Konu: Khan_Kozlov DM  (Okunma sayısı 329 defa)

#0 - 12.05.2022 23:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Khan_Kozlov @ErikShelby

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Miran_Karanovic @Trexys

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.05.2022 21:39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, İdlegas'dan benzin alırken Khan_Kozlov adlı karakter sebepsiz yere ateş açıp karakterime CK ettirmeye  çalıştı aklı sıra. Sebebini sonradan öğreniyorum IC de Sırplar olarak Tatar karakteri ile geziyordum. Bu gün de sanırsam kendi aralarında bir atışma çıkmış bir birlerine sıkmışlar, ben de daha yeni masa başıma oturmuştum, Sosyal Roleplay yapmak için bara gideceğim sırada gelip sıkıp /do dan Şahıs CK'dır emotesini veriyor. Oyuna daha yeni girmişim, olayla alakam yok. Kimseye sıkmamışım gereksiz yere gelip ateş edip Ck ediyor, gerekli işlemi yemesini bekliyorum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu ticketı arkadaşımın üzerine açıyorum, kendisi fazla forumla anlamıyormuş benden istedi ricasını kıramayıp açtım.

#1 - 12.05.2022 23:39
Evet, selamlar. Üç gündür doğru düzgün oyuna girmiyordum, dün gece girdim onda da rol yapmadan çıktım zaten. Bugün akşam oyuna girdim, Idlegass'de aracıma benzin dolduruken emote verip ateş açıldı. Vuruldum, sadece vurulmak değil aynı zamanda /do'dan CK emotesi attı. Üzerimde silah taşımıyordum, kimseye ateş açmadım. Neden beni vurup üzerine CK etmeye çalıştığını anlamaya çalışıyorum.

#2 - 12.05.2022 23:45
Birlik içerisinde rol döndü ve tüm sırpları düşürerek CK ettik. Yönetimin haberi ve izni var. İyi günler.

#3 - 12.05.2022 23:48
Ruslar ve Sırplar arasında anlaşmazlık ve kavgalar mevcuttu. IC olarak Tatar yani Sırpların ekibindensin. Sırplara düzenlen bu saldırıda senide öldürmelerine nasıl bu kadar şaşırabiliyorsun, anlamıyorum. IC olarak amaçları zaten buydu, Sırp ekibini talan etmek, amaçlarına da ulaştılar. Yorumum bu kadar, CK işlemi ve diğer işlemler için, Yönetimden tüm izinler alındı, teyit edebilirsiniz. Yorumum bu kadar, iyi roller.

#4 - 12.05.2022 23:55
Birlik içerisinde rol döndü ve tüm sırpları düşürerek CK ettik. Yönetimin haberi ve izni var. İyi günler.

Rol içerisinde düşenlerin sıkıntısı yok, boş yere adamı taraman hata gidip bir yere işkence edebilirsin Sırplardan olduğu için. Oyunda bile olmayan adamı boş yere CK ediyorsanız bu sizin hatanız yönetimin böyle kararı varsa... Bilemem. Saçma geldi ama. Benden başka bir ileti gelmicek admin kararını bekleyebiliriz.

#5 - 12.05.2022 23:56
Ruslar ve Sırplar arasında anlaşmazlık ve kavgalar mevcuttu. IC olarak Tatar yani Sırpların ekibindensin. Sırplara düzenlen bu saldırıda senide öldürmelerine nasıl bu kadar şaşırabiliyorsun, anlamıyorum. IC olarak amaçları zaten buydu, Sırp ekibini talan etmek, amaçlarına da ulaştılar. Yorumum bu kadar, CK işlemi ve diğer işlemler için, Yönetimden tüm izinler alındı, teyit edebilirsiniz. Yorumum bu kadar, iyi roller.
Khan kendini savunabilir, lütfen o kendisini savunsun siz karışmayın  ;)

#6 - 13.05.2022 00:04
Karışmak değil dostum, olan şeyleri söylüyoruz. Yönetimin izni var, kimse karışamaz. CK izni onlara ait çünkü. İyi günler.

#7 - 13.05.2022 00:18
Rolden herhangi bir bilgim yok, Tavern'e bile uğramadım. Aracıma benzin doldururken direkt gelip emote verip ateş açmak ne kadar mantıklı?

#8 - 13.05.2022 02:15
Rolden herhangi bir bilgim yok, Tavern'e bile uğramadım. Aracıma benzin doldururken direkt gelip emote verip ateş açmak ne kadar mantıklı?
Karakterin bir Sırp ve az çok birlikte rol geçmişin bulunuyor. İC bir rol sonucu sırplar olarak CK oluyorsunuz.
Spoiler: GösterGizle

Şikayet açmak için açılmış bir şikayet, inceleyen admine kolay gelsin.

#9 - 13.05.2022 08:20
Karakterin bir Sırp ve az çok birlikte rol geçmişin bulunuyor. İC bir rol sonucu sırplar olarak CK oluyorsunuz.

Şikayet açmak için açılmış bir şikayet, inceleyen admine kolay gelsin.

Şikayet açılmak için açılmış aynen bay Raisko, orada ne yazıyor? Sıkanları öldürün o sıkma sahnesi içersinde Miran karakteri yoktu, sıkmak için sıktılar.