Bence sağlam bir oluşum olacağa benziyor, sadece tek dikkat edilmesi gereken şey biraz ssler, ss'in içinde olan roller maalesef neden bu tanıtımda bu ss var? Dedirtiyor, onun haricinde umarım tutan bir oluşum olur. Ben baya takip ediyorum. 
Gerek illegal rol yasağı, gerek yeni açılan bir birlik olduğu ve oyuncu birliğinden farksız olduğu - olacağı için tanıtım açılır açılmaz forumda ekran görüntüleriyle rol yapmak istememizden kaynaklı. Ayrıca da oyuncu yönünden baktığımız zamanda illegal rol yasağı ve belirli yasakların bulunması sebebiyle oyuncularda ve birlikte genel anlamda biraz isteksizlik olabiliyor. Belirli süre geçtikten ve birlik gerçekten bir tayfa ( crew ) olarak rol yapmaya başladıktan ve roller genel anlamda şekillendikten sonra daha iyi yansıyıp ekran görüntüleri çıkacaktır. Yukarıda da bahsettiğim gibi, birlik tanıtımı açılır açılmaz ss rolcülüğüne bürünmek biraz mantıksız olurdu. Yoksa gerek hayali gerek 3-5 karakter ile illegal rollere veya benzer diğer kapsamda rollere pata küte giriş yapıp ss editlemeyi herkes yapabilir. Ama eleştirilere elbetteki açığız, ekip olarakta benzer eleştirileri daha dikkate alıp ekran görüntülerine dikkat edeceğiz. Yorumun içinde ayrıca teşekkür ederiz, iyi forumlar
@Voilancy