Çok alakasız yerden vurmuşsun, Daha brawl rolü bile çevirmezken senin direk silah çekmen insan önce bir agresifleşir direk silah çekmez ve Jamie yok dememize reğmen 2 defa Jamie nerde diye sorman aşırı garip bir durum dostum. Sana yok dememize rağmen 2 defa niye geliyorsun? Hadi onu geçtim Fahişe rolü yapan bir karakter olduğunu IC'de herkes bilir benimde bildiğim gibi. Bu silah çekilecek bir durum bile değil brawl olmaya bile değmeyecek bir söz. Bu arada nezaketine hakim ol dostum biz jamie'nin eylemlerinden sorumlu değiliz bunun için gelip bizi tarayamazsın.
Kanka şikayete bile beni neden ekledin araç sürdüğüm için mi bilmiyorum ama, karakterin özellikle seninle, sizinle bir alakası yok sadece, jamie'ı tanıyor, ve sen gelmiş burada bana saçma sapan (fahişe rolü yapıyor herkes ic bilir ben de) neyi kimi ne şekilde kandırıyorsun burada ne yaşıyosun bilmiyorum ama olaylarla alakalı yalanlar da atabilirsin. Sen bize, (daha önceden savaştığın kişilerin yüzüne) fahişe vs. laflarda bulunursan gayet mantıklı bir sebep olur silah kullanmak için, brawl bile etmez diyorsun, daha ne demen lazım üst seviye bilmiyorum ama mantıklı olalım.
İnsanlarla ic ooc yaşantın olmadan lütfen tanıyormuş gibi yapıp forumda orada burada laflarda bulunma, en sonunda patlarsın