Konu: BAŞKAN KASPAROV KAZA SONUCUNDA AĞIR YARALANDI!  (Okunma sayısı 1837 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#40 - 11.05.2022 16:07

Rumuz: crocodiletexas
Yorum: Biz kaza yaptığımızda önemsenmiyoruz, küçük bir sürtmüş sadece o kadar. Yalan haberlere karnım tok, şehirde geçimsizlik diz boyu...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#41 - 11.05.2022 16:31

Yorum: Biz kaza yaptığımızda önemsenmiyoruz, küçük bir sürtmüş sadece o kadar. Yalan haberlere karnım tok, şehirde geçimsizlik diz boyu...

Rumuz: July
Yorum: demek ki önemsenecek kadar bir başarıya imza atmamışsınız, bir başarınız ve saygıyı hak edecek kişi değilken neden sizin haberiniz yapılsın? Manşetlere çıkıp çok ünlü olmak istiyorsan gidip sahilde para dilenebilirsin, ya da gerçekten örnek insanlar gibi gidip alının teri ile başarılara imza atabilirsin. Tabi bunu senin kafana sahip insanlar becerebilir mi bilemem. Senin gibilerin başarısını görmeye karnım tok, teşekkürler.
« Son Düzenleme: 11.05.2022 16:33 BiA »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#42 - 12.05.2022 02:27

Rumuz: trustnoONE
Yorum: ben ordaki direk kadin bana carpti acil ambulance

Rumuz: majesty
Yorum: Yorumlar beyinsiz insanlar ile dolmuş, evet... Beyinsizler çünkü bu kazanın nasıl olduğunu bile bilmiyorlar. Başkan hamile, bunu düşünemeyecek kadar aptal insanlar ne yazık ki şehirde var.  Birisi de ben oradaki direğim demiş, arkadaşa sanırım çok araba çarptığı için bir o kadar yere düştü ki artık ne kadar çok alıştıysa ben direğim diyor. Herkes kendine yakışanı söyler. Kendisini rezil etmekten başka bir şeye yaramıyor. Bu yorumu da gülerek okudum. Arkadaş kendisini direk sandığı için acilen tedavi edilmesi gerekiyor. Buradan doktorlara ve yetkililere sesleniyorum. Her neyse Başkanımızın tekrar aramızda olacağına inanıyorum. Eskisinden daha güçlü bir şekilde döndüğünde bu yorumları keyifle okuyacaktır. Geçmiş olsun gönüllerin Başkanı.
« Son Düzenleme: 12.05.2022 02:44 Khanex »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#43 - 12.05.2022 05:23

Rumuz: KINKGKPKINKOWL
Yorum: Kadına kötü yorum yapan ezik sürüsü görüyorum. Seçim günü bu kadın sizi ziyaret ettiğinde "vergiler düşsün diye" götünü yaladığınız insanları neden klavye başında kötülüyorsunuz? Delik çapları biraz geniş varlıklar varsa yüzlere karşı söyler, bunu denemek kolay. Küfür etmeyeceğim. DELİRTMEYİN ADAMI OROSPU ÇOCUKLARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#44 - 12.05.2022 05:55

Rumuz: ermenidalton
Yorum: Kötü yorum yapmayı beceremeyip kendisini rezil eden orospu çocuklarına baktım. Haberin içeriğini okumadan düşmancılık oynayacağınıza hayatın gerçekleriyle yüzleşin, sikikler. ALYCİA KASPAROV'UN YANINDAYIZ. KÖTÜ YORUM YAPANLARIN AMINA KOYAYIM
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#45 - 12.05.2022 10:04

Rumuz: kadinhaklarisavuncusuerkeklerindusmani
Yorum: Başkanı sevmem ama şu yorumlar ne ya? Nasıl insansınız siz? Pardon insan dedim. Ölümle burun buruna gelmiş bir insan için bu kötü yorumlar çok cani. Anne babalar bilgisayar alırken bir kere daha düşünmeli. Sonra böyle şeref yoksunları türüyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#46 - 12.05.2022 10:07

Rumuz: mr.baneno
Yorum: yine ermeni nickli kufurbaz ortadogulu haydutlar dolusmus.. fakir erkegi sadece annesi sever, bu alycia kasparovu da sadece ermeniler seviyor. sebebi de zaten soyisminde yatiyor. bu secimden sonra hepinizi, belediyenin veteriner bolumu araclariyla, dagilmis, culsuz ortadogudaki topraklariniza iade edecegiz. maymundan evrilememis tipli herifler. bu sehrin guvenlik sorunu sizsiniz. siz gittikten sonra vcpd departmaninin hepsini seyyar satici yapacagiz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#47 - 12.05.2022 10:16

Rumuz: July
Yorum: demek ki önemsenecek kadar bir başarıya imza atmamışsınız, bir başarınız ve saygıyı hak edecek kişi değilken neden sizin haberiniz yapılsın? Manşetlere çıkıp çok ünlü olmak istiyorsan gidip sahilde para dilenebilirsin, ya da gerçekten örnek insanlar gibi gidip alının teri ile başarılara imza atabilirsin. Tabi bunu senin kafana sahip insanlar becerebilir mi bilemem. Senin gibilerin başarısını görmeye karnım tok, teşekkürler.

Rumuz: Lauricella
Yorum: Her şeyin başarı olmadığını bazı şeylerin fedakârlıklarla olduğunu ve insanların eşit olduğunu bir kez daha hatırlatmam gerektiğini hissediyorum. Bu yorumu yapan kişinin düşüncesi tamamen 16 yaşındaki street boy çocuk düşüncesi, yarın bir gün size bir şey olursa şaşırmamalısınız.Başarıyı bir avuç kelime dağarcığı ile değil saygıyla karşılık vermeniz gerekir. Beyinde aydınlanmayan yerlere fener tutalım. Başkanın geçirdiği bu talihsiz kazadan dolayı geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gereksiz manipülasyon yapmayalım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#48 - 12.05.2022 10:41

Rumuz: kiyici
Yorum: Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, ayriyeten burada beğeni toplamak için yorum atan o gerizekalı arkadaşa iki sözüm var, hayatın boyunca bir sik becerememişsin gelmişsin burada beğeni toplamak için şehrimizin mükemmel ötesi başkanı Alycia Kasparov'a laf atıyorsun. Her ne olursa olsun o bu şehrin başkanı ve karnındaki çocuğunu kaybetmiş.  Yalakalık yaptığın dostlarını mezara girmiş, yalnız kalan sen burada yorumlarda babalık taslıyorsun. BAŞKANIMIZIN ARKASINDAYIZ, GEÇMİŞ OLSUN.

Rumuz: iktidariniktidarcik
Yorum: "Mükemmel ötesi başkan" dan sonrasını okumadım, ta***k yorumu, ama güldürmedi

« Son Düzenleme: 12.05.2022 10:44 Myrtle »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#49 - 12.05.2022 11:18

Rumuz: dinibutunadam
Yorum: Tanrı bile terorist pakrada çocuk vermek istemiyor başkanım. Kürtajdan iyidir, geçmiş olsun dileklerimi en içten şekilde iletiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok