak çok güzel olurda işte  :'(

saç çekmezsin kanka ya sampa uymuyor saçlar
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
KSZ,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 29.05.2022 04:48
Uzaklara gidelim, on yıl öncesine.

On yıl önce sunucularda özel skin mantığı yoktu, SAMP'da ne varsa onu kullanıyorduk. Sonralardan birileri skin ekletmeyi öğrendiler.(Yalnızca kendin görebildiğin türden) ve öğrettiler. Daha sonra bu sunuculara da geçti.

O zamanlarda kendi karakterine low polyden hafif bir tık üst diyebileceğimiz çözünürlükte bir skin yüklediğinde insanlar seni yuhlar, seninle dalga geçerlerdi. Sonra özel skinler sunucular vasıtasıyla yaygınlaştı ve normalleşti. Şimdi de başımıza bu imvu belası çıktı, bu sefer de bu yuhlanıyor ve dalga geçiliyor. Zamanla bu da normalleşecektir.

Yönetici Thorin olarak değil, başından beri bu platformun sakinlerinden yalnızca biri olarak konuşmak gerekirse, imvu skinleri bana da biraz aşırı ve cringe geliyor. (Ayrıca zamanında sunucuya da çok yük verdiler.)

Konuyla alakasız birkaç düşünce daha,

* uzandı ve dostuna selam verdi.
* şöyle bir etrafına baktı, yakışıklı suratını aynadan süzdü.
*do bir doksan boyunda kaslı bir adam, harika görünüyor.

vb. emotelar...siz tarif etmek istediğim emote tarzlarını anladınız. Bu emoteların da geçmişte rol yaptığınız bir ortamdan yazılmasıyla pek çok eleştiri&yuhlama&hakaret PM'leri alırdınız ve dışlanıp dalga geçilirdiniz. Şimdi ise çok normalleşti, yine desteklemiyorum, ama oluyor ve olmaya aynı zamanda zamanla normalleşmeye devam edecek.

Kıssadan hisse, zamanı ve gelmekte olan değişimi, kitlelerin istediği değişimleri bazen sadece durduramazsınız.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Stoppersingle,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 29.05.2022 11:29

Normal de bir başkası olsa bir şey söylemezdim ama skin atamadığı için rol yapamayıp skin attıktan sonra rol yapabildiğini söyleyen birisin, rol bilgisi olmadan skinle o eksiği kapatan insanlardan bahsediyor o, çoğu noktada haklı.
Konu dışı kalacak ama tam olarak kurduğun cümleyi anlayamadım. "skin atamadığı için rol yapamayıp skin attıktan sonra rol yapabildiğini söyleyen birisin" kısmında bu sözü benim için söylediğini düşünerek yazıyorum; Thorin'in iletisinde bahsettiği dönemden önce samp topluluğundaydım. (yani 0.3DL yamasından önce) 0.3DL yamasıyla birlikte sunuculara skin ekletme gibi gibi şeyler eklendi. Yani default samp skinleri dışında hiç bir skin o zamanlarda yoktu ve benim bir insanla Skinine göre rol girdiğimi ima etmek istiyor gibisin. Yeni bir oyuncu değilim, oynadığım dönemde böyle skinler bile yoktu ve benim bir insanı skinine göre yargılamam mantıksız kaçıyor çünkü yıllarca default skinlerle rol yapmışım buna alışmışım ve şimdi bu skinler çıktı diye default skinleri yuhlamam çok mantıksız bir şey. Cümlenden tam anlam çıkaramadım kendimi açıklama gereği hissettim sana sallamıyorum yanlış anlama.  :sampanya: :palmiye:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#26 - 29.05.2022 13:08
imvudan çektim yeni skin :)  :-* ??? ::) ;) O:-)

@Linna  dostumu artık kınamıyorum, onu tebrik ediyorum. Skinim olduğu için 30m param var. Freeroam men, yeah!
« Son Düzenleme: 29.05.2022 13:10 KSZ »
Haha
27
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Linna, Elysif, Realin, Efecho, hako klopf klopf,
marcus61, ephedrine, Flexs-0,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

3CQ

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#27 - 29.05.2022 19:39
IMVU skinler normalleşmemeli, normalleştirilmemeli... Şu zamana kadar atılan IMVU'ları ellemeden ((çünkü çok fazla var >:() bir daha IMVU skin yüklenmesini önlemek lazım. PC'im genel olarak stabil 60FPS'i destekliyor SAMP'da ama Vice'da destekleyemiyor, ciddi FPS sorunu yaratıyor. Yüklemeyin, yüklettirmeyin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#28 - 29.05.2022 20:54
10lu skin paketimi sadece 1 tane 3mblık imvu skini atarak kullanmama izin vermediler  :'( :'( :'( 700 vpm bosa gitti
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#29 - 30.05.2022 18:22
Uzaklara gidelim, on yıl öncesine.

On yıl önce sunucularda özel skin mantığı yoktu, SAMP'da ne varsa onu kullanıyorduk. Sonralardan birileri skin ekletmeyi öğrendiler.(Yalnızca kendin görebildiğin türden) ve öğrettiler. Daha sonra bu sunuculara da geçti.

O zamanlarda kendi karakterine low polyden hafif bir tık üst diyebileceğimiz çözünürlükte bir skin yüklediğinde insanlar seni yuhlar, seninle dalga geçerlerdi. Sonra özel skinler sunucular vasıtasıyla yaygınlaştı ve normalleşti. Şimdi de başımıza bu imvu belası çıktı, bu sefer de bu yuhlanıyor ve dalga geçiliyor. Zamanla bu da normalleşecektir.

Yönetici Thorin olarak değil, başından beri bu platformun sakinlerinden yalnızca biri olarak konuşmak gerekirse, imvu skinleri bana da biraz aşırı ve cringe geliyor. (Ayrıca zamanında sunucuya da çok yük verdiler.)

Konuyla alakasız birkaç düşünce daha,

* uzandı ve dostuna selam verdi.
* şöyle bir etrafına baktı, yakışıklı suratını aynadan süzdü.
*do bir doksan boyunda kaslı bir adam, harika görünüyor.

vb. emotelar...siz tarif etmek istediğim emote tarzlarını anladınız. Bu emoteların da geçmişte rol yaptığınız bir ortamdan yazılmasıyla pek çok eleştiri&yuhlama&hakaret PM'leri alırdınız ve dışlanıp dalga geçilirdiniz. Şimdi ise çok normalleşti, yine desteklemiyorum, ama oluyor ve olmaya aynı zamanda zamanla normalleşmeye devam edecek.

Kıssadan hisse, zamanı ve gelmekte olan değişimi, kitlelerin istediği değişimleri bazen sadece durduramazsınız.
Doğru bir yazı olmuş ancak Imvu skinler maalesef alışılmamalı. FPS değerleri, rollerin ciddiyeti ve geriye kalan birçok şeyi bozuyor bu durum. Bu tür skinleri yapan kişilerden skin yapımcısı alınmalı, gerçekten bence bu skinler rollere zarar veriyor. Umarım bunun için harekete geçilir, geçilse bile önüne cidden geçilecek kurallar koyulmalı, en azından bunu oylamaya sunsak çoğu oyuncu hak verir. Bu tür olaylara milletin tahammülünün kalmaması gibi, rollerde kendilerini ilah gibi göstermelerinin de bir manası yok. Imvu skin yapımcılarına yaptırım uygulanmalı, oyuncu olarak benim görüşüm bu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok