Konu: [Tatar_Ruslanov - Adem_Balabanov - Zayn_Makhanov] Refuse RP - CK Kuralları  (Okunma sayısı 395 defa)

#0 - 13.05.2022 00:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tatar_Ruslanov  @blackisback / Adem_Balabanov @jeaxys Xatya_Ruslanov @Onyx
Zayn_Makhanov (NC attığı için forum ismi yok)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Poschevo üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.05.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Trolling + Reufe RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik içerisinde bir kaç rol oluyor ve ardından Sırp ekibini birlik yönetimi karar alıyor. Birlik içerisinde çatışma sonucunda Sırp ekibi CK oluyor ve CK olan karakterler role uymadan kalktıkdan daha sonra ayağa kalkarak CK olmamış gibi rol yapmaya devam ediyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Zayn_Makhanov CK olduğu görüntüler:
Spoiler: GösterGizle

Zayn_Makhanov Refuse RP sergilediği görüntü:

Adem_Balabanov CK olduğu görüntüler:

Tatar_Ruslanov CK olduğu görüntüler:

Tatar_Ruslanov ve Adem_Balabanov Refuse RP sergilediği görüntüler:

Ek olarak Xatya_Ruslanov karakteri düşerek CK olan Sırplar arasında. Resimde de gördüğünüz gibi olayın üzerinden 1 gün geçmiş ve aracı ile şehirde dolaşıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Gerekilen yapılsın. (Bazı yerleri siyah kutucuk ile kapattım, sebebi ise /sc chatden mesajların gelmesi)

« Son Düzenleme: 13.05.2022 19:26 raisko »

#1 - 13.05.2022 01:09
[Poschevo Üyesi Olarak]:

Merhabalar, Sırp ekibi için CK kararını bizzat yönetim verdi, teyit edebilirsiniz. Bahsi geçen kişiler CK olmasına rağmen Refuse RP sergilemektedirler. Ayrıca yönetimin CK izni verdiğine dair kanıt bulunmakta, ekteki görüntüde CK izni verildiğine dair bahsi geçen sohbeti görebilirisiniz.

CK izninin verildiğine dair kanıt: https://www.hizliresim.com/qw21lzs (Yönetim tarafından verildi.)

Yorumum ve ekleyeceklerim bu kadardır. İyi günler, keyifli roller.

#2 - 13.05.2022 08:53
Öncelikle selam, işten yeni döndüm ve form açıldığını duydum. Hesapta NC hakkı olmadığından dün değişemedim. Yanlış hatırlamıyorsam eğer ya soyadı Axmedov olan arkadaşa ya da onun yanındaki birine PM üzerinden bunu belirttim, CK olacağım o yüzden motora biniyorum, NC hakkım yok değişeceğim gibisinden. Şuan da an itibari ile ismim değişti. Kartta para olmadığı için o dakikada değişemedim, gidipte size 10 TL atsaydınız değişirdim gibisinden saçma sapan konular konuşmayacağım. Ortada bir rol vardı, rolüme uydum, eğer SS'ler sende var ise /do üzerinden ölüm tarihimi belirttiğim emote'u göreceksindir. Bir kontrol etmeni tavsiye ederim, sadece şahsıma açmamış olsanda, eğer şahsımla bir tartışma veya şikayet üzerine gireceksen. Discord üzerinden  JeaxyS#1903'e belirtirsen daha iyi olur, formda çok aktif olamıyorum çünkü. Zaten sana argo kelimeler kullanıp tersleyecek biri değilim. CK verildi, NC atıldı, Refuse RP'nin sebebi açıklandı. Var mı başka bir soru?

NC atıldığına dair kanıt;

#3 - 13.05.2022 13:18
Sunucuya girdiğiniz zaman şu kuralı kabul ederek karakter başvurusu yolluyorsunuz;

CK olduktan sonra o anlama gelmiyor "Araca binip silahı saklamak için eve gitmek" CK veren tarafın ölü karakteri gömme, kesme ve.s rollerini engellemeye gelip çıkartıyor böyle durumlar.

#4 - 13.05.2022 15:05
Dostum dediğim gibi, PM üzerinden bir arkadaşınıza belirttim de gittim. Çalışıyorum yukarıda yazdığım gibi, çıkmam gerekti, AFK bıraksam önünüzde daha mı iyiydi sence? Gel çok istiyorsan o rolü de yapalım çok mu gömmek istiyorsun? Uzaklaşmayan arkadaşlara gömme gibi bir rol yaptığınızı hatırlamıyorum. Üstelik sende vurulduktan sonra kalkıp dümdüz yürümedin mi? Anlamıyorum yani, dostça çözmeye çalışıyorum hala uzatmaya çalışıyorsun. Sende, Ivan'da kalkıp yürümediniz mi? CK izniniz verilmese bile yaralı olarak yerde kalmanız gerekmiyor mu? CK izni olayı ekstra saçmalık zaten, orada düşen herkes CK dendi, bu yüzden bu riske giriştik rolde. Saçma sapan işler çıkarmaya gerek yok, NC attım dostum. Rolü falan baltalamaya çalışmadım. Zaten gömmeyeceğinizi ikimiz de biliyoruz. Ayrıca senin düşmüş halinde var, sonrasında kalkıp peşimizden gelmedin mi?

Kanıt:

Bir incele, konu kapansın. Boşu boşuna uzatıyorsunuz.

#5 - 13.05.2022 19:26
Dostum amaç gömmek veya başka bir şey değil, sen bariz silahını kurtarmaya çalışmışsın. RefuseRP'ye girer her ne kadar çalışıyor veya işin olsa da.  :D

#6 - 13.05.2022 20:45
Kankam emin ol silahında değilim, silahı zaten verdim. Elkoyulmuş durumda şuan.

#7 - 13.05.2022 21:36
CK Rolü falan yapıldığı yok, Tatar karakterini boşu boşuna CK etmeye çalışıyorsun Raisko, yönetimin verdiği izin ben baygın değilken verilmiştir.
Benim baygın olduğum da yönetim herhangi bir CK izni vermedi, ve CK olmadığım için role devam ettim, ardından Tavern'de TATAR CK diye bir emote geldi.
Fakat o sırada baygın değildim.

CK rolü yapılmadı, beni iyileştirmeye götürdü sırp karakterler. Mesele şahit sunmak mı beyler? Şahit sunmamı istiyorsanız iletin bana. O esnada olan herkes buraya şahit olur. Tatar Ruslanov karakteri düşmeden önce Albert Axmedov'u baydı, Axmedov ve Tatar karakterleri baygın durumdayken yönetim herhangi bir CK izni vermedi.
Ben ve Axmedov ayıldıktan yarım saat sonra TATAR CK dendi. CK rolü sergilenmeden CK deniyor, ben baygınken Yönetimin CK diye bir emote atmadığını görüyorsunuz.
Emote de Khan Kozlov adlı kişi veriyor. Ve o şahıs yönetimde değil.

#8 - 14.05.2022 14:48
Ek olarak;

Tatar karakteri emek verilen bir karakter, aylarca uğraşılıp sırplar tarafından yönetime geçmiş bir karakter, bir emote ile CK edilmiyor.
Baygın olmayan, ayakta duran bir karaktere CK diye emote veriliyor. CK rolü yapılmadan, onaylı hood'dayız diye /do TATAR CK emotesi ile herhangi
bir karakter ölümü gerçekleşemez. Bir ölüm gerçekleşmesi için, karakterin baygın duruma getirilmesi gerekmekte. Diğer ekip üyeleri için de geçerli,
Orda bir iç savaş var. İç savaş da sadece baygın duruma düşen benim adamlarım değil, aynı şekil sizlersiniz.

+ Yönetim CK kararı verdi deniliyor, fakat Tatar karakteri baygınken değil, aygınken böyle bir karar veriliyor.
Tatar yere düşürüldüğü zaman, herhangi bir yönetim kararı tarafından CK denmiyor?

Tatar olay yerinden kaçıp iyileştikten sonra TATAR CK deniyor. Bunun tek bir amacı var tarafımca, kin gütmek.

#9 - 14.05.2022 14:51
Poschevo birliğinde Khan Kozlov ve diğer Tatar CK veya diğerleri için  emote veren herkes R19 ve üstü değildir yetkili arkadaşlar.
Biz düşürüldüğümüz zaman yönetim herhangi bir CK izni vermedi, bir kanıt sunarlarsa yine açıklama yapacağım. Konstantin Koslov adlı R19 Tatar CK diye bir emote
verdi bu doğru, fakat o emote ben aygın iken yaklaşık olaydan 30 dakika sonra verildi. Tatar aygınken CK edilemez, Tatar karakterine CK rolü sergilenmeden
Kafanıza göre CK edemezsiniz.