Konu: IMVU skinlerini kullananlar ve yapanlar  (Okunma sayısı 2744 defa)

#10 - 24.05.2022 14:04
Açıkçası realist değil ve herkes barbie bebekler gibi duruyor, gerçek hayatta bu tarz şeyler ancak plastik cerrahi operasyonlarla oluyor. Günümüzde de ne kadar sağlıksız olduğuna şahit olduk, herkesin karizmatik, güzel, kusursuz olmasına hiçbir şey demiyorum, geneli böyle. Bu bir oyun belki ama realist durmuyor, boyutlar da büyük. IMVU'nun bana kalırsa olmaması daha iyi, bu oyunun olayı zaten default olması, yine custom headler olsun ama herkes barbie gibi takılmasın. Çirkin, kalitesiz, HD olmayan skinler görmek realist açıdan inanıyorum ki daha iyi, güzel olacaksa bile low olmalı.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Dusty, SlayertheBeast,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 25.05.2022 11:23
imvu skinini hoş sanıpta yükletenler varsa yazık vallah benim hoşuma gitmiyor çok kötü ve iğrenç gözüküyor sampa uyarlı bir şey değil bu imvu artık anlayın  :garip:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 27.05.2022 02:24
parlayıp parlamamasının sebebi imvudan skin için çekilen materyalle hiç gram alakası yok ekstrem durumlar haricinde, vertex başına üzerine düşen gölge ve aydınlatma ayarlarını becerememiştir o skin maker kimin skinini öyle yapmaya becerdiyse sen rahatsız olduysan zaten o kişinin bilgi hakkında hiç konuşmak istemiyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 27.05.2022 02:31
yukarıda @Linna 'nın da dediği gibi skini olan insanların farklı bir oynayış tarzına geçmesi gerçekten gülünç kaçıyor. İnsanların IMVU skin yükletmelerine bir şey diyemiyoruz, karşıyız ama elimizden bir şey gelmiyor. Yüklettikten sonra sanki birden bire yücelmiş tarza geçmeleri komik kaçıyor gerçekten.
Rol yapsan iki satır chat dökemeyecek insanların imvu skini yükletince sanki yüce bir varlıkmış gibi davranmaları gerçekten yoruyor insanı.
Haha
2
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Linna, Voilancy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Linna, Voilancy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 27.05.2022 12:34
Yani bu kadar güzel olmak istiyorsanız daha farklı şeylere yönelebilirsiniz. IMVU skinlere baktığımda ciddi anlamda gerçekten skinlerde kusur yok. Yani biraz daha gerçekçi skinler yaptırsanız ne olur ki? Karakterlerin yüzünde bir çil, bir sivilce, bir leke hiçbir şey yok hepsi melek. Vice cennet sanki kızları melek olarak takılıyor. Bana açıkcası çok saçma geliyor. Roleplay yapıyoruz, arkadaşların yukarıda da bahsettiği gibi IMVU veya SIMS oynamıyoruz. Bence IMVU ve benzeri tüm skinler silinip yasaklanmalı roleplay kurallarını ihlal etmektedir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#15 - 28.05.2022 06:27
arkadaşlar.

imvu çok iyi bir şey.

lütfen kıskanmayın.

(ayrıca yeni yükleteceğim skin ektedir. inanmayacaksınız ama skin 205kb :) demek ki isteyince oluyormuş. @renaxthefinest yaptı...! buskinleçokgüzel rolleryapmayıdüşünü yorum......!!!! üstelik color mod ve enb priv, istemeyin... :d )

Spoiler: GösterGizle

lütfen bizi rahat bırakın. kıskanmayın. bu bir hayat tarzı. yaşam stili. özgür irade. hür yaşam ve özgürlükçü laik düşünce yapısı. karışmayın. skinleriniz kötü. bizim çok iyi.

tesekurler.

ayrıca @Linna'yı kınıyorum. benimle oyun oynayacaksanız fanlarınız 395 kmh ile dönmek zorunda. fps değeriniz düşecek. iyi rolcüyüm, buna katlanın. size görüntü şöleni sunuyorum. nankörlük etmeyin!

« Son Düzenleme: 28.05.2022 06:29 KSZ »
Mükemmel
1
Haha
10
Like
1
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
babbiribubbub,
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Linna, Voilancy, Heaven schon gehesen, Vicolays, Rousseau, volooloo, Cross, ba2handro,
marcus61, ephedrine,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Linna,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 28.05.2022 09:25
@renaxthefinest bu ve bunun gibi arkadaslar para kazanmamalı diyecegim de cok iyi olmus. Imvu skin attırırım artık, ellerine saglik dostum bu arada colormod , enb'lerin dosyalari bende var. İsteyene dosyalarini atarim, cok ıyı  skın olmus
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 28.05.2022 10:01
#imvumadokunma
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 28.05.2022 10:37
Hocam imvu skinler dersek çok geniş bir çerçeveden bakıyoruz. İmvu girl skinler bence eklenmemeli. Birde oyunun temasını bozmayan ve imvu olduğunu bile hissettirmeyen basit samp texture'ü gibi diyebileceğimiz imvu skinler var. Bunların kullanılmasına karışılmamalı diye düşünüyorum.  :colt:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#19 - 28.05.2022 11:40
Hocam imvu skinler dersek çok geniş bir çerçeveden bakıyoruz. İmvu girl skinler bence eklenmemeli. Birde oyunun temasını bozmayan ve imvu olduğunu bile hissettirmeyen basit samp texture'ü gibi diyebileceğimiz imvu skinler var. Bunların kullanılmasına karışılmamalı diye düşünüyorum.  :colt:
imvu skinlerin hepsi yasaklanmalı bro, burası farklı bir platform. Rol akışını çok bozuyor, texture çekecek başka bir yer yok mu? Örneğin ben tişört texturelarımı veya birçok texture'u gerçek kıyafetlerden çekiyorum, Nike , vlone vb ünlenmiş markaları tercih ediyorum. Bunu tercih etmek zor mu? Değil, Imvu'da ne arıyor millet? Aramayın abicim, rol bozuluyor rol. Imvu skını olup iki kelime edemeyen insan var, skin yapımcıları da dahil. Imvu kullanan skin yapımcılarına da bir engel getirilmeli, bu kötü bir olay.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok