Konu: [13.05.2022 - Gennady Ginsburg] Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 650 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.05.2022 20:42
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gennady Ginsburg @'Dusty
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motorumla gezerken peşime polis takıldı üzerimde silah olduğu için haliyle kaçtım. 10 dakika sonra beni tekrar buldular kovalamaca başladı, ekibi kanala çekip sıkıp kaçmayı planlıyordum Gennady'nin karakterine ateş etmeme rağmen animasyona giriyor fakat canı gitmiyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 14.05.2022 00:06
24 saat içerisinde gerekli kanıtlar ile beraber savunmamı yapacağım.

#2 - 14.05.2022 01:34
Öncelikle selam,

Neden tarafıma böyle bir şikayet açıldı anlamış değilim.  :manifdog  Her neyse, fazla uzatmayacağım.

Öncelikle oynadığımız oyunun GTA SA & SA-MP olduğunu unutmayalım. SA-MP gibi bir oyunda, bir çok bug bulunuyor ve bunlar bazı oyuncular tarafından hile olarak algılanıyor. (( Şuanda olduğu gibi . ))  Gennady Ginsburg karakterine ve yanındaki stajyer memura sıkma pozisyonunuz bir bug animasyonu içerisinde ve kendi videonuzda da görüldüğü üzere Shotgun saçmaları bugda olduğunuzdan dolayı karakterlere yansımamakta.

Alta sunduğumuz videoda, karşı taraf (( sizin )) bugda olduğunuzdan dolayı hem mermi yemiyorum, hem de mermi yemiyorsunuz.
Onun haricinde, karakterimin 20-20 kas gücünün olmasıyla beraber 156 can, armor ile beraber toplamda 256 can ile beraber savaşmaktayım.

Yani kısacası burada herhangi bir hile durumu söz konusu değil, sadece SA-MP'n bir bugı olduğundan dolayı her iki tarafta mermi yememekte.

Kanıt; https://streamable.com/qbhbbe

#3 - 14.05.2022 01:37
Bununla beraber; Kovalamaca sırasında tek kişi varken sıkıldığı zaman ise üç kişi bulunuyor + olarak DDipsy adlı kullanıcının kanıt olarak sunduğu videoda c-bug yaptığı da belli olmakta

#4 - 14.05.2022 13:28
Bununla beraber; Kovalamaca sırasında tek kişi varken sıkıldığı zaman ise üç kişi bulunuyor + olarak DDipsy adlı kullanıcının kanıt olarak sunduğu videoda c-bug yaptığı da belli olmakta

c-bug dediğin şey ayakta ateş edip eğilip tekrar yerde eteş etmek, videomda siper almak için eğiliyorum c bastığımda ateş etmiyorum bile.

#5 - 14.05.2022 13:31
Öncelikle selam,

Neden tarafıma böyle bir şikayet açıldı anlamış değilim.  :manifdog  Her neyse, fazla uzatmayacağım.

Öncelikle oynadığımız oyunun GTA SA & SA-MP olduğunu unutmayalım. SA-MP gibi bir oyunda, bir çok bug bulunuyor ve bunlar bazı oyuncular tarafından hile olarak algılanıyor. (( Şuanda olduğu gibi . ))  Gennady Ginsburg karakterine ve yanındaki stajyer memura sıkma pozisyonunuz bir bug animasyonu içerisinde ve kendi videonuzda da görüldüğü üzere Shotgun saçmaları bugda olduğunuzdan dolayı karakterlere yansımamakta.

Alta sunduğumuz videoda, karşı taraf (( sizin )) bugda olduğunuzdan dolayı hem mermi yemiyorum, hem de mermi yemiyorsunuz.
Onun haricinde, karakterimin 20-20 kas gücünün olmasıyla beraber 156 can, armor ile beraber toplamda 256 can ile beraber savaşmaktayım.

Yani kısacası burada herhangi bir hile durumu söz konusu değil, sadece SA-MP'n bir bugı olduğundan dolayı her iki tarafta mermi yememekte.

EDITLI VIDEO/ERKAN GÖRÜNTÜSÜ

Şikayet ve savunma için kullanılan kanıtlarda ses harici edit bulunmamalıdır. Kanıt niteliği taşıyan görüntülerde en ufak bir oynama tespit edilirse (Hud kapatma, saat kapatma vesaire...) kanıt geçersiz sayılır, şikayet düşer.

Support birisi bunun farkında olmalı

#6 - 14.05.2022 14:49
Öncelikle selam,

EDITLI VIDEO/ERKAN GÖRÜNTÜSÜ

Şikayet ve savunma için kullanılan kanıtlarda ses harici edit bulunmamalıdır. Kanıt niteliği taşıyan görüntülerde en ufak bir oynama tespit edilirse (Hud kapatma, saat kapatma vesaire...) kanıt geçersiz sayılır, şikayet düşer.

Support birisi bunun farkında olmalı
Tekrardan merhaba,

Videonun neden kırptığıma gelecek olursak; Bir VCPD oyuncusu olarak, chatlog içerisinde geçen metinleri, cümleleri, mix olmaması göstermemek adına kapattım. Arka plana müzik koymamın sebebi ise, ViceSquad discord adresinde moderatör toplantısı içerisindeydim ve arkada duyulan sesleri o yüzden kapatıp rastgele bir müzik koydum. Şikayet içerisinde " Vuruyorum fakat canı bir türlü inmiyor, düşmüyor " cümlesinden dolayı sadece can barı yerini koydum. Eğer videonun tam bir versiyonun yetkililer tarafından istenilirse atabilirim fakat buraya kural ihlali olmaması adına maalesef atamam.
« Son Düzenleme: 14.05.2022 18:36 'Dusty »

#7 - 15.05.2022 22:57
Tekrardan merhaba,

Videonun tam olarak bu kısmı incelediğiniz zaman fark edeceksiniz ki Deagle ile karşı tarafa sıktığım mermi, bahsetmiş olduğum SAMP bugından dolayı motora çarpıyor ve kişiye isabet etmiyor. Tam olarak da karşı tarafında art arda yapmış olduğu ve tarafıma açılmış olan " Hile Şikayeti " tam olarak da bunu gösteriyor. Yani kısacası; DDispy, Gennady karakterine sıkarken, c-bug yaptığından dolayı shotgun saçmaları sürekli motora çarpıyor ve Gennady karakterine herhangi bir mermi gelmiyor. Zaten DDispy'in atmış olduğu video da ayaktayken sıktığında mermiler Gennady karakterine isabet ediyor.

Sonuçlanabilir, @Lia
« Son Düzenleme: 15.05.2022 23:04 'Dusty »

#8 - 17.05.2022 23:50
Tekrardan merhaba,

Videonun tam olarak bu kısmı incelediğiniz zaman fark edeceksiniz ki Deagle ile karşı tarafa sıktığım mermi, bahsetmiş olduğum SAMP bugından dolayı motora çarpıyor ve kişiye isabet etmiyor. Tam olarak da karşı tarafında art arda yapmış olduğu ve tarafıma açılmış olan " Hile Şikayeti " tam olarak da bunu gösteriyor. Yani kısacası; DDispy, Gennady karakterine sıkarken, c-bug yaptığından dolayı shotgun saçmaları sürekli motora çarpıyor ve Gennady karakterine herhangi bir mermi gelmiyor. Zaten DDispy'in atmış olduğu video da ayaktayken sıktığında mermiler Gennady karakterine isabet ediyor.

Sonuçlanabilir, @Lia

Shotgun saçması sadece bir defa motora çarpıyor, saniye 0:05 dikkatli izlenilirse fark edilir.

Spoiler: GösterGizle

#9 - 23.05.2022 15:10
Merhaba, incelendi.

Şikayette herhangi bir hile kullanımı tespit edilmedi.