Konu: [13.05.2022]Keefe Lane - Powergaming, Samp fiziklerinden yararlanma  (Okunma sayısı 85 defa)

#0 - 13.05.2022 23:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keefe Lane. Forum ismini bulamadım.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Darnell Langston

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.

Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

Çeşitli sebeplerden dolayı karakterle alakasız skin kullanmak, yani fiziksel özelliklerinizi aniden değiştirmek aynı şekilde bu kuralı ihlal eder. (Örnek: Çatışmada hitbox küçük olduğu için küçük boylu veya zayıf skinler kullanmak, beyaz olmasına rağmen siyahi skin kullanmak veya tam tersi, vb.)

4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi shotgun ile memurları yaraladıktan sonra bisikletle kaçmaya başladı ve kaçarken samp fiziklerinden yararlanarak gerçek hayatta yapılamayacak zıplayışlar ve atlayışlar gerçekleştiriyor. İkinci videoda ise çok yüksek bir yerden zıplıyor fakat bir şey olmamış gibi devam ediyor. Buda powergaming kapsamına giriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/q41to0 https://streamable.com/jb3aex
Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 14.05.2022 02:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keefe Lane. Forum ismini bulamadım.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Darnell Langston

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.

Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

Çeşitli sebeplerden dolayı karakterle alakasız skin kullanmak, yani fiziksel özelliklerinizi aniden değiştirmek aynı şekilde bu kuralı ihlal eder. (Örnek: Çatışmada hitbox küçük olduğu için küçük boylu veya zayıf skinler kullanmak, beyaz olmasına rağmen siyahi skin kullanmak veya tam tersi, vb.)

4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi shotgun ile memurları yaraladıktan sonra bisikletle kaçmaya başladı ve kaçarken samp fiziklerinden yararlanarak gerçek hayatta yapılamayacak zıplayışlar ve atlayışlar gerçekleştiriyor. İkinci videoda ise çok yüksek bir yerden zıplıyor fakat bir şey olmamış gibi devam ediyor. Buda powergaming kapsamına giriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/q41to0 https://streamable.com/jb3aex
Ek açıklamalar(varsa): N/A

1. Shotgunla PD memurlarına sıktığıma dair bir kanıt istiyorum çünkü öyle bir olay yok kişi hiç bişey bilmeden yalan yanlış forum açıyor. Benim shotgunla görülme olayım aynen şöyle ; Polis ekipleri Gri savanna marka aracı kovalıyordu bu araçta ben bisiklette shotgunla giderken bana çarptı bende düştüm, PD ekipleri shotgun marka silahımı görmeden devam etti arkadan gelen ekip araçları görüp kovalamaya başladı. Ekiplere shotgunla ateş açmadığım şuradanda bellidirki kişiler bana sıkmak yerine camdan beanbang ile driveby'a çıkıp yakalama çalışıyorlar (Benim bildiğim kod 0 verilir ve ateş izni alınır.)

2. Kişinin attığı 1. videoda yüksek bir yerden zıplamadığım görülmekte ondan dolayı kişinin IC olarak "aYNEN AYNEN" yazmasını anlamsız buldum sadece çok sinirlendi sanırım bu yaptığıma :) atılan 2. videoda biraz yüksekten atlamışım ama "OHA BUNU NASIL YAPABİLİR O YÜKSEKLİKTEN ATLAYIP NASIL BİŞEY OLMADI!" denicek kadar yükseklik değil, şahsi görüşüm. (Polislere sıktığıma dair lütfen kanıt atabilirsmisin? çünkü özel skinim hani videoda yansır zaten görmek istiyorum ne zaman sıkmışım benim neden haberim yok  :D) Olay anlattığım gibi oldu, sonuçlanabilir.

#2 - 14.05.2022 11:06
Bilmiyorum, sen ikinci videodaki hareketini yaptıktan sonra seni kovalamaktan vazgeçtik zaten. Ardından yaralı memur var diye sinyal felan açıldı senin sıktığını düşündüm. Çünkü yaralıların yaralandıkları silah türü shotgundu sen sanmışım dediğin doğru olabilir. Fakat birincide de ikincide de yapamazsın gerçek hayatta. Üstünde silah vesaire varken bunu yapan birisinin videosunu yap direkt kapatıcam şikayeti.

#3 - 16.05.2022 10:36
Merhabalar, polise sıkmanıza dair bir kanıt olmasada polisten kaçtığınız bariz belli ve birinci video olmasa bile ikinci videoda bu spor ile ilgilenmiyorsanız o yükseklikte bir yerden atlamanız da pek mümkün değil. Bu sebep ile karakteriniz ceza alacak.