Konu: Gennady _Blessed spread  (Okunma sayısı 945 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.05.2022 01:53
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gennedy_Blessed @ @Richo0
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ @yayikayran
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss de var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Arkadaş beni 20 metreden vuruyor ama maalesef video kaydım bulunmuyor ve sonrasında arkadaşımı aynı adam damage vuruyor ve video ya bir bakın. Adam pompalıyı dg yapmış.

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): gereken ceza

#1 - 13.05.2022 01:55
okunmuş shotgun ellam

Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 13.05.2022 02:01 wercheg »

#2 - 13.05.2022 03:35
Öncelikle selam, yasaklı program kullandığım iddia edilmiş. Tabi ki her savaşta olduğu gibi videom açık ve kanıtlarım oldukça net.

Videoda gördüğünüz gibi attığım hitler çok normal ve şüphe duyulucak bir durum gözükmüyor, şikayet açan arkadaşa attığı videodan on saniye sonra 8 hit atıyorum.
Aslında savunma yapmama gerek bile duymuyordum, o kadar yetersiz bir hile ve bugger şikayeti. Videom tertemiz ve oyunum sorunsuz, gerekli tüm kontroller yapılabilir.
Ek olarak tek tuşla kapanıp açılmasına rağmen spread olsam ekranda aktif veya in aktif diye uyarı çıkardı bilen bilir.

Videolu kanıt:
« Son Düzenleme: 18.05.2022 01:18 Richo0 »

#3 - 13.05.2022 15:44
Dostum konuşma tarzını değiştimeni istiyorum ve sana şunu belitmek isterim ki video kaydın ile şuan kendin kanıtladın spread olduğunu.

Burda görüyoruz ki arkadaşımız fazlası ile uzaklaşmış ve shotgun oynayanlar bilirki bu mesafeden max 9-10 hit arası vurulabilir

Arkadaş video kaydı almış ve atmış, ne kadar güzel. Arkadaş bilmem kaç metreden vuruyor adamın kaç hit attığı bile gözükmüyor ama iki videoyu karşılaştırırsak ortada adamın spreak olduğu apaçık ortada.

Şimdi diyeceksinki, eğer spread varsa neden o araca ilk ateş ettiğim zaman 7 hasar vuruyorum? Dost cahil değiliz, spread bir tuş ile açıp kapanılabiliyor. Şuanda onunda kanıtı atacağım.

1. Bu adamın nereden ateş ettiğine bakın.

iki, arkadaşımın yediği hasara ve mermilere bakın.

Bu spread değilse, ne bu? Adam o kadar uzak ki ne kadar hasar vurduğu bile gözükmüyor ve hitmaker bile kullanmıyorsun.
« Son Düzenleme: 14.05.2022 15:03 becheldemirovski »

#4 - 13.05.2022 21:37
Bu savunma tarzı zaten tüm spread olanların savunması, yok  ben ilk defa duyuyorum falan filan. Video kayıtları ortada, adam savunma yaparken açık verdi. şikayet sonuçlanabilir @Lia
« Son Düzenleme: 13.05.2022 22:04 becheldemirovski »

#5 - 13.05.2022 23:16
tamam dost, ne anlatmaya çalışıyorsun anlamadım ama bi an sinirlendin gibi :-\

#6 - 13.05.2022 23:24
Alıntı
Hood basıyorsun orada on tane silahlı adam var, sadece kendinin göründüğü ve arkana bakmadığın bir video kaydı için hile tanısı koyuyorsun. Orada belirttiğim gibi birlik arkadaşlarım hoodu savunuyor ve heryerde cover alıyorlar etrafını düzgün bir şekilde kayıt altına alsaydın belki de onlara rastgelicektik. Spread felan kullandığım yok ayrıca ilk defa duyuyorum bunuda sizden öğrendim. Yetkili ekstra bir savunma isteyene kadar birlik arkadaşlarım ve benim tarafımdan bir ileti gelmicek teşekkür ederim.
Video bana ait, dediğin gibi arkama bakmadığımı söylemişsin. Şimdi ise etrafta bir sürü kişi olduğunu söylüyorsun, attığın videoda ise bana sıkan sensin. Bu ne yaman çelişki? Fazla uzatıyorsun, hızlıca sonuçlanabilir. Pompalıya 8x takmayı bırakmalısın.

#7 - 13.05.2022 23:29
Alıntı
Hood basıyorsun orada on tane silahlı adam var, sadece kendinin göründüğü ve arkana bakmadığın bir video kaydı için hile tanısı koyuyorsun. Orada belirttiğim gibi birlik arkadaşlarım hoodu savunuyor ve heryerde cover alıyorlar etrafını düzgün bir şekilde kayıt altına alsaydın belki de onlara rastgelicektik. Spread felan kullandığım yok ayrıca ilk defa duyuyorum bunuda sizden öğrendim. Yetkili ekstra bir savunma isteyene kadar birlik arkadaşlarım ve benim tarafımdan bir ileti gelmicek teşekkür ederim.
Video bana ait, dediğin gibi arkama bakmadığımı söylemişsin. Şimdi ise etrafta bir sürü kişi olduğunu söylüyorsun, attığın videoda ise bana sıkan sensin. Bu ne yaman çelişki? Fazla uzatıyorsun, hızlıca sonuçlanabilir. Pompalıya 8x takmayı bırakmalısın.
Şikayet açılacağını tahmin ettiğim için video kaydımı aldım tertemiz, videoda ki oyun gayet normal ve anlaşılır uzatmaya gerek yok.

#8 - 14.05.2022 00:52
Alıntı
Alıntı
Alıntı
Şikayet açılacağını tahmin ettiğim için video kaydımı aldım tertemiz, videoda ki oyun gayet normal ve anlaşılır uzatmaya gerek yok.
İlk olarak videonun bana ateş açtığından sonra netleşmesine mi güleyim, her attığının 45.9 olarak gelmesine mi güleyim bilemedim. Video kaydın ile kendinin temiz olmadığını kanıtladığın için teşekkürler, daha fazla ileti yollamayacağım.

#9 - 14.05.2022 15:03
Alıntı

Evet arkadaş bir çok şeyi silmiş, video dahil ama yedeklemiştim.

SİLİNEN VİDEO